Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

"ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΔΑΝΙΑ!!..ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ!!"

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Καλούμε όλους να διαδώσουν τις εικόνες αυτές αλλά και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την ανοχή που δείχνει η δημοκρατικότατη Ευρώπη στο έγκλημα κατά της Μητέρας Φύσης....
Στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε «άνθρωποι» σαν αυτούς των εικόνων θα εκτελούνται αμέσως και χώρες σαν την «σοσιαλιστική» Δανία δεν θα υπάρχουν…..Ντροπή στη Δανία και στην Ευρώπη !!! Η θάλασσα κάθε χρόνο γίνετε κόκκινη . Όχι λόγω κάποιων κλιματικών ή περιβαλλοντικών αίτιων. Αλλά λόγο ότι κάποιοι μανιασμένοι «πολιτισμένοι» «άνθρωποι» σκοτώνουν εκατοντάδες δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα) , γνωστές για την υψηλή νοημοσύνη τους .
Συμβαίνει κάθε χρόνο στους Νήσους Φερόες (ανήκουν στην Δανία). Οι πρωταγωνιστές αυτής της βάναυσης σφαγής είναι έφηβοι. ΓΙΑΤΙ ; Με τον τρόπο αυτό τα κτήνη αυτά θέλουν να «αποδείξουν» ότι είναι πλέων ενήλικες και ότι είναι και «μάγκες».

Σ’ αυτή τη μεγάλη «γιορτή» όλα γίνονται γα την «διασκέδαση». Ο καθένας παίρνει μέρος με τον δικό του τρόπο : συμμετάσχει στη θανάτωση ή απλά παρακολουθεί τη βάρβαρη σφαγή και την στηρίζει ως «έθιμο».

Τα δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα) καθώς και πολλά άλλα είδη δελφινιών έχουν καλά ανεπτυγμένο το ένστικτο, δεν φοβούνται και πλησιάζουν εύκολα στον άνθρωπο και αλληλοεπιδρούν μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βίαιης αιματηρής σφαγής τα ζώα , αυτά τα απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο πλάσματα , δεν πεθαίνουν αμέσως . Τους κτυπούν πολλές φορές με μεγάλα αιχμηρά αγκίστρια. Τα δελφίνια βγάζουν μια κραυγή που είναι απίστευτα παρόμοια με το κλάμα νεογέννητου μωρού .


Πηγή:
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ