Τρίτη 12 Μαΐου 2015

"Υπουργός άμυνας του Καναδά μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για εξωγήινους" (Βίντεο)

Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά σε συνέντευξη του ισχυρίστηκε οτι όλες οι χώρες/κράτη κρύβουν εξωγήινες μορφές ζωής από τους κατοίκους της γης. Ο Paul Hellyer, καλεί τους ηγέτες του κόσμου να ομολογήσουν την θεωρία συνομωσίας που σύμφωνα με τον ίδιο περιλαμβάνει στοιχεία για διαστημόπλοια (UFO) και πώς τουλάχιστον τέσσερα είδη εξωγήινων εχουν επισκεφθεί τη γη.


Ο πρώην Καναδός υπουργός, ο οποίος κατείχε τη θέση απο το 1963 εως το1967, δήλωσε σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Calgary αυτή την εβδομάδα οτι: “Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν τα αγγίζει [τα έγγραφα]”. “Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετος κόσμος”.
“[Το κοινό] θα πει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,”Κύριε Πρόεδρε ή κύριε Πρωθυπουργέ θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας.”
Ο πρώην υπουργός Άμυνας – που ξεκίνησε να αναφέρεται στην υπάρξη εξωγήινων το 2005 – δήλωσε ότι “επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια”.

Πηγή:
http://scoops.gr


Ακολουθεί σχετικό βίντεο με την ομιλία του υπουργού απο την ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, μια κίνηση πολιτών ασφαλώς, που στόχο έχει να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, να κάνει αποκαλύψεις και να πει τις αλήθειες που πρέπει να γνωρίζουν οι λαοί περί εξωγήινων και όχι μόνο.
Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ