Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

"Δηλητηριάζουν την αγορά διοχετεύοντας μεταλλαγμένα υποπροϊόντα"


Για άλλη μια φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενεργώντας ως υποχείριο του σιωνιστικού λόμπι, αποφάσισε την νόμιμη κυκλοφορία 19 γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στα κράτη-μέλη της εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις Η.Π.Α. και τις πολυεθνικές της.

Μάλιστα, οι 17 μεταλλαγμένες τροφές προορίζονται για ανθρώπινη και ζωική κατανάλωση ενώ οι δύο αποτελούν δρεπτά άνθη (τεχνητά πολλαπλασιαζόμενα φυτά).
 
Τα 11 επικίνδυνα προϊόντα κυκλοφορούν από την αμερικανική εταιρία-κολοσσό στο είδος της ''Monsanto'', με τα υπολειπόμενα να ανήκουν στην επίσης αμερικανική ''Dupont'' και στους γερμανικούς ομίλους ''Bayer'' και ''BASF''.   ...
Οι ποικιλίες που εγκρίθηκαν αφορούν ποσότητες σόγιας, αραβόσιτου, ελαιοκράμβης και βαμβακιού και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα ράφια των καταστημάτων το συντομότερο.


Πιο συγκεκριμένα, η έγκριση αυτών των τροφών τελούσε υπό αναστολή μιας και καμία ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν είχε συμπτήξει πλειοψηφία υπέρ ή κατά της διοχέτευσής τους στην αγορά με την επικύρωσή τους να ισχύει για τουλάχιστον 10 χρόνια. 
Πλήθος περιβαλλοντικών οργανώσεων και παρατηρητήρια έσπευσαν να αποδοκιμάσουν τον ίδιο τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ για αυτή του την απόφαση κατηγορώντας τον για μη τήρηση των υποσχέσεών του για Ευρώπη των πολιτών, αφού οι ενέργειές του υποκινούνται από συμφέροντα εναντίον του κοινωνικού συνόλου.

Το σχέδιο του παγκόσμιου ελέγχου των τροφίμων είναι γνωστό προ πολλού, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία των υβριδίων σπόρων στους αγρότες, ώστε να είναι υποχρεωμένοι κάθε χρόνο να αγοράζουν καινούριους, αφού δεν ευδοκιμούν για την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται για κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο βωμό του χρήματος ελέγχοντας το εμπόριο, ενώ μόνη λύση αποτελεί η στροφή στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και η ενασχόληση με τη γη. 
Ένα ανεξάρτητο και αυτάρκες κράτος οφείλει να έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα, είτε αυτά είναι τρόφιμα είτε πρώτες ύλες, ώστε να μειώνει σταδιακά τις εισαγωγές μεγιστοποιώντας τις εξαγωγές κατά το δόγμα του εθνικού προστατευτισμού και του οικονομικού Εθνικισμού.


Λευτέρης Π.
Πηγή: