(Σχόλιο ΕΠ: Προ-φήτης = Αυτός που "φυτεύει" μια σκεπτομορφή από πριν ώστε να την υλοποιήσουν αργότερα αυτοί που την πίστεψαν.. όπως και αυτοί που πιστεύουν ότι θα γίνουν καλά και γίνονται κτλ..)
Μετά απο έρευνες το πανεπιστήμιο του Πρινσετον κατάφερε να αποδείξει οτι οι σκέψεις δυο η περισσότερων ανθρώπων εχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν τον φυσικό μας κόσμο. Η έρευνα με δυο άτομα που είχαν ταυτόχρονα την ιδια σκέψη, επηρέασε τον φυσικό κόσμο και γεγονότα που μπορούσαν να επαληθευτούν επιστημονικά. Η δύναμη της σκέψης δεν εχει μονο μια ιδεολογική επίδραση αλλά επιδρά και στην πραγματικοτητά μας. Επίσης αποδείξαν ότι όσο περισσότερα άτομα (ο εγκέφαλος των ανθρώπων) μοιράζονταν την ιδια σκέψη ταυτόχρονα, η επίδραση αυξανόταν περισσότερο…
Ο Ρότζερ Νέλσον ηταν υπεύθυνος για την έρευνα στο πανεμιστήμιο Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) και εργάστηκαν για περισσότερα από 20 χρόνια επάνω σε αυτή την έρευνα. Αυτή την στιγμή ο Νελσον είναι ο διευθυντής του Σχεδίου, Παγκόσμιας Συνείδησης, μια συνεργασία μεταξύ ερευνητών από όλο τον κόσμο και ερευνούν τη δύναμη της ανθρώπινης συλλογικής συνείδησης.
Μερικά από τα ερωτήματα που θέτει ο Νέλσον είναι τα εξής: «Μπορούν τα κοινά συναισθήματα να έχουν αποτέλεσμα την στιγμη των καταστροφικών συνεπειεών ενος σεισμού; Ή τι σημαίνουν για τον κόσμο οι συνέπειες της 9/11 στην Ν. Υόρκη;Τι δημιουργεί το πάθος ενός δισεκατομμυρίου οπαδών κατά την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Θα μπορούσε η χαρά και διασκέδαση κατά την διάρκεια μεγάλων εορτών να προκαλέσουν αλλαγές στην συμπεριφορά των οργάνων που χρησιμοποιούμε; »
Ο Νέλσον εχει αρχίσει να βρίσκει απαντήσεις μέσα από το Σχέδιο Παγκόσμιας Συνείδησης. Μέσω του προγράμματος, οι ερευνητές έχουν παρατηρήσει ταυτόχρονα Αποκλίσεις στις Regs (random event generator REG).
Εχουν μετρήσει αποκλίσεις την στιγμή των παγκόσμιων δελτίων ειδήσεων όταν εχουν συμβεί σημαντικά παγκόσμια γεγονότα. Σύμφωνα με τον ερευνητή: «Έχουμε μετρήσει μια απόκλιση επτά σίγμα απαντώντας στο βασικό ερώτημα μας: υπάρχει κάποια δομή σε τυχαία δεδομένα σε σταθερά χρονικά διαστήματα ή κατά την κοινή προσοχή των παγκόσμιων γεγονότων;
Ο βιολόγος Rupert Sheldrake, έχει περιγράψει με την ομάδα του κατι ανάλογο απο μια διαφορετική σκοπιά. Για παράδειγμα, μια ομάδα ζώων που είχε εκπαιδευτεί να εμφανίζει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά κατά ένα συγκεκριμένο ερέθισμα. Όταν μία άλλη ομάδα ζώων εκπαιδευτεί παλι ομοίως, έχει υιοθετήσει την ίδια συμπεριφορά πιο γρήγορα. Είναι σαν η δεύτερη ομάδα να έχει υιοθετήσει το πρότυπο συμπεριφοράς από την πρώτη ομάδα, ακόμη και αν οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει σε φυσική επαφή η μία με την άλλη.
Αυτή η έρευνα αποδεικνύει τον λογο γιατι η ελίτ μας πολεμά με όλα της τα όπλα. Αυτά της συλλογικής συνείδησης μέσω των ειδήσεων από τα Μέσα μαζικής υπνηλίας και αποπροσανατολισμού. Μας εκπαιδεύει από μικρά παιδιά στα παραμύθια της Χαλιμάς, στις δικές της συνήθειες και την συγκεκριμένη συμπεριφορά μετά τον κατάλληλο ερεθισμό, μια συμπεριφορά που είναι ακίνδυνη για αυτούς.
Ο άνθρωπος είναι ικανός να γίνει συνδημιουργός, γι αυτό βρισκόμαστε εδώ….
Πηγή: