Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

"Είχα καρκίνο του προστάτη, τετάρτου σταδίου. Να πως τον θεράπευσα! " (Βίντεο)

Ανάρρωσε πλήρως μέσα σε μερικές εβδομάδες, παρόλο που οι γιατροί του είπαν ότι δεν του έχει απομείνει πολύς χρόνος.
Πρόκειται για τη μαγειρική σόδα. Ναι, είναι κάτι πολύ απλό και φθηνό. Αλλά μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τον καρκίνο; 
Φαίνεται ότι μπορεί, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από χιλιάδες ανθρώπους.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Vernon Johnson, ο οποίος χάρη στη μαγειρική σόδα αντιμετώπισε επιτυχώς το τέταρτο στάδιο του καρκίνου του προστάτη. Ο καρκίνος, είχε κάνει ακόμη και μεταστάσεις στον μυελό των οστών του. Ωστόσο, ακόμη και αν οι γιατροί δεν του έδωσαν πολλές ελπίδες, ο Vernon θεραπεύτηκε.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν εξαιτίας της κλιμάκωσης του καρκίνου και της αύξησης των τοξινών σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας - από το μολυσμένο νερό στα τρόφιμα, στα εμβόλια και ακόμη και στον αέρα. 

Είναι βέβαιο ότι τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα και το επίπεδο του στρες, στο οποίο εκτίθενται οι άνθρωποι, προκαλούνται από τον φαύλο κύκλο του εταιρικού καπιταλισμού. Αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είπε ο Vernon.

«Όταν ο Vernon διαγνώστηκε με την ασθένεια, του είπα να προσπαθήσει να αυξήσει το pH στο σώμα, επειδή οποιοσδήποτε τύπος καρκίνου δεν μπορεί να ευδοκιμήσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον», - δήλωσε ο αδελφός του Larry.

Ο Vernon ακολούθησε τις συμβουλές του αδελφού του και παράγγειλε χλωριούχο καίσιο, προκειμένου να αυξήσει το pH στο σώμα του. Επιπλέον, εγκατέλειψε τις θεραπείες.

 Προσέγγισε το πρόβλημα χωρίς πανικό αν και ήξερε ότι δεν επρόκειτο να ζήσει για πολύ καιρό.

Το χλωριούχο καίσιο χάθηκε στο ταχυδρομείο, αλλά ο Vernon δεν έχασε την ελπίδα του και κοίταξε για μια εναλλακτική λύση.
Λίγο μετά, ανακάλυψε ένα φάρμακο που είναι κατασκευασμένο από μαγειρική σόδα και σιρόπι σφενδάμου.

Δεδομένου ότι δεν είχε σιρόπι σφενδάμου στο σπίτι, χρησιμοποίησε μελάσα. Ήταν αποφασισμένος να αντιταχθεί και να καταστρέψει τον καρκίνο.

Ο Vernon κατέγραψε ολόκληρης την θεραπεία του και δημιούργησε ένα πρωτόκολλο.

 Η δίαιτα που ακολούθησε βασίστηκε στην αύξηση της αλκαλικότητας, στα συμπληρώματα βιταμινών, μετάλλων, στον άφθονο ήλιο στη μαγειρική σόδα και στη μελάσα.
Το διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα) είναι το φθηνότερο, ασφαλέστερο και ίσως το πιο αποτελεσματικό φάρμακο κατά του καρκίνου που υπάρχει σήμερα.
Το σιρόπι σφενδάμου επιτρέπει στο διττανθρακικό νάτριο να διεισδύσει στα καρκινικά κύτταρα, προκειμένου να τους προκαλέσει σοκ με την αλκαλικότητα και να τα οξειδώσει έως ότου καταστραφούν. 
Η μελάσα βοήθησε επίσης τον Vernon επειδή του έδωσε ακόμα καλύτερα ''θεμέλια'', όσον αφορά τα μέταλλα.

Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή

Συστατικά που απαιτούνται:
- 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
- Λίγο από μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου
- Λίγο νερό

Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε τη σόδα σε ένα ποτήρι, προσθέστε  μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου και ρίξτε λίγο νερό πάνω από το προκύπτον μίγμα. Μεταφέρετε το, τριών συστατικών, μείγμα σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετέ το στο φούρνο.

Τρόπος κατανάλωσης:
Πίνετετε αυτό το φάρμακο τρεις φορές την ημέρα.

Λίγες εβδομάδες αφού είχε αρχίσει να καταναλώνει το φάρμακο, ο Βέρνον πήγε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε επουλωθεί πλήρως από τον καρκίνο του προστάτη και του μυελού των οστών. 

Λέει την ενδιαφέρουσα ιστορία του καθημερινά.

Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε πως ετοιμάζεται η συνταγή.

Το άρθρο έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.

Πηγη:
ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ