Όροι Χρήσης

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ είναι ένα ανεξάρτητο BlogSpot με κύριο σκοπό την έρευνα – γνώση - αφύπνιση.
Το περιεχόμενο μας είναι προς μελέτη και έρευνα και όχι προς πίστη.
Δεν προωθούμε καμία ιδεολογία, πολιτική ή θρησκευτική!
Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να προσβάλουμε κανέναν και δεν οικειοποιούμαστε το εκάστοτε άρθρο και τις απόψεις του συγγραφέα του, απλώς το παραθέτουμε προς μελέτη.
Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή διαμονή στον δικτυακό μας χώρο!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστολογίου ellaniapili.blogspot.com . . .

•   Το παρών ιστολόγιο "ellaniapili.blogspot.com" αποτελεί μια προσπάθεια για την συγκέντρωση των καλύτερων και πιο ενδιαφέρων άρθρων που κυκλοφορούν, διαφόρων θεμάτων!

• To "ellaniapili.blogspot.com" δεν απαιτεί και δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τους επισκέπτες του.

• Το περιεχόμενο του ιστολογίου μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των πηγών από όπου προέρχεται το εκάστοτε άρθρο και προστατεύεται με βάση το Creative Commons 3.0 License, σε καμία περίπτωση σκοπός του ιστολογίου δεν είναι να καπηλευθεί ξένη εργασία σαν δικη του ιδιοκτησια παρά μόνο την κοινοποίηση και την διάδοση της πληροφορίας. Εκτός και αν το έχει συντάξει δικός μας συνεργάτης οπότε αυτομάτως γίνεται πνευματική ιδιοκτησία του "ellaniapili.blogspot.com" H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link "ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ" (ή Πηγή ή ellaniapili.blogspot.com ή το link του άρθρου).

• Το "ellaniapili.blogspot.com" περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

• Το "ellaniapili.blogspot.com" δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους της Αμερικανικής Νομοθεσίας, ( στην οποία ανήκει και το παρόν blog "ellaniapili.blogspot.com" ).

Οι διαχειριστές του "ellaniapili.blogspot.com" διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.

• Το "ellaniapili.blogspot.com" διατηρεί χώρο συνομιλιών (chat-room) σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους οι οποίοι αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

• Το "ellaniapili.blogspot.com" σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

• Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.

• Το "ellaniapili.blogspot.com" και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

• Το "ellaniapili.blogspot.com" και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα χρηστών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα χρηστών.

• Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του "ellaniapili.blogspot.com", χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

• Το "ellaniapili.blogspot.com" και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης καθώς και αν θεωρείτε ότι κάποιος χρήστης του ιστολογίου μας με το υλικό που μοιράζεται με άλλους θίγει εσάς ή τα συμφέροντα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και αυτό θα αφαιρεθεί, αν το θεωρήσουμε αναγκαίο..

Επίσης να υπενθυμίσουμε, το παρόν blog: "ellaniapili.blogspot.com" υπάγετε  στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  (blogspot - google)

Ο Ιδιοκτήτης του blog: