Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ: ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ?

-Η σοφια των προγονων μας εδωσε απλοχερα πολλα που..... αφησαμε στο χτες, γιατι επρεπε να μην θυμομαστε, ουτε να μαθουμε επειδη μας κυβερνουν Κρονιοι αποστατες απο χιλιετιες.

-Συμβιωνουμε με πολλες πραγματικοτητες, που επειδη δεν ειναι ορατες τις απορριπτουμε, λεγοντας πως δεν υπαρχουν.

-Οπως και οι συχνοτητες ραδιοφωνου,τηλεορασεως, κινητης τηλεφωνιας κ.τ.λ. υπαρχουν, δεν ειναι ορατες μα λαμβανονται πατωντας καποιο''κουμπι'' ετσι και στον εαυτο μας, πρεπει να βρουμε το καταλληλο ''κουμπι'' ωστε να τον ενεργοποιησουμε για να παρουμε επαφη με θεους και ανωτερες οντοτητες.

-Αρκετοι βρισκονται σε τετοια κατασταση, παιρνουν πληροφοριες και γνωριζουν, μονον οι αδαεις αντιστρεφουν το προσωπο τους απο την γνωση, εξ αιτιας της επιβεβλημενης εβραιο-αιρεσης που υπηρετουν με παθος, ως αλλοι ταλιμπαν[ε]ιστες.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΗΘΙΚΑ:
-Δεν υποστηριζουμε οτι υπαρχουν αλλοι θεοι διαφορετικοι σε αλλους λαους, ουτε βαρβαροι, ουτε Ελληνες θεοι, ουτε νοτιοι, ουτε βορειοι, αλλα οπως ο ηλιος, η σεληνη, η γη, η θαλασσα, ειναι κοινα σε ολους τους ανθρωπους αλλα ονομαζονται αλλοιως απο αλλους,ετσι Ενας ειναι ο Λογος που διευθευνει το Συμπαν και μια η Προνοια η οποια το κυβερνα.!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑΙΑ!


Πηγή:
Fileas Fong