Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Βούτυρο αμυγδάλου (Συνταγή)

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μόνοι/ες σας βούτυρο αμυγδάλου στο σπίτι. Εγώ άρχισα να το φτιάχνω πριν λίγο καιρό μιας που είναι ένα πολύ καλό σνακ για τον μικρό μου (του το προσφέρω πάνω σε ψωμή ολικής άλεσης ή φρούτα).
Το μόνο που χρειάζεστε είναι: Μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων
2 κούπες αμύγδαλα ωμά και ανάλατα
1 κουτ. της σούπας λάδι καρύδας (προαιρετικά)

Τα χτυπάτε όλα στο μπλέντερ ή στον επεξεργαστή τροφίμων για 8 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν την παρακάτω μορφή βουτύρου.






Πηγή: