Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΣΩΚΡΑΤΗΣ: "ΜΑΘΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ"

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
(ΑΝΑΦΩΝΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΡΜΗΣ ΤΟ 22000 π.χ.)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΚΑΙ Η ΙΣΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:
«Ω ΩΡΕ ΓΙΕ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΕΟΙ».


Ο ΔΕ ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΓΕ:

"ΜΑΘΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ" όταν απευθυνόταν στους γιους του Δία τους Έλληνες.
Ένας συνειρμός ιδεών, που δεν μπορεί να χωρέσει σε άδεια κεφάλια.



ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΕΓΕ:

@ Οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες εκτελούν πιστά τις εντολές των αποστατών και προσπαθούν να σας αποκόψουν από τις πνευματικές σας καταβολές, ώστε να μην μπορέσετε να συμμετάσχετε στο κοσμικό γίγνεσθαι με την αναβάθμισή σας ,και να ξεχάσετε ότι είστε ''ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ'' και ''ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ''. Όσοι δε το έχουν ξεχάσει, έχουν μεταλλαχτεί σε υλιστικά υβρίδια αποστατών.!!!!!!!!!!@
Η θρησκευτική μισαλλοδοξία προσπαθεί να μας πείσει ότι το πολυτιμότερο πράγμα που υπάρχει για την Ελλάδα, είναι η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και στο όνομα της οποίας προσπαθεί να κάνει τους Έλληνες να ξεχάσουν το παρελθόν τους, την ιστορία τους και μαζί τους θεούς και τα ιερά τους.
ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ,
Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,
ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΥΡΙΟ. 


Η επιστήμη δεσμεύτηκε κάτω από την πίεση των σκοπιμοτήτων και αδυνατεί να προσπεράσει τον εαυτό της ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣΥΔΟΤΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Από ανεξήγητο πείσμα αρνείται στην μυθολογία την ιστορική βάση. Αποφεύγει να ασχοληθεί με θέματα μεταφυσικής και παραψυχολογίας επειδή δεν μπορεί να τα εντάξει σε φυσικούς τύπους και μαθηματικές εξισώσεις, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ έτσι την ΨΥΧΗ, την ύπαρξη της οποίας αρνείται, ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥ και των δαιμόνων.
Διακατέχεται από ανεξήγητο εγωισμό και αρνείται να προχωρήσει πέρα από τον νοητό κόσμο των αισθήσεων. Αυτά που θεωρεί επιστημονικά επιτεύγματα της τεχνολογίας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακαλαίσθητα πρωτόγονα παιχνίδια με αμφίβολα αποτελέσματα.
ΜΠΡΟΣΤΑ σ’ αυτό το περίεργο και ακατανόητο πλέγμα αρνήσεων και αντιδράσεων ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΝΟΥ- ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ –ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΩΡΑΙΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ – ΑΨΟΓΟΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ – ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΑ. 


Μια άφιξη που θ’ ανεβάσει την ανθρωπότητα στους ουρανούς, που θα φωτίζεται από το φως του Ολύμπου.
Μια ανθρωπότητα που θα μπορέσει να ξεχωρίσει το πραγματικό από το φανταστικό, την αλήθεια από το ψέμα, το θεϊκό από το ανθρώπινο, αφού η ψυχή του συγχρόνου ανθρώπου βούλιαξε σε πελάγη αβεβαιότητας και σύγχυσης, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ.
Οι Έλληνες περιμένοντας την επιστροφή των ουράνιων αδελφών τους, πρέπει να πετάξουν πάνω από στεριές και θάλασσες και ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ Σ` ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ
– ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ –
το οποίο μπορεί να σκορπίσει τα σκοτάδια και να διαλύσει τους μύθους για τα ξόανα του Σινά και τους χρυσούς μόσχους.
Είμαστε υλικά και πνευματικά όντα, ήρθαμε στη γη με τη θέλησή μας για να βελτιωθούμε και ν’ ανέλθουμε στο ανώτερο επίπεδο φωτός ή να πέσουμε στο κατώτερο με το θάνατο ο οποίος δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας άλλης πραγματικότητας, πιο ουράνιας, πιο πνευματικής και πιο θεϊκής.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ – ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ - .
ΠΡΕΠΕΙ να στείλει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης, ότι δεν έχει ανάγκη από εισαγόμενους μάγους και αγύρτες.
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ -
ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ – ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ
– ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ
– – ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΣΑΣ
– – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ