Κυριακή 3 Μαΐου 2015

"Nestlé: «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»" (βίντεο)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nestlé μιλάει για την ιδιωτικοποίηση του νερού δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι.. «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»!
 Οι υπόλοιπες δηλώσεις κινούνται πάνω κάτω στα ίδια… “ιδεώδη”. Η εταιρία του προσφέρει θέσεις εργασίας αλλά πρέπει να δουλεύουμε παραπάνω ώρες για να έχουμε θέσεις εργασίας! Προφανώς και με ολοένα λιγότερα χρήματα για να είμαστε “ανταγωνιστικοί”! 


Και στο τέλος όμως καταλήγει με ένα ανατριχιαστικό θαυμασμό προς… τα ρομπότ! Μα φυσικά! Αυτά δουλεύουν απεριόριστα και άνευ απαιτήσεων. Μια φορά τα αγοράζεις και τελείωσες! 

Είναι γνωστό ότι η Nestlé κάνει μεγάλες δουλειές με την εμφιάλωση νερού. Επίσης είναι γνωστή για τα μεταλλαγμένα της και τα προϊόντα της που είναι σκέτα δηλητήρια.

Εκεί όμως που βρίσκεται το ‘ζουμί’ των λεγομένων του γκόλντεν μπόυ είναι στο θαυμασμό του για .. την μείωση του εργατικού δυναμικού! Όλη η θεωρία της μελλοντικής κοινωνίας βασίζεται στη ρομποτοποίηση της εργασίας, άρα και στη δημιουργία μεγαλύτερης ανεργίας. 

Και μετά μπαίνει ο εκβιασμός: Τι; δεν θέλεις αυτή τη δουλειά γιατί είναι φτηνή και μολύνει το περιβάλλον; Δεν έχεις πολλά περιθώρια, κάποιος άλλος με λιγότερη συνείδηση από σένα θα την πάρει! Σας κάναμε ανέργους, για να σας κάνουμε σκλάβους! 

Μην πάτε μακριά, πάτε μέχρι τις Σκουριές, μέχρι τα Οινόφυτα, μέχρι το Βόλο…. Κι αν επιμένετε να πάτε πιο μακριά, πάτε μέχρι την Αφρική, την Κίνα, τη Λατινική Αμερική. 

Προς τα εκεί συμβάλλουν με τον ύπουλο και υποκριτικό τους ρόλο και διάφορα ‘πρωτοπόρα’ και ‘εμπνευσμένα’ κινήματα τύπου Zeitgeist, που υπόσχονται ένα μέλλον λαμπρό με τα ρομπότ να δουλεύουν για ‘μας’! Μόνο που στο ‘μας’, δεν είμαστε ‘εμείς’ αλλά η παγκόσμια ελίτ και τα τσιράκια της τύπου CEO της Nestlé. 

Εξάλλου μην ξεχνάμε τι έχει πει ο Κίσινγκερ: Ελέγχεις την τροφή; Ελέγχεις τους λαούς! Και το νερό είναι πρώτο και πάνω απ’ όλα!!! 

Αλλά αυτό που δεν θα πρέπει να λησμονούμε στον αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, είναι ότι δεν είναι ελληνικό σύμπτωμα λόγο κρίσης, αλλά παγκόσμιο, λόγω Ατζέντας 21, η οποία προβλέπει ότι το νερό «είναι κοινό αγαθό που πρέπει να μοιράζεται ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΌ, αλλά επειδή τα κράτη δεν έχουν όλα το μέσον και τις υποδομές, ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΗ «ΒΟΉΘΕΙΑ» ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΎ ΤΟΜΈΑ! 
(δείτε το βίντεο κι ας μην έχει το ΥouΤube βάλει εικονίδιο – περίοδος εκπτώσεων…) 





Πηγή:
nea.allnewz.gr