Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Απελευθέρωση της ανθρωπότητας αυτό το φθινόπωρο;;;

Benjamin Fulford
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει επισήμως στην Ασία το Νοέμβριο για να παρευρεθεί σε συνάντηση του APEC, αλλά όλες οι πηγές συμφωνούν πως στην πραγματικότητα θα πάει προς αναζήτηση χρημάτων. Η αναζήτηση χρημάτων σαν σκοπό έχει, να επιτρέψει στην χρεοκοπημένη εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να μπορέσει να σταθεί πέρα από την προθεσμία του Δεκεμβρίου που της έχουν δώσει οι κυρίως δανειστές της οι οποίοι είναι Ασιάτες.
Στην εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ δόθηκαν αρκετά χρήματα για να συνεχίσει να υπάρχει τρεις μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας του οικονομικού έτους στις 30 Σεπτεμβρίου, διότι απειλούσαν "να καταστρέψουν τον πλανήτη". Αυτό επιβεβαιώνεται από Πηγές των Ασιατικών μυστικών κοινωνιών κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης την περασμένη εβδομάδα με αντιπροσώπους της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου (WDS). Με άλλα λόγια επιβεβαίωσαν πώς οι πρόσφατες φανφάρες με τη Βόρειο Κορέα δεν ήταν τίποτα άλλο από μία μεγάλη προσπάθεια να βγάλουν χρήματα με το ζόρι και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Η Κοινωνία του Λευκού Δράκου από τη μεριά της πρότεινε, οι Ασιάτες να δώσουν χρήματα στην εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ για να κρατηθεί λίγο μετά τον Δεκέμβριο και "ή να δεχτούν τις πληρωμές με αντάλλαγμα μία αλλαγή στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα που θα καθοδηγηθεί από τον Καναδά, ή διαφορετικά, οι Ασιάτες θα προκαλέσουν την αμερικανική μπλόφα για ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο". Είναι ένα σχετικά σίγουρο στοίχημα για το τι θα κάνουν οι Αμερικανοί όταν έχουν να επιλέξουν μεταξύ πυρηνικού ολοκαυτώματος και Καναδικής λύσης.
Σε ένα τέτοιο σενάριο, η διοίκηση του στρατού των ΗΠΑ θα παραμείνει άθικτη με την πιθανότητα να αναλάβει τη διοίκηση και των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σε αντάλλαγμα δε οι Καναδοί θα έχουν τον πλήρη έλεγχο στα πολιτικά και την οικονομία κατά την διάρκεια του καθαρίσματος του βόθρου που έχει γίνει η Washington DC. Μία τέτοια κίνηση είναι πιθανόν να έχει την υποστήριξη των πολιτών. Η υποστήριξη των Αμερικανών πολιτών προς τους πολιτικούς του DC είναι κάτω από το 10%, Ενώ η υποστήριξη των πολιτών προς τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι γύρω στο 70%. Σε αντίθεση, το 60% των Καναδών πολιτών υποστηρίζουν την κυβέρνηση τους , διότι αντίθετα με τον «λαδωμένο» και εκβιασμένο βάλτο του DC, αυτή εργάζεται για το καλό των ανθρώπων.
Όπως και να έχει το πράγμα τα σημάδια της επικείμενης χρεοκοπίας και κατάρρευσης των ΗΠΑ, γίνονται όλο και πιο φανερά μέρα με την ημέρα, και έτσι τα περιθώρια της εταιρικής Κυβέρνησης έχουν στενέψει πάρα πολύ ώστε κάποιες σκληρές αποφάσεις να πρέπει να παρθούν.
Στην Καλιφόρνια παραδείγματος χάρη οι Calpers το πιο μεγάλο και καλύτερα διοικούμενο ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων υποχρεώθηκε να κόψει τις συντάξεις έως και 90%.
http://www.zerohedge.com/news/2017-09-13/calpers-slashes-pension-payments-retirees-two-more-california-towns-90
Επίσης η πολιτεία της Πενσυλβάνια ακολουθεί το Ιλινόις το Πουέρτο Ρίκο το Ντιτρόιτ και άλλες στην αδυναμία να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.
http://www.zerohedge.com/news/2017-09-13/calpers-slashes-pension-payments-retirees-two-more-california-towns-90
Αυτά τα γεγονότα καταδεικνύουν πως το σύστημα του πέτρο-δολαρίου που επέτρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες να ζουν πέρα από τις δυνατότητές τους για τα τελευταία 40 χρόνια, είναι υπό κατάρρευση. Όπως είναι ευρέως γνωστό, η Κίνα ανακοίνωσε ότι θα αγοράζει πετρέλαιο με το γουάν που έχει αντίκρισμα χρυσού, καταφέρνοντας έτσι ένα θανατηφόρο πλήγμα στο πέτρο-δολάριο. Τώρα και η Βενεζουέλα ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πετρελαίου των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε πως δεν θα αποδέχεται πλέον πληρωμές σε αμερικανικά δολάρια.
http://www.foxbusiness.com/features/2017/09/13/venezuela-stops-accepting-dollars-for-oil-payments-following-u-s-sanctions.html
Ένα άλλο σημάδι απελπισίας ήταν το ότι Ηνωμένες Πολιτείες έβαλαν σαν ποινή στην Ινδονησία την περικοπή του 40% των εισαγωγών στις Ηνωμένες Πολιτείες λαδιού από κοκοφοίνικα. Αυτά κάνει ένα χρεοκοπημένο έθνος όταν έρπει με όποιο τρόπο μπορεί για δολάρια. Απλά θυμηθείτε ποιος πήγε στην Ινδονησία, και που με επιθετικό τρόπο συνοδευόμενο από τεράστιες δωροδοκίες, έπεισε την Ινδονησιακή κυβέρνηση να αποψιλώσει ζούγκλες ολόκληρες, τονίζουν πηγές της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων.
Μέσα σε αυτές τις απελπιστικές καταστάσεις ο γραμματέας του θησαυροφυλακίου των Ηνωμένων Πολιτειών Steven Mnuchin την περασμένη εβδομάδα επανέλαβε τις απειλές του προέδρου Trump να εμποδίσει την Κίνα να έχει πρόσβαση στο Διεθνές σύστημα του δολαρίου.
https://www.rt.com/usa/403118-usa-china-sanctions-north-korea/
Πάρα πολλοί ειδικοί και ειδήμονες έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτές τις δηλώσεις διότι είναι ξεκάθαρο πως εάν Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν τον οποιοδήποτε οικονομικό πόλεμο με την Κίνα και αν προσπαθούσαν να αποκόψουν την Κίνα από το σύστημα του δολαρίου θα κατέστρεφαν το δολάριο και όχι την Κίνα. Αυτό θα συνέβαινε διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το πιο χρεωμένο κράτος στην ιστορία του πλανήτη και μία αποκοπή στα οικονομικά τους θα οδηγούσε σε δραστική πτώση του βιοτικού επιπέδου των Αμερικανών και απομόνωση των ΗΠΑ από την παγκόσμια οικονομία.
Οι Κινέζοι οι οποίοι προτιμούν την αρμονία από τις βρώμικες μάχες έχουν προειδοποιήσει τους Αμερικανούς σχετικά με τις κυρώσεις στη Βόρεια Κορέα, ώστε οι ΗΠΑ να μην έχουν το πρόσχημα για να κάνουν βεβιασμένες ενέργειες. Ωστόσο έμπειροι Κορεάτες πράκτορες που εδρεύουν στην Ιαπωνία δηλώνουν πως αγαθά και πετρέλαιο από την Κίνα και τη Ρωσία ρέουν στην Βόρεια Κορέα ανεμπόδιστα.
Η Χαζαρική μαφία από το μέρος της πιέζει σκληρά την εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ, να αποδεχθεί τις συμφωνίες του Παρισιού, σαν προϋπόθεση για περαιτέρω χρηματοδότηση. Πρωτεργάτες αυτής της κίνησης είναι κορυφαίοι Χαζάροι εντός της κυβέρνησης του Trump, όπως ο οικονομικός σύμβουλος Gary Cohn και ο γαμπρός του Trump Jared Kushner. (σμ. παρακαλώ δώστε βάση στα ονόματα!).
Το πρόβλημα με τις Συμφωνίες του Παρισιού, εκτός από το ότι βασίζονται σε ψευτο επιστήμη από επιστήμονες που έχουν δωροδοκηθεί, είναι και το ότι επιτρέπουν στους Χαζάρους αλήτες να είναι επικεφαλής του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Οι Συμφωνίες του Παρισιού μπορεί μεν να δίνουν περισσότερα ερείσματα στους Κινέζους, αλλά εξευτελίζουν τους Ινδούς και τους Ιάπωνες κρατώντας επίσης άθικτο τον Χαζαρικό έλεγχο.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ρίξουμε μία προσεκτική ματιά στη σύνδεση του Βατικανού, και της στοάς P2 των ελευθεροτεκτόνων με την Χαζαρική μαφία, για να αντιληφθούμε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη.
Ο David Rockefeller, μέλη της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας καθώς και η οικογένεια Rothschild δείχνουν προς η στοά P2, η οποία είναι η υποτιθέμενη δημιουργός μιας φασιστικής παγκόσμιας Ρωμαϊκής Κυβέρνησης, καθώς είναι αυτή που ελέγχει το Αμερικανικό σύστημα του δολαρίου και είναι η πηγή της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Οι πηγές λένε πώς κορυφαίοι Χαζάροι αρχηγοί του όχλου όπως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου δουλεύουν για αυτούς.
Στην Ιαπωνία, ο γράφων έχει συγκεντρώσει αποδείξεις μετά από συστηματική έρευνα, πως η στοά Ρ2 που είχε τότε επικεφαλής τον Ιησουίτη Peter Hans Kolvenbach, ήταν πίσω από την πυρηνική τρομοκρατική επίθεση και τις μαζικές δολοφονίες στην Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου του 2011. Τώρα η Ασιατική μυστική κοινωνία καθώς και κορυφαίοι Γιαπωνέζοι γκάγκστερς επιβεβαιώνουν πώς μετά το περιστατικό της Φουκουσίμα φορτηγά ολόκληρα μετέφεραν γιαπωνέζικα χαρτονομίσματα στην περιοχή, με τα οποία δωροδοκούνταν πολιτικοί και κακοποιοί. Η αιτιολογία της μεταφοράς των χρημάτων ήταν δήθεν η προσπάθεια καθαρισμού της Φουκουσίμα από τη ραδιενέργεια. Όμως στην πραγματικότητα η περιοχή αυτή χρησιμοποιούνταν για το πλύσιμο του ραδιενεργού χρήματος και όχι της ραδιενέργειας.
Ο τέως Υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Tekenaka εξακολουθεί να είναι κορυφαίος πράκτορας των Χαζάρων και διανέμει αυτό το τρομοκρατικό χρήμα…
Πηγές του Πενταγώνου δηλώνουν, πως ο πόλεμος εναντίον της καμπάλ στην Ιαπωνία θα κλιμακωθεί μετά την απομάκρυνση του διοικητή του Ειρηνικού Ναυάρχου Harry Harris που πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος του έτους.
Εν τω μεταξύ πηγές της γιαπωνέζικης ασφάλειας λένε, πως ο δούλος των χαζάρων πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzo Abe ελάμβανε εκ των προτέρων πληροφορίες για τις εκτοξεύσεις των πυραύλων της Βορείου Κορέας, και του έδιναν ένα χαρτί με τις ανακοινώσεις που έπρεπε να κάνει μετά. Αυτό γινόταν όχι μόνο για να αποσπάσουν χρήματα με την φοβέρα ενός πυρηνικού πολέμου αλλά επίσης για να δημιουργηθεί αποδεκτή δικαιολογία για να στηρίξουν τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις υπέρ του Abe.
Εάν ο Πάπας Φραγκίσκος εννοεί σοβαρά ότι θέλει να αναμορφώσει το Βατικανό και την στοά Ρ2, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τα σχετικά με τη Φουκουσίμα και να αποκαλύψει την αποδεδειγμένη εμπλοκή στην τρομοκρατική επίθεση του Kolvenbach και του πρωτοπαλίκαρού του, Νετανιάχου.
Το ανεκδιήγητο ταξίδι την περασμένη εβδομάδα του Νετανιάχου στην Κολομβία την Αργεντινή και το Μεξικό πρόκειται να πετύχει πολύ λίγα πράγματα για να σταματήσει ο πόλεμος εναντίον της Μοσάντ και ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών από την Νότια Διοίκηση, η οποία ήταν και πιθανότατα είναι ακόμη υπό τις διαταγές του στρατηγού John Kelly ο οποίος τώρα διευθύνει το Λευκό Οίκο. Το ταξίδι του Νετανιάχου υποτίθεται ότι άνοιξε το δρόμο στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών James Mathis και στον Διοικητή της Βόρειας Διοίκησης στρατηγό Lori Robinson να επισκεφθούν τους Μεξικανούς στρατιωτικούς ηγέτες στην πόλη του Μεξικό αφού ο Νετανιάχου θα έχει φύγει, για να καταργήσουν τα καρτέλ των ναρκωτικών. Ο σεισμός των 8,1 ρίχτερ ίσως να ήταν μία προσπάθεια της Καμπάλ να εμποδίσει το Μεξικό να στείλει βοήθεια στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ.
Ο Νετανιάχου επίσης μπορεί να ψάχνει για πολιτικό άσυλο διότι γνωρίζει πως οι πραγματικοί Εβραίοι αφυπνίζονται στο γεγονός πώς αυτός είναι λάτρης του σατανά και ψευτο Εβραίος προετοιμάζονται δε να τον χώσουν εκεί που ανήκει, δηλαδή στην φυλακή.
Οι Ισραηλινοί υποχρεώθηκαν να λάβουν μέτρα για την σατανική ηγεσία τους λόγω του ότι ο μισθοφορικός τους στρατός της DAESH (ISIS) έχει νικηθεί ολοκληρωτικά και ντε φάκτο από την συμμαχία μεταξύ των πατριωτικών Αμερικανικών δυνάμεων του Ιράν της Ρωσίας και της Τουρκίας. Ακόμη και η Μοσάντ μέσω του site Debka παραδέχεται αυτή την πραγματικότητα αναφέροντας μία αμερικανική/ρωσική επίθεση εναντίον της DAESH.
http://www.debka.com/article/26221/US-Russian-pincer-for-ISIS-in-Euphrates-Valley
Η τεκτονική μετατόπιση της παλιάς ισχύος στη Μέση Ανατολή υπογραμμίστηκε όταν η Τουρκία η οποία ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο μέλος του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι αγοράζει ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S400.
http://www.bbc.com/news/world-europe-41237812
Πηγές του Πενταγώνου λένε επίσης, πως οι ομιλίες των Trump, Mattis, Dunford και άλλων κατά την 11η Σεπτεμβρίου στην επέτειο της 911 υποσχέθηκαν ενέργειες εναντίον των τρομοκρατών (Bush - Ισραήλ) ενώ απέφυγαν να ονοματίζουν τη Σαουδική Αραβία ή την Ισλαμική τρομοκρατία σαν συνενόχους.
Εάν αυτό το λάβουμε υπόψη σε συνδυασμό με την δίωξη την περασμένη βδομάδα 16 κορυφαίων επισήμων της Σαουδικής Αραβίας, μπορεί αυτό κάλλιστα να σημαίνει ότι ο νέος βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν, διακόπτει τη μυστική συμμαχία της χώρας του με το Ισραήλ με σκοπό να διατηρήσει την Αμερικανική στρατιωτική υποστήριξη προς την κυβέρνησή του η οποία είναι απαραίτητη για να μπορέσει να επιζήσει. Αυτό σημαίνει πως και το Ισραήλ επίσης πρέπει να εκδιώξει την σατανική κυβέρνησή του αν θέλει να επιβιώσει.
Οι μετακινήσεις της τεκτονικής πλάκας που τώρα συμβαίνουν στην δομή της παγκόσμιας ισχύος , είναι τόσο τεράστιες που ίσως οδηγήσουν την ανθρωπότητα στην απελευθέρωση της αυτό το φθινόπωρο.

Μετάφραση από: http://www.theeventchronicle.com/intel/benjamin-fulford-donald-trump-go-november-begathon-asia/#

Πηγή:
Μετάφραση: Γιώργος Βουδούρης