Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

"Συνέδριο για τους... λυκανθρώπους διοργανώνει βρετανικό πανεπιστήμιο"


Μία όχι και τόσο συνηθισμένη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγες μέρες το πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ στη Βρετανία με την οποία ανήγγειλε ότι επρόκειτο να διοργανώσει το «μοναδικό συνέδριο λυκανθρώπων στη χώρα».
«Έπειτα από το συνέδριό μας για τους βρικόλακες, στρέφουμε τώρα την προσοχή μας σε πλάσματα που δεν είναι ακριβώς 'απέθαντα' αλλά ζουν στο περιθώριο του υπερφυσικού κόσμου, όπως οι λυκάνθρωποι» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, που δεν ήταν προϊόν της φαντασίας κάποιου υπαλλήλου του τμήματος δημοσίων σχέσεων, αλλά πέρα για πέρα αληθινή.


Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το συνέδριο θα εστιάζει σε λυκανθρώπους και άλλα υπερφυσικά πλάσματα που αλλάζουν μορφή και πρόκειται να διαρκέσει τρεις ημέρες, Σε αυτό αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 100 ακαδημαϊκοί ενώ οι ομιλητές θα ξεπερνούν τους πενήντα.
Ως πρώτη μέρα του συνεδρίου έχει οριστεί η 3η Σεπτεμβρίου, πέντε μέρες μετά την πανσέληνο του Σαββάτου. Και, πριν σκεφτούν κάποιοι ότι επελέγη αυτή η μέρα προκειμένου να έχουν το απαραίτητο χρόνο οι «υπερφυσικοί ομιλητές » να συνέλθουν από τη μεταμόρφωσή τους, το πανεπιστήμιο έσπευσε να δηλώσει ότι «φυσικά» δεν πιστεύει σε βρικόλακες και ότι όλοι οι ομιλητές θα είναι 100% άνθρωποι.




Πηγή:
pronews.gr