Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

"ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!! Η ΕΛΛΑΣ «ρίχνει» το πετρέλαιο και στα χρηματιστήρια της Ασίας. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΠΑΝΤΟΥ-ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ"

29/06/2015
Οι ασιατικές χρηματαγορές καταγράφουν πτώση, όπως και το ευρώ, λόγω των φόβων για έξοδο της Αθήνας από την Ευρωζώνη
Την πιο μαύρη Δευτέρα τους, των τελευταίων ετών ζούνε από το πρωί οι ευρωπαϊκές αγορές λόγω των κλειστών τραπεζών και των capital control που ισχύουν στη χώρα μας. Την ίδια ώρα τα  ιταλικά και ισπανικά ομόλογα, έχουν πάρει τον «ανήφορο», με τις αποδόσεις τους να είναι υψηλές.
Ο γερμανικός DAΧ άνοιξε με απώλειες 4,4% στις 10.985 μονάδες ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι κινείται 4,76% χαμηλότερα στις 4.821 μονάδες, με τις τράπεζες να χάνουν έως 10%.
Στο -2,2% οι απώλειες για τον FTSE 100 στο Λονδίνο με τον Stoxx 600 να υποχωρεί 2% στο άνοιγμα.


Ο PSI 20 στην Πορτογαλία υποχωρεί 6%, στις 5.498 μονάδες, με τις απώλειες για τις τράπεζες να είναι στην κορυφή.
ΩΡΑ 10:00
Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούσαν σήμερα στην Ασία, όπως και τα ασιατικά χρηματιστήρια που ανησυχούν για την ελληνική κρίση χρέους.Οι τιμές για το «ελαφρύ γλυκό πετρέλαιο» του Τέξας -το αργό πετρέλαιο WTI- για παραδόσεις Αυγούστου υποχώρησαν κατά 82 σεντς για να διαμορφωθεί στα 58,81 δολάρια το βαρέλι, ενώ το πετρέλαιο Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας επίσης για παραδόσεις Αυγούστου υποχώρησε κατά 70 σεντς το βαρέλι στα 62,56, 40 δολάρια.
Οι ασιατικές χρηματαγορές καταγράφουν πτώση, όπως και το ευρώ, λόγω των φόβων για έξοδο της Αθήνας από την ευρωζώνη.Στα μέσα της συνεδρίασης το Σίδνεϊ είχε πτώση 1,81%, η Σεούλ 1,45%, η Ταϊπέι 1,90%, ενώ το Χονγκ Κονγκ στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης είχε πτώση 3,63%.
«Είναι οι συνέπειες μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διεξαγάγει δημοψήφισμα, και η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει αυτή την εβδομάδα», δήλωσε η United Overseas Bank of Singapore σε ανακοίνωση.Ο Ντάνιελ Ανγκ, αναλυτής της Phillip Futures στη Σιγκαπούρη, εκτιμά ότι η αποδυνάμωση του ευρώ «θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες πτώσεις των τιμών του αργού πετρελαίου».
Ώρα 16:30
Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούσαν σήμερα στην Ασία, όπως και τα ασιατικά χρηματιστήρια που ανησυχούν για την ελληνική κρίση χρέους.
Οι τιμές για το “ελαφρύ γλυκό πετρέλαιο” του Τέξας –το αργό πετρέλαιο WTI– για παραδόσεις Αυγούστου υποχώρησαν κατά 82 σεντς για να διαμορφωθεί στα 58,81 δολάρια το βαρέλι, ενώ το πετρέλαιο Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας επίσης για παραδόσεις Αυγούστου υποχώρησε κατά 70 σεντς το βαρέλι στα 62,56, 40 δολάρια.
Οι ασιατικές χρηματαγορές καταγράφουν πτώση, όπως και το ευρώ, λόγω των φόβων για έξοδο της Αθήνας από την ευρωζώνη.
Στα μέσα της συνεδρίασης το Σίδνεϊ είχε πτώση 1,81%, η Σεούλ 1,45%, η Ταϊπέι 1,90%, ενώ το Χονγκ Κονγκ στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης είχε πτώση 3,63%.
“Είναι οι συνέπειες μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διεξαγάγει δημοψήφισμα, και η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει αυτή την εβδομάδα”, δήλωσε η United Overseas Bank of Singapore σε ανακοίνωση.

Ο Ντάνιελ Ανγκ, αναλυτής της Phillip Futures στη Σιγκαπούρη, εκτιμά ότι η αποδυνάμωση του ευρώ “θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες πτώσεις των τιμών του αργού πετρελαίου”.



Πηγή:
makeleio.gr