Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ "ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ "Β"

- "Οι ταλαντώσεις, οι δονήσεις και η παλμική ενέργεια που προκαλεί το άστρο του Σειρίου "Β" με δική σας ορολογία, επί του διδύμου άστρου του Σειρίου "Α", δημιουργούν την πολύ πυκνή και πολύ γαλάζια ατμόσφαιρα που τα περιβάλλει. Η ατμόσφαιρα αυτή είναι υπερσυμπυκνωμένη οργόνη (αιθέρας), η οποία μεταστοιχειώνεται συνεχώς κάτω από άγνωστες σε σας κοσμικές συνθήκες, σε κολοσσιαίες ποσότητες πολύμορφης ενέργειας που διατηρείται σε σταθερά επίπεδα, εκπέμπεται και διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις και τροφοδοτεί όχι μόνον το ηλιακό σας σύστημα, αλλά και ολόκληρο τον Σπειροειδή Γαλαξία, ζωογονόντας όλες τις μορφές ζωής της Γαίας και των άλλων πλανητών.

Οι Ελλάνιοι ονόμαζαν αυτό το γαλάζιο φως του Σειρίου, "Φως της Δημιουργίας", το οποίο διαπερνά όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και τους ζωογονεί ανάλογα με την απόσταση τους από αυτόν. Σε αυτή την ενέργεια οφείλεται η μακροβιότητα των όντων του αστερισμού του Σειρίου που κυμαίνεται μεταξύ 1000 και 2000 ετών και η βραχυβιότητα των όντων των απομακρυσμένων πλανητών.

Είναι η ενέργεια που μπορεί να μεταβάλει τον πλανήτη σας σε απαστράπτον διάδημα του ηλιακού σας συστήματος, όπως ήταν στο παρελθόν. Εάν η ανθρωπότητα θελήσει, μπορεί να διαλύσει τους πυκνούς ρύπους αρνητικότητας που περιβάλλουν τον πλανήτη σας, με την συσσώρευση και εκπομπή θετικής ενέργειας, που θα βοηθήσει στο μέλλον την Γαία για την κοσμική αναβάθμιση και την άνοδο της σε ανώτερο επίπεδο φωτός. Αυτή η αρνητικότητα, εκτονώνει κατά πολύ την ένταση της γαλάζιας ενέργειας που διαχέεται από τον Σείριο στον ήλιο σας και μειώνει την δύναμη της.

Οι επιστήμονες σας λανθασμένα αποφαίνονται ότι ο Σείριος "Β" είναι εξαιρετικά βαρύ άστρο. Αυτή η φαινομενική πυκνότητα, οφείλεται στην ενέργεια που ασκείται πάνω του από το "Φως της Δημιουργίας". Η ακτινοβολία του φωτός αυτού, υποβοηθά τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων του πλανήτη σας σε στιγμές νηφαλιότητας και αυτοσυγκέντρωσης και κυρίως όταν οι σκέψεις αυτές γίνονται για τον προσδιορισμό της Γαίας μέσα στο κοσμικό γίγνεσθαι.."
"Το Πέρασμα του Σειρίου" Γ. Καλογεράκη

Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ