Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… (βίντεο)

Κάθε φορά που ανοίγετε την τηλεόραση, φαίνεται σαν να μην μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς φράσεις όπως «τρομοκρατική επίθεση», «μοναχικός ένοπλος», «δεσμούς με ISIS» και «απειλή για την εθνική ασφάλεια», όταν πρόκειται για τα Mainstream Media.
Επειδή υπάρχει κάτι σοβαρό που συμβαίνει και οι ελίτ δεν θέλουν να ξέρουμε γι ‘αυτό!

Στην πραγματικότητα, μόνο μέσα στην περασμένη εβδομάδα, υπήρξαν αρκετές υποτιθέμενες «επιθέσεις» σε όλον τον κόσμο.
Πρώτα, υπήρχαν οι «πυροβολισμοί» στο Μόναχο, Γερμανία, – πριν από λίγες μέρες, την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016. Στη συνέχεια, η φερόμενη βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ, Αφγανιστάν, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 – περίπου την ίδια ώρα! Μαζί με την έκρηξη στο Ansbach, Γερμανία και δύο άλλες συντονισμένες «επιθέσεις» στη Γερμανία – για ένα σύνολο τεσσάρων «επιθέσεων» στη Γερμανία εντός της ίδιας εβδομάδας!
Εν τω μεταξύ, στη Φλόριντα, ένα άλλο περιστατικό πυροβολισμών σε νυχτερινό κέντρο λέγεται ότι συνέβη στο Fort Myers, μόλις έξι εβδομάδες μετά το περιστατικό στο Ορλάντο. Και μόλις πρόσφατα, μια άλλη επίθεση συνέβη κοντά στο Τόκιο, Ιαπωνία, όταν ένας άνδρας με μαχαίρι αποφάσισε να τυχαία να επιτεθεί σε μια εγκατάσταση για άτομα με ειδικές ανάγκες … Όλα την 25 Ιουλίου 2016 – την ίδια μέρα!
Τουλάχιστον … Αυτό είναι που μας λένε!!!
Μαζεύτε όλα αυτά, μαζί με όλες τις εξεγέρσεις και διαμαρτυρίες στα συνέδρια Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων, τις «επιθέσεις» στη Νίκαια της Γαλλίας την περασμένη εβδομάδα, το στρατιωτικό νόμο που κηρύχθηκε στην Τουρκία, λόγω του σκηνοθετημένου «στρατιωτικού πραξικοπήματος», ακόμη και τη συνεχιζόμενη αναταραχή στη Βενεζουέλα (όλα κατά την τελευταία εβδομάδα εν τω μεταξύ) και θα δείτε ότι κάτι δεν είναι σωστό!
Για να μην αναφέρουμε όλα τα πολύ μυστηριώδη μηνύματα και επιγραφές που κυκλοφορούν σε όλη την Αμερική, αναφέροντας: «Ο επόμενος πρόεδρός μας δεν θα εκλεγεί».
Προσπαθούν να μας πουν κάτι;;;




Πηγή:hellasforce.com