Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

-Η έκταση της μόλυνσης των θαλασσών είναι μεγαλύτερη απ' ότι ανακοινώνουν. Δεν υπάρχουν δυνατότητες της γήινης τεχνολογίας για τον καθαρισμό τους. Τούτο είναι εφικτό για μας με την Τρίαινα του Ποσειδώνα, όπως εσείς αποκαλείτε, που μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να επαναφέρει τα νερά των θαλασσών σε απόλυτα φυσιολογική κατάσταση".

-"Η Τρίαινα του κυρίαρχου των θαλασσών Ποσειδώνα, αποτελείται από ύλη του Νιονικού πεδίου άγνωστη όχι μόνο στην τεχνολογία σας αλλά και στη φαντασία σας. Είναι έργο του Τεχνολόγου Γενετιστή Ηφαίστου. Ίδια ύλη υπήρχε εγκλωβισμένη και στα χάλκινα δελφίνια που έφερε μαζί του από τις Πλειάδες και τα διασκόρπισε στα βάθη των θαλασσών, τα οποία και ενεργοποιούσε με την Τρίαινα.
-Όταν το δίκτυο Τρίαινας και Δελφινιών έμπαινε σε λειτουργία, υπήρχαν χιλιάδες δυνατότητες για τον χειριστή της "Τρίαινας". Μπορούσε να επιταχύνει τα μόρια των υδάτων με ταχύτητες ίσες με αυτές του φωτός ή και μεγαλύτερες, ανάλογα με τις ανάγκες που υπήρχαν, δίνοντας έτσι τεράστιες ταχύτητες στα ωκεάνια ρεύματα - με δική σας ορολογία - για τον καθαρισμό των θαλασσών.
• Ακινητοποιούσε τα μόρια του νερού για τον έλεγχο καθαρότητας τους ή μπορούσε να προκαλέσει σφοδρότατες τρικυμίες.
• Πάγωνε κατά βούληση, όταν απαιτείτο, όχι μόνο την επιφάνεια των θαλασσών αλλά και όλο το βάθος αυτής ή και επιλεγμένα τμήματα σε όλο το βάθος. Δημιουργούσε ισχυρά τοιχώματα πάγου για εγκλωβισμό των όντων, για λόγους ελέγχου και προστασίας της ζωής.
• Μπορούσε να δημιουργήσει θερμοκρασίες στο απόλυτο μηδέν (-270 C) με δική σας ορολογία, σε μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις, χωρίς βιολογικές επιπτώσεις στα έμβια όντα αυτής.
• Δημιουργούσε τεράστιες δίνες, στροβίλους τεραστίας έντασης στην επιφάνεια της θάλασσας, και ανεμοστρόβιλους όπου ήταν απαραίτητοι για τις καλύτερες συνθήκες ζωής των όντων των θαλασσών.
• Μπορούσε να ανεβάζει τις θερμοκρασίες της θάλασσας, για την καλύτερη διαβίωση των όντων και μέσα σε αυτή. Μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και βρασμό
• Επιτάχυνε ή επιβράδυνε την ταχύτητα ανέμων και νεφών, ή προκαλούσε διάσπαση των ανέμων και αφανισμό των νεφών.
• Ακινητοποιούσε κάθε κινούμενο σώμα στην επιφάνεια ή στα βάθη της θάλασσας ανεξαρτήτως μεγέθους και ταχύτητας.
• Διασπούσε ή απορροφούσε κάθε τι το οποίο θα μπορούσε να μολύνει τις θάλασσες και διατηρούσε καθαρό το γήινο υδροβιότοπο.
• Χρησιμοποιείτο για πάνω από 2.500 χρήσεις, όχι μόνο στην Γαία αλλά και για όλους τους Γαλαξίες της Συνομοσπονδίας των 'Έ".!!!

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ!!!
Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ