Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 75% ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 75% ΝΕΡΟ
ΕΑΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ.... ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ.... ΤΟΤΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
ΕΑΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ..... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ;;


ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΘΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ..... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΔΗΛ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 75% ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ..... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....
ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΛΕΠΕΙ - ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ;;

ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(23 - 4 - 2014)


ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΑΛΛΟΝΤΑΙ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΝΕΊΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.... ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ/ΣΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΠΛΑΣΤΟ ΟΜΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΤΟ 75% ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ......
ΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ - ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.... ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΆΛΛΕΤΑΙ/ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΒΡΑΧΟ ΘΑ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....
Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ - ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ Η ΑΕΡΙΑ ΜΟΡΦΗ....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ)
ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ -ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ( ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΝΙΦΑΔΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ/ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΙΔΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ Η ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ)

ΕΝΑΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο DR MASARU EMOTO ΠΗΡΕ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ. (Δείτε το πείραμα εδώ και τα αποτελέσματα στις φωτογραφίες)
ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΤΗΡΙ....
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ - ΗΤΑΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΕΝΟ.
Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΧΙ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΑΛΛΑ ΜΠΑΧ - ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ..... /Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ - Ο ΜΠΑΧ - Ο ΤΣΑΙΚΟΦΣΚΙ.... Ο ΚΑΘΕ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΤΗΡΙ / ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.....
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ - ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΤΗΡΙ.... ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΕΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ -
ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ: ΣΕ ΜΙΣΩ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΤΗΡΙ: ΣΕ ΑΓΑΠΩ
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ: ΣΕ ΑΓΑΠΩ - ΕΙΧΕ ΤΈΛΕΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΤΗΡΙ.... ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΕΝΟΥΣ
ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ....
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΌΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ......
ΒΑΖΟΥΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ;;
ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΠΛΑΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ......
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ...... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΈΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ......
ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ - ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ - ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.... ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.... ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ

ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(14 - 4 - 2014)


ΤΟ ΥΛΙΚΟ - ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ.....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ - ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ/ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.....
ΕΙΜΑΣΤΕ 75% ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 92% ΝΕΡΟ.
(ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ)
Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.... ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΘΑΡΙ.... ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΛΑΔΙ - ΕΙΤΕ ΞΥΔΙ - ΕΙΤΕ ΚΡΑΣΙ.....
ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ..... ( ΥΠΑΡΧΟΥΝ 99 ΒΑΘΜΟΙ ) ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ......( ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.... ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ - ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΝΕΥΜΑ....)
ΕΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ
ΟΠΩΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΥΛΙΚΟ.... ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ....

ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(3 - 11 - 2014)


O Πρόεδρος της Nestle δηλώνει… “Το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα”!!!

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ «Ταΐζουμε τον κόσμο», ο Πρόεδρος της Nestle Peter Brabeck κάνει τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι το νερό δεν είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα. 
Επιτίθεται στην ιδέα ότι η φύση και τα προιόντα της είναι αγαθά και λέει πως το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πλέον σε θέση να αντισταθούν στην κυριαρχία της φύσης είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Επιτίθεται στη βιολογική γεωργία και λέει πως η γενετική τροποποίηση είναι καλύτερη.
Η Nestle είναι ο μεγαλύτερος εμφιαλωτής νερού στον κόσμο. Ο Brabeck σημειώνει σωστά ότι το νερό είναι το πιο σημαντικό αγαθό πρώτης ύλης στον κόσμο. Ωστόσο, συνεχίζωντας λέει ότι η ιδιωτικοποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η δίκαιη κατανομή του. Ισχυρίζεται ότι η ιδέα ότι το νερό είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα προέρχεται από «εξτρεμιστικές» ΜΚΟ. Το νερό είναι ένα τρόφιμο όπως και κάθε άλλο, και πρέπει να έχει μια αξία στην αγορά.



Πιστεύει ότι η μέγιστη κοινωνική ευθύνη του κάθε προέδρου εταιρειών είναι να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν θέσεις εργασίας.\Και ακριβώς για να τονίσω πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι, λέει επίσης πως θα πρέπει όλοι να εργάζονται περισσότερο και σκληρότερα.
Συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του νερού
Οι συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του νερού ήταν καταστροφικές για τις φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Στη Νότια Αφρική, όπου το σωματείο των δημοτικών υπαλλήλων SAMWU έδωσε μια μακρά μάχη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, υπήρξε μια ουσιαστική έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις. Η ιδιωτικοποίηση του νερού οδηγήσε σε μια μαζική επιδημία χολέρας στο Durban το 2000.

Το μποϊκοτάζ της Nestle
Η Nestle έχει ήδη μια πολύ κακή φήμη μεταξύ των ακτιβιστών. Υπήρξε κάλεσμα για μποϊκοτάζ από το 1977. Αυτό οφείλεται στην άσκηση πίεσης της Nestle για να σταματήσουν οι γυναίκες το θηλασμό – που είναι ελεύθερος και υγιής – και να χρησιμοποιούν τα παρασκευάσματα για βρέφη (που πωλούνται από τη Nestle) αντ “αυτού.
Η Nestle είχε πιέσει τις κυβερνήσεις ώστε οι υπηρεσίες υγείας τους να τα προώθησουν. Στις φτωχές χώρες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των βρεφών, δεδομένου ότι οι γυναίκες αναμειγνύαν τα παρασκευάσματα με μολυσμένο νερό αντί του θηλασμού.

Πηγή:


Πηγή: