Σάββατο 23 Μαΐου 2015

"Ο Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέησον «ξεγυμνώνει» τις εφημερίδες των Ελλήνων εργολάβων"


Ο Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέησον «ξεγυμνώνει» τις εφημερίδες των Ελλήνων εργολάβωνΗ βρόμικη προπαγάνδα δεν μπορεί να κρυφτεί... Ο διεθνούς φήμης δημοσιογράφος του Channel 4, Πολ Μέησον διαψεύδει ανοικτά τις συστημικές ελληνικές εφημερίδες και τα sites που διαστρέβλωσαν το άρθρο του για τις διαπραγματεύσεις και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Χθες (21/05/2015), ο Πολ Μέησον ανέβασε στο προσωπικό του blog ένα άρθρο με τον τίτλο «Why Greece's Syriza party is not sticking to the script on an IMF deal».

Πρακτικά, αν κάποιος επιχειρήσει να δώσει την ακριβή μετάφραση του παραπάνω τίτλου στα ελληνικά, θα έπρεπε να γράψει: «Γιατί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν κολλάει με το σενάριο μιας συμφωνίας στα μέτρα του ΔΝΤ».
Κατά τρόπο περίεργο, ορισμένα τα ελληνικά sites και εφημερίδες μεταξύ των οποίων η Ημερησία έσπευσαν να βάλουν σε δική τους «ελεύθερη» μετάφραση τον εξής τίτλο:
«Ο Πολ Μέησον βλέπει συμφωνία, παραίτηση Βαρουφάκη και διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ».
Με το γνωστό τρόπο της επιθετικής προπαγάνδας και της λάσπης, τα ελληνικά media που έχουν αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της ελληνικής κυβερνησης, άρχισαν να αναπαράγουν ζήτημα περί παραίτησης και αποπομπής Βαρουφάκη.

Πηγή:
newsbomb.gr