Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - Η επίσκεψη των Ελλήνων στον Χριστό!

ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ..

-Μαχες γινονται εδω μεσα σε πραγματα που εχουν διαστρεβλωθει,αλλοιωθει και παραποιηθει απο τους Κρονιους γονους, τους εβραιους απο αιωνων, ωστε οι Ελληνες να χασουν την δικη των ιστορια,να περασουν ολοκαυτωμα εκει στην σκυθοπολη [μα τι ευκολα τα προσπερνουν οι νεο-Ελληνες] και να αφομοιωθουν πανω στην εβραικη κουλτουρα και ιστορια,κατι που ακομη στις μερες εχει περασει και...... καλα κρατει.

-Ειναι απιστευτα αυτα που διαβαζει ο αναγνωστης,ενω δηθεν υπερασπιζονται τα Ελληνικα ιδεωδη, αντιπαραθετουν τα ευαγγελια,την βιβλο και τον Χριστο απεναντι στα επι μερους θεματα σε σημειο να αναρωτιεσαι: ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??? ΞΕΡΟΥΝ ή ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ???

-Αντιπαρερχομαι τα οσα ειχαν γραψει και νομιζω πως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για πεμπτη φορα να ξανα-ανεβει Η ΔΙΑΘΗΚΗ που ξεκαθαριζει πολλα αγνωστα γεγονοτα.
Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ [Για πεμπτη φορα]
-Σύμφωνα με τη μαρτυρία του καθηγητή Ε. Πρόκου, το 1974 ανακάλυψε χειρόγραφο Ευαγγέλιο, παλαιότερο αυτών που διασώθηκαν σαν κανονικών, στο οποίο ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής γράφει για την επίσκεψη των Ελλήνων στον Χριστό:
«Ήρθε η ώρα για να δοξασθή ο γιος του ανθρώπου»
(12-23) και συνεχίζει το κείμενο
«Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον, ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη»
και επειδή η περικοπή αυτή ενοχλούσε τους μισέλληνες ιδρυτές του χριστιανισμού την αφαίρεσαν.
Τελειωσαμε ??? Οχι τωρα αρχιζουμε !!!

Δείτε επίσης:

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ