Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

"ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ…"


Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2015
Benjamin Fulford

Η μάχη για τον πλανήτη Γη συνεχίζεται με τις αλλαγές καθεστώτων, τις πυρηνικές απειλές, την επικείμενη οικονομική κατάρρευση κ.λπ.

Μερικές φορές οι ειδήσεις φαίνονται να επαναλαμβάνονται. Μερικές φορές οι ειδήσεις φαίνονται να επαναλαμβάνονται.  Αν αυτό σας φαίνεται επαναλαμβανόμενο, τότε είναι επαναλαμβανόμενο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά πρόσφατα γεγονότα ειδήσεων μπορούν να συνοψιστούν σε λίγα επαναλαμβανόμενα μοτίβα: Η Ελλάδα απειλεί να χρεοκοπήσει, η Ουκρανία απειλεί να χρεοκοπήσει, οι ΗΠΑ ξέμειναν και πάλι από χρήματα.
Υπάρχει και ένα άλλο σκηνοθετημένο επεισόδιο μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ (στο Waco, Τexas) , η Κίνα και η Ιαπωνία λένε λίγο διαφορετικά πράγματα η κάθε μια για την ιστορία της άλλης  και τότε στρατιωτικοί πιλότοι πετούν  στα μυστηριώδη  νησιά και κουνούν το δάχτυλο ό ένας στον άλλο, Σιίτες, Σουνίτες, Εβραίοι και Δυτικοί μισθοφόροι που προσποιούνται πως είναι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές και κάνουν κακά πράγματα ή είναι θύματα των κακών πραγμάτων, η Βόρεια Κορέα εκτοξεύει έναν πύραυλο, κ.λπ. κ.λπ.

Στις εναλλακτικές παγκόσμιες ειδήσεις, βλέπουμε κάτι παρόμοιο: μαζικές συλλήψεις στην Δυτική καβαλιστική ελίτ είναι επικείμενες, το νέο οικονομικό σύστημα έχει ανακοινωθεί και η επιταγή σας είναι στο ταχυδρομείο, τα UFO έχουν προσγειωθεί, το τέλος του κόσμου πλησιάζει, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ένας εξωγήινος μουσουλμάνος ταξιδιώτης του χρόνου κ.λπ.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, είναι κατανοητό ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν παρά, να αναρωτούνται  αν θα δούμε ποτέ καμία πραγματική αλλαγή.

Το γεγονός όμως είναι, ότι βρισκόμαστε σε μια  μία τεκτονική μετατόπιση -στο πώς λειτουργεί αυτός ο πλανήτης- με αργή κίνηση,. Παρακολουθώντας το παλιό σύστημα να διαλύεται είναι σαν να βλέπεις υγρά να ρέουν σε τρύπα αποστράγγισης, κάνοντας κύκλους γύρω - γύρω παίρνοντας φαινομενικά χρόνο ατέλειωτο, αλλά ξαφνικά, η ροή επιταχύνεται και φεύγουν. Θυμηθείτε την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Φάνηκε να συμβαίνει σε αργή κίνηση κατά τη χρονική στιγμή, αλλά, εκ των υστέρων, φαίνεται σαν να συνέβη εν μία νυκτί.

Η Ελληνική κατάσταση είναι μία περίπτωση, οι προθεσμίες έρχονται και φεύγουν και το θέμα δεν τελειώνει. Η Ουκρανία δεν καταφέρνει να  πληρώσει τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου και όμως οι νοικοκυρές εξακολουθούν να μαγειρεύουν σε εστίες αερίου. Αυτές οι καταστάσεις θα έρθουν τελικά σε μια κορύφωση, αλλά, κατά πάσα πιθανότητα, όχι πριν από αυτό το φθινόπωρο, επειδή οι συνέπειες (από την κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος) θα είναι τόσο μεγάλες ώστε γίνεται παν ότι δυνατόν για να καθυστερήσουν τα πράγματα.

Ταυτόχρονα, κορυφαίες μυστικές συναντήσεις συνεχίζουν να γίνονται στην προσπάθεια να επιτευχθεί μια μακροπρόθεσμη λύση σε αυτά και σε άλλα φλέγοντα προβλήματα. Υπήρξαν αρκετές τέτοιες συναντήσεις την περασμένη εβδομάδα. Η μία ήταν μεταξύ των εκπροσώπων της Red Dragon Society και των White Dragon. Μία άλλη ήταν μεταξύ της White Dragon Society και εκπροσώπου της οικογένειας Rothschild.

Ο εκπρόσωπος της Red Dragon ήρθε με συγκεκριμένες προτάσεις για τρία νέα είδη ενεργειακών τεχνολογιών. Οι λεπτομέρειες αυτής της τεχνολογίας δεν μπορούν να αναφερθούν δημοσίως αυτή τη στιγμή, λόγω των συμφωνιών μη αποκάλυψης. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η μία είναι θερμική, η δεύτερη είναι ηλιακή και η τρίτη είναι πυρηνική . Όλες θα μπορούσαν να είναι επαναστατικές ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. Για άλλη μια φορά, καμία πραγματική συσκευή δεν επεδείχθη και έτσι, έως ότου οι Ιάπωνες κατασκευαστές κάνουν τα δέοντα, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι το θέμα δεν έχει αξία, και όταν δούμε κάτι, τότε θα το πιστέψουμε. Οι Red Dragon ήθελαν, επίσης  χρηματοδότηση και τους ειπώθηκε πως η χρηματοδότηση θα έρθει όταν υπάρξει απόδειξη ότι η τεχνολογία τους δουλεύει και όταν υπάρξει επιβεβαίωση από τους τεχνικούς που εργάζονται τώρα για αυτήν την υπόθεση.

Οι συνομιλίες με τον εκπρόσωπο των Rothschild ήταν πιο λεπτομερείς και συγκεκριμένες και αφορούσαν την πρότασή τους για την αντικατάσταση στην Ιαπωνίας  του σκλάβου του Ροκφέλερ πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε με τον  Ιχίρο Οζάβα. Ο Οζάβα είναι ένας βετεράνος πολιτικός, ο οποίος είχε μια σύγκρουση με τους Ροκφέλερ μετά τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου. Ένας Ιάπωνας αριστερός ήρθε ανεξάρτητα σε επαφή με την WDS οι οποίοι λένε πως οι Κινέζοι επίσης υποστηρίζουν τον Ozawa. Και οι δύο πηγές ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός Abe ενέκρινε προσωπικά τον Ozawa ως αντικαταστάτη του.

Η WDS είπε ότι θα υποστηρίξει μια κυβέρνηση Ozawa, εάν πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ιαπωνίας και να αρχίσει η έκδοση κρατικού νομίσματος.
2) Να πραγματοποιηθεί μια εφάπαξ διαγραφή όλων των Ιαπωνικών χρεών, δημοσίων και ιδιωτικών
3) Επιστροφή όλων των Ιαπωνικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων που παράνομα ελήφθησαν από την κλίκα
4) Κατάργηση όλων των ουσιών που προκαλούν καρκίνο και στειρότητα από τα καθημερινά καταναλωτικά προϊόντα
5) Να συστηθεί  μια διεθνής οικονομική υπηρεσία σχεδιασμού που να υποστηρίζεται από την Ιαπωνία με 7 τρισεκατομμύρια δολάρια από ιδιωτικά και δημόσια συναλλαγματικά διαθέσιμα

Η κυβέρνηση Ozawa θα πρέπει να συμφωνήσει επίσης να συνεχιστεί και μάλιστα να ενισχυθεί η στρατιωτική συμμαχία της Ιαπωνίας με το Πεντάγωνο και τις αμερικανικές υπηρεσίες εάν και εφόσον από την πλευρά των ΗΠΑ ζητηθεί συγγνώμη για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν ενάντια στους Ιάπωνες και τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (μόνο οι ηττημένοι έχουν ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα τους μέχρι τώρα).

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ήδη πολλές ενδείξεις ότι ο σκλάβος Πρωθυπουργός Άμπε υπακούει σε ένα νέο σύνολο των χειριστών. Το μεγαλύτερο σημάδι ήταν η ξαφνική αλλαγή στην πολιτική της Ιαπωνίας έναντι της Κίνας. Μια αντιπροσωπεία από 3000 Ιάπωνες αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων τοπικών και εθνικών πολιτικών, βιομηχάνων κλπ έφτασε στην Κίνα την περασμένη Παρασκευή στην μεγαλύτερη παρόμοια επίσκεψη στα τελευταία 15 χρόνια. Τους έγινε θερμή υποδοχή από τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping.

http://news.xinhuanet.com/english/2015-05/25/c_134267799.htm

Είναι σαφές ότι κάτι βασικό άλλαξε μεταξύ της Ιαπωνίας και της Κίνας, παρά τις Χαζαρικές προσπάθειες να πυροδοτήσουν ιστορικά περιφερειακά και εδαφικά ευαίσθητα σημεία.

Ο στρατός των ΗΠΑ εξακολουθεί να παίρνει επιθετικές πόζες κατά των κινεζικών προσπαθειών να γίνει η Κίνα ένας περιφερειακός μπαμπούλας, έχει δε την υποστήριξη από τους περισσότερους γείτονές της Κίνας που όλοι έχουν κοινό συμφέρον να κρατήσουν την Κίνα σε επίπεδα κοσμιότητας.  Ωστόσο, όσο οι ΗΠΑ αποτυγχάνουν να εθνικοποιήσουν το Federal Reserve Board και να εκδώσουν δολάρια του Υπουργείου Οικονομικών για να αντικατασταθεί το όχι πλέον Αμερικανικό δολάριο, ο στρατός των ΗΠΑ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι αδύνατο να σκεφτεί σοβαρά έναν αγώνα με την Κίνα κατά την ίδια στιγμή που χρηματοδοτείται από την Κίνα.

Η Κίνα έκανε επίσης ένα μεγάλο βήμα προς τη Νότια Αμερική, την πρώην πίσω αυλή των ΗΠΑ, την περασμένη εβδομάδα, όταν Xi Jinping εμφανίστηκε στη Βραζιλία με πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδοτήσεις. Τα Κινεζικά έργα υποδομής σε ολόκληρη την περιοχή δικαίως θεωρούνται από τις κυβερνήσεις της Νότιας Αμερικής, ως προτιμότερες από την υποκίνηση ταραχών και πραξικοπημάτων από τις ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την Κινεζική επιρροή στη Νότια Αμερική με αποκατάσταση των σχέσεων τους με την Κούβα, αλλά, οι χώρες της Νότιας Αμερικής αρχίζουν να μαθαίνουν αυτό που λένε τα κορίτσια των μπαρ της Ασίας: “no money, no honey.”

Ακόμη πιο εντυπωσιακό για τις ΗΠΑ ακόμη και από τα γεγονότα στη Νότια Αμερική και στην Ιαπωνία, είναι το αυξανόμενο κίνημα ανεξαρτησίας των Νήσων Σάντουιτς, αλλιώς γνωστών ως Χαβάη. Στις 11 Μαΐου, για πρώτη φορά στα Ηνωμένα Έθνη, μια χώρα μέλος του ΟΗΕ, το Πακιστάν, έθεσε το ζήτημα της Χαβάης που στην πραγματικότητα ποτέ δεν ψήφισε να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι τεχνικά, μια παράνομα κατεχόμενη αποικία. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει ζωτικές βάσεις σε αυτά τα νησιά και θα ήταν καλό να υποστηρίξει την κίνηση ανεξαρτησίας της Χαβάης , με την προϋπόθεση πως οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ θα παραμείνουν εκεί.

Στην Ευρώπη επίσης, υπήρξε ένα άλλο σημαντικό πλήγμα για την κλίκα των Χαζάρων. Η Πολωνία μόλις εξέλεξε Πρόεδρο, ο οποίος ήταν μέρος μιας φατρίας που πιθανόν δολοφονήθηκε από την Χαζαρική κλίκα σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010. Εδώ είναι τι λέει η Wikipedia για αυτό το δυστύχημα:
"Ο Πρόεδρος της Πολωνίας Lech Kaczynski  και η σύζυγός του Μαρία, ο πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας σε εξορία Ryszard Kaczorowski, ο επικεφαλής του Πολωνικού Γενικού Επιτελείου και άλλοι ανώτεροι Πολωνοί αξιωματικοί του στρατού, ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Πολωνίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, υπάλληλοι της Πολωνικής κυβέρνησης, 18 μέλη του Πολωνικού κοινοβουλίου, ανώτατα στελέχη του Πολωνικών κλήρου, και συγγενείς των θυμάτων της σφαγής του Κατίν. Ήταν καθ 'οδόν από τη Βαρσοβία για να συμμετάσχουν σε εκδήλωση με αφορμή την 70η επέτειο από τη σφαγή.
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Polish_Air_Force_Tu-154_crash

Αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια εποχή που η πολωνική κυβέρνηση έπαιρνε μια σκληρή στάση έναντι του ευρώ και σκόπευε να υποτιμήσει το Ζλότυ Πολωνίας. Οι πολιτικές αυτές άλλαξαν μετά τη συντριβή και οδήγησαν σε αλλαγή της κυβέρνησης. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Πολωνίας Adnrzej Duda ήταν νομικός βοηθός του προέδρου που  πέθανε σε αυτό το δυστύχημα.
Ο Duda υπενθυμίζει πως δύο ημέρες πριν από εκείνη την μοιραία πτήση "ο πρόεδρος του είπε ότι μια σημαντική αλλαγή γενεών ήταν επικείμενη, και ότι θα ήταν ο Duda και οι συνομήλικοί του, αυτοί που θα αναλάβουν την ευθύνη για το μέλλον της χώρας."

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/polands-new-president-andrzej-duda-heralds-shift-to-the-right-10273812.html

Φαίνεται  πως η Πολωνία θα κάνει παρέα τώρα στην Ελλάδα και την Ουκρανία στη δίνη των πρωτοσέλιδων που θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες.

Εν τω μεταξύ, οι Χαζάροι μαφιόζοι εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στη Μέση Ανατολή με κλιμάκωση των απειλών τους. Κατά την τελευταία εβδομάδα έχουν απειλήσει να χρησιμοποιήσουν τον ISIS ψευδο-μουσουλμανικό στρατό τους για να καταστρέψουν τα ανεκτίμητα πολιτιστικά λείψανα της Παλμύρας στη Συρία. Επίσης απείλησαν να ανατινάξουν την Ιρανική πρεσβεία στη Συρία, αλλά ανακάλεσαν αυτήν την απειλή, όταν τους ειπώθηκε πως θα καταστραφεί το Τελ Αβίβ σε αντίποινα. Το Πεντάγωνο υπενθύμισε στους Ισραηλινούς , πως το Ισραηλινό οπλοστάσιο των 200 πυρηνικών όπλων δεν είναι αρκετό για να καταστρέψει τον κόσμο, αλλά το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν μια πυρηνική συσκευή για να καταστραφεί το Ισραήλ.

Η Χαζαρική προσπάθεια να ξεκινήσει ένας εμφύλιος πόλεμος ή μαζική αναταραχή στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αποτύχει με θεαματικό τρόπο. Το πιο πρόσφατο γεγονός ήταν το εμφανώς πλαστό επεισόδιο στο Ουάκο του Τέξας. Όλοι οι μοτοσικλετιστές είχαν ολοκαίνουργιες στολές και ολοκαίνουργιες μοτοσικλέτες. Δεν ξέρω τι νομίζετε εσείς, αλλά, όλοι οι πραγματικοί μοτοσικλετιστές που έχω δει δεν φαίνονται να είναι πεντακάθαροι σαν να είχαν μόλις βγει από ένα κατάστημα ρούχων. Ίσως αυτοί οι θίασοι που ‘’παίζουν’’ κρίση πρέπει να κόβουν και εισιτήριο για τις υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, το καζανάκι έχει ‘’τραβηχτεί’’ στην τουαλέτα της Ιστορίας.

Πηγή:
http://hipknowsys.blogspot.com
Μτφρ:
Γ. Βουδούρης