Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Αποστάτες Όφεως

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:

«Οι Οφίτες με προμετωπίδα τους τον σιωνισμό ελέγχουν τις βαριές βιομηχανίες, τα πετρέλαια, τα τραπεζιτικά συστήματα και με τα μέσα ενημέρωσης, υποθάλπουν δε τον πολιτισμό της βίας. Έχουν εισχωρήσει σε οργανώσεις, ιδρύματα, οργανισμούς και λέσχες, ελέγχουν και συντηρούν τα θρησκευτικά συστήματα, κατευθύνουν τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες.


-Σχεδιάζουν όλες τις μηχανορραφίες και πρωτοστατούν στις δωροδοκίες, την εξαγορά και την υποταγή των διοικούντων και των κάθε είδους υπευθύνων, ελέγχοντας έτσι τη διοίκηση και την οικονομία όλου του κόσμου. Αρέσκονται, στη δημιουργία κοινωνικών προβλημάτων και ταραχών και στον έλεγχο των ηγετών. 


-Για την επίτευξη των σκοπών τους και με την καθοδήγηση πάντα του .....Ιεχωβά, οι Οφίτες ίδρυσαν τα ιερατεία των Ιουδαιογενών θρησκειών, του Ιουδαϊσμού, Χριστιανισμού, Μωαμεθανισμού, που ενώ είναι μισάνθρωπες και ρατσιστικές θρησκείες, διαφημίζονται σαν θρησκείες αγάπης, αποχαυνώνοντας τον κόσμο με το ψέμα, τον φόβο και τη βία.

-Ενώ με τα ιερατεία ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση, με τους πολιτικούς ηγέτες επιβάλλουν τη θέλησή τους, εμφανιζόμενοι σαν προστάτες των ανθρώπινων δικαιωμάτων, τα οποία οι ίδιοι καταπατούν, Ελέγχουν όλες τις ανθρώπινες δυναστείες του χρήματος με τις οποίες υποδουλώνουν την ανθρωπότητα στη θέλησή τους. 


-Στη νέα τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν οι ιερείς του Γιαχβέ (Ραβίνοι) οι αυτοαποκαλούμενοι «Ιππότες των Ναών», θα εμφανίζονται σαν προστάτες των λαών. Στην πραγματικότητα αυτοί θα είναι η κεντρική εξουσία που θα υπαγορεύει τις εντολές και τη θέλησή της προς τις κυβερνήσεις των λαών που θα είναι οι εντολοδόχοι τους.»

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ