Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Αμερικανός Ταγματάρχης: «Οι ΗΠΑ έχουν ιδρύσει στρατόπεδα της FEMA για να φυλακιστούν εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών!

Ο αμερικανικός Στρατός φέρεται να έχει δημιουργήσει ειδικά στρατόπεδα υπό την επίβλεψη της  κυβέρνησης των ΗΠΑ και ετοιμάζεται να μεταφέρει εκεί «αντιπολεμικούς διαφωνούντες» σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. Δηλαδή πολίτες που δεν επικροτούν την πολιτική της όποιας κυβέρνησης της χώρας.


Ένας απόστρατος Ταγματάρχης του στρατού ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζεται να «φυλακίσει» εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών οι οποίοι  θα κριθούν ως  «αντιπολεμικοί  διαφωνούντες», θέτοντας τους  σε στρατιωτική κράτηση σε στρατόπεδα της (FEMA).

Ο Todd Pierce, ο οποίος υπηρέτησε στην 349η Μονάδα Ψυχολογικών Επιχειρήσεων της 205ης ταξιαρχίας πεζικού ως επικεφαλής  των εργασιών, υποστηρίζει τα στρατόπεδα της FEMA είναι έτοιμα για να υποδεχθούν «αντιρρησίες» Αμερικανούς πολίτες .
«Λοιπόν ας πούμε ότι ξεκινά πόλεμος με την  Ρωσία και δημιουργείται ένα  ενεργό αντιπολεμικό κίνημα , τότε ο  στρατός  θα συλλαμβάνει όλους αυτούς τους  διαφωνούντες , με το πρόσχημα της προπαγάνδας κατά του κράτους. Φοβούνται ότι όλοι αυτοί θα επηρεάσουν αρνητικά και τους υπολοίπους πολίτες και έτσι θα χάναμε  τον πόλεμο, όπως έγινε στον πόλεμο του Βιετνάμ. Θα  τους θέσουν υπό  στρατιωτική κράτηση, και θα τους επιβάλουν  λογοκρισία. Τα πάντα είναι έτοιμα αυτήν την στιγμή», αναφέρει ο ίδιος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς δηλώνει.
Ο Ταγματάρχης ε.α Τ. Pierce ήταν ένας διακηρυγμένος πρώην νεοσυντηρητικός αξιωματικός  έως ότου ο Πόλεμος του Κόλπου του  «άνοιξε  τα μάτια», σχετικά   με την τρέλα του αμερικανικού  ιμπεριαλισμού, Τώρα εργάζεται ως δικηγόρος υπεράσπισης στο  Γκουαντάναμο.
«Υπάρχει απόλυτη παρακολούθηση του πληθυσμού των ΗΠΑ, μέσω της NSA. Υπάρχουν για τον σκοπό αυτόν  τεράστιες εγκαταστάσεις αποθήκευσης δεδομένων που  αποθηκεύουν όλα τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί. Καταγράφουν όλες τις κλήσεις των Αμερικανών πολιτών σε ένα τεράστιο αρχείο δεδομένων. Όπως και η ανατολικογερμανική υπηρεσία πληροφοριών Stasi, ρίχνουν μια «ματιά στο αρχείο τους» για  κάποιον, και το χρησιμοποιούν εναντίον του. Έρχεται στρατιωτική δικτατορία στις ΗΠΑ ». δηλώνει ο ίδιος έχοντας απολύτως «σώας τας φρένας».
Οι φόβοι  του Pierce επιβεβαιώθηκαν όταν η αμερικανική στρατιωτική  ακαδημία το περίφημο West Point άρχισε την πρόσληψη καθηγητών με  γνώσεις στο συνταγματικό δίκαιο  « για να διδάξουν την  εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου σε Αμερικανούς πολίτες και να λάβουν όλα τα  νομικά μέτρα για να υπονομευθεί η θέλησή του λαού στις ΗΠΑ».
Άλλοι καθηγητές στο Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο έλεγαν ότι ήρθε η ώρα να επανεξετστούν  τα γραπτά του Καρλ Σμιτ, ο οποίος έγραψε θετικά για να δικαιολογήσει  τους Ναζί που εδραίωσαν την εξουσία τους στη Γερμανία, και «μίλησε για την ανάγκη μιας δικτατορίας το 1922.
Οι καθηγητές  έγραψαν το δικό τους βιβλίο για την κεντρική στρατιωτική εξουσία, που ονομάζεται «Η εκτελεστική εξουσία χωρίς περιορισμούς.»
Η παράγραφος 1021 του νόμου 2012, που αναφέρεται στην εθνική άμυνα στις ΗΠΑ , δίνει την απόλυτη εξουσιοδότηση στον στρατό στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας να δρα κατά το δοκούν,  πράγμα που σημαίνει ότι όσοι  Αμερικανοί πολίτες θεωρηθούν  ύποπτοι ως «εμπόλεμοι» ,  θα  υπόκεινται σε επιβολή του στρατιωτικού  δικαίου και  στην επ “αόριστον κράτηση.
Αυτή δεν είναι η μόνη  μοίρα που περιμένει τους Αμερικανούς πολίτες εφόσον ξεσπάσει πόλεμος και η αμερικανική κυβέρνηση γίνεται ουσιαστικά μια στρατιωτική χούντα.
Ο Pierce εξηγεί  στο δικαστήριο, πως  η κυβέρνηση Ομπάμα  έχει την δύναμη να σκοτώσει Αμερικανούς πολίτες, ως μέρος  σαρωτικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, λαμβάνοντας  «κάθε μέσο» στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Ο Ομπάμα με νομό απέκτησε  αυτήν την εξουσία το 2011, μετά από την  δολοφονία του Ανουάρ αλ-Αουλάκι, ενός  Αμερικανού  πολίτη στην Υεμένη, και στη συνέχεια  του  16χρονου  γιού  του «ως προληπτικό μέτρο» .
Ο Pierce είναι καλά ενημερωμένος για όλα αυτά τα σχέδια και έχει  βαθιά ανησυχία  για την «φασιστική» πορεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
«Έτσι κάνουμε στην Μέση Ανατολή και σε άλλα μέρη, ότι ακριβώς έκαναν  οι Γερμανοί στην Ευρώπη στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όποιος είχε  οποιοδήποτε αντι-γερμανική άποψη αυτό ονομάζονταν  έγκλημα πολέμου¨, κατέληξε ο ίδιος.
Σήμερα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν χρειάζεται να εκτελέσει διαφωνούντες, μπορεί απλά να τους «εξαφανίσει» επ “αόριστον υπό στρατιωτική κράτηση, χρησιμοποιώντας μια τεράστια αυτοκρατορία επιτήρησης, ενώ ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» συνεχίζεται ασταμάτητα.




Πηγή: