Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

"ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!"

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ
Μ. Valls: H EKT δεν μπορεί να σταματήσει τη γραμμή στήριξης της Ελλάδας !!!

Valls sur la Grèce : "il y a un risque réel de sortie de la zone euro" http://bit.ly/1Jfu6We  

"H EKT δεν μπορεί να σταματήσει τη γραμμή στήριξης της Ελλάδας", επισημαίνει ο Γάλλος πρωθυπουργός, Manuel Valls και προσθέτει ότι "δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο".


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Europe 1, o Valls προειδοποίησε ότι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και πρόσθεσε ότι η ανακοίνωση του δημοψηφίσματος έδωσε μια δραματική τροπή στα γεγονότα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Γαλλία έχει κάνει τα πάντα για να υπάρξει μια συμφωνία και διευκρινίζει ότι "η διακοπή δεν ήταν θετική ως κίνηση γιατί οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί".
Ερωτηθείς για τις επιλογές που είναι πλέον διαθέσιμες για τον ελληνικό λαό, ανέφερε ότι "σε περίπτωση απάντησης για έξοδο από το ευρώ ελλοχεύει ένας πραγματικός κίνδυνος".

"Οι Έλληνες υπέστησαν πολλές πολιτικές λιτότητας τα τελευταία χρόνια, αλλά εγώ, ο Ηοllande και ο Sapin θεωρούμε ότι μια συμφωνία εξακολουθεί να είναι εφικτή", είπε και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.




Πηγή:
capital.gr