Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Αρμαγεδδών των Σκοτεινών Αγγέλων??? (Βίντεο)

-Είναι τα στρατεύματα της 4ης αποστολής του Κρόνου γνωστοί σαν Αποστάτες ή Πεπτωκότες Αγγελοι ή Σκοτεινοί Αγγελοι, οι οποίοι προσπαθούν με τους γήινους συνεργάτες τους να θέσουν τον πλανήτη ολόκληρο στην κυριαρχία τους.
-Οι Ιλουμινάτοι ή «Πεφωτισμένοι» είναι οι πιστότεροι συνεργάτες των αποστατών.
-Επιθυμούν να φέρουν το χάος και τη δυστυχία στην ανθρω-πότητα και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που όλοι θα είναι σκλάβοι των φωτισμένων,όπως κάποτε ήταν σκλάβοι του Κρόνου, τη συνέχεια του οποίου πιστεύουν ότι διαιωνί-ζουν, φρονούν δε ότι ο κόσμος τους ανήκει δικαιωματικά.


-Είναι άτομα υλιστικά, φιλοχρήματα και χρησιμοποιούν την μαύρη μαγεία, τους πολέμους, αφύσικες ασθένειες όπως το «AIDS», Ηπατίτιδα C για να σκοτώνουν τους ανθρώπους και επιθυμούν να μειώσουν με Βίαιο τρόπο κάτω από το μισό τον πληθυσμό της Γης
-Η διάρθρωσή τους σε παγκόσμια κλίμακα παρουσιάζεται ως εξής: Όλοι αυτοί βρίσκονται πίσω από την πολιτική και τη θρησκεία και κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου.
-Οι αποστάτες τους έδωσαν την τεχνολογία που την ανέπτυξαν για το κακό της ανθρωπότητας προκειμένου να την ελέγχουν.....!!!

-Fileas: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ......
ΠΡΙΝ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕΣΩ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΙΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΜΑΤΑ???

ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
(Ο Simon Cox,συγγραφέας του best-seller "Φωτίζοντας τους Illuminati", μας προσκαλεί σε μια συναρπαστική περιπλάνηση. Υπήρξαν τελικά οι πεφωτισμένοι ή είναι μόνο ένας μύθος; Βρίσκεται όντως σε εξέλιξη μια σκοτεινή συνομωσία μεταξύ των ισχυρών του κόσμου, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων;)


Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ