Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

"Το Ελληνικό Ντόμινο πέφτει, η Κίνα κινείται για να μαζέψει τα κομμάτια"


Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Benjamin Fulford

Τελικά συνέβη.
Η Ελλάδα έχει κλείσει τις τράπεζες της και επέβαλε έλεγχο κεφαλαίων. Και έτσι τα ντόμινο άρχισαν να πέφτουν. Αυτή είναι μόνο η πρώτη πράξη μιας μεγάλης όπερας που θα συνεχίσει να ξετυλίγεται μέσα στους επόμενους μήνες. Για να προσπαθήσετε να μαντέψετε τι μέλει γενέσθαι στην συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στο πώς έλαβε χώρα η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ξεκίνησε με μια διάχυτη αίσθηση δυσαρέσκειας με την κυβέρνηση τόσο μεταξύ της εργατικής τάξης όσο και των ελίτ. Αυτό γέννησε απεργίες και διαδηλώσεις στην Πολωνία, που οδήγησαν στην πτώση της Πολωνικής κυβέρνησης, τον Ιούνιο του 1989. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, έπεσε το τείχος του Βερολίνου. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στο 1990, έπεσαν οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις της Τσεχοσλοβακίας.


Μετά έπεσαν η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Ουγγαρία. Τέλος, το Δεκέμβριο του 1991, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ παραιτήθηκε και η ίδια η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε.

Έτσι τώρα, που η Ελλάδα έπεσε, μπορούμε να περιμένουμε την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και, τέλος, τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες να ακολουθήσουν μια παρόμοια τροχιά με αυτό που είδαμε να συμβαίνει στην Σοβιετική Ένωση.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην συνειδητοποιούν για την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης είναι, ότι η πτώση δεν προκλήθηκε από αποτυχημένη ιδεολογία, αλλά από πραγματική οικονομική χρεοκοπία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποίες έχουν ως πρότυπο σχεδόν ακριβώς την Σοβιετική Ένωση, είναι καταδικασμένες να βιώσουν την αλλαγή του καθεστώτος.
Βρίσκονται σε πτώχευση.

Κινέζικες και BRICS κυβερνητικές πηγές εξηγούν τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια. Ο υπ’ αριθμόν 2 Κινέζος Li Keqiang έρχεται στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, όπου θα ανακοινώσει πως η Κίνα θα συνεισφέρει γενναιόδωρα σε ένα Ευρωπαϊκό ταμείο ανασυγκρότησης με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 315 δισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο ποσό με το Ελληνικό συνολικό χρέος.
  Η κινεζική προσφορά χρημάτων στην Ευρώπη είναι ο ένας από τους λόγους για τους οποίους το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ελβετία κλπ συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην δημιουργηθείσα από την Κίνα Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων.

Εκτός από αυτό, η τράπεζα ανάπτυξης BRICS, η Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων και πολλά άλλα νέα θεσμικά όργανα ανοίγουν ‘’μαγαζιά’’.
Όλα αυτά τα όργανα θα πρέπει να βοηθήσουν στην άμεση ροή 21τρις δολαρίων Κινεζικών χρημάτων που αναμένεται να κατακλύσουν τις παγκόσμιες αγορές κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Παράλληλα με αυτό, στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για το ποιοι κανονισμοί θα ισχύουν για τα 21τρις δολαρίων η Κινεζική κυβέρνηση πρόκειται σύντομα να επιτρέψει στους Κινέζους πολίτες να επενδύουν στο εξωτερικό. Βασικά αυτό έχει σχέση με συζητήσεις σχετικά με το, σε ποιες περιοχές οι Κινέζοι θα επιτρέπεται να επενδύουν σε και ποιες θα είναι εκτός ορίων.

Οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πιο ανοικτοί στο να μπορούν οι Κινέζοι να επενδύσουν απ’ ότι είναι οι Αμερικανοί. Μέχρι στιγμής, οι Βρετανοί έχουν ήδη προσφέρει στους Κινέζους την ιδιοκτησία μιας μεγάλης εφημερίδας (εγώ ο ίδιος συμμετέχω στις διαπραγματεύσεις, ώστε δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα της εφημερίδας αυτής). Η συμφωνία για την εφημερίδα θα περιλαμβάνει μια υπόσχεση από τους Κινέζους να μην παρεμβαίνουν στις δημοσιεύσεις που βασίζονται σε γεγονότα. Οι Βρετανοί προσπαθούν επίσης να βρουν Κινέζο αγοραστή που να ενδιαφέρεται για την επίγεια υποδομή των βρετανικών τηλεπικοινωνιών, μεταξύ άλλων.

Οι Βρετανοί είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τους με τους Κινέζους από τους άλλους Ευρωπαίους, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι πως και οι Έλληνες, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και άλλοι δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν.

Η Ουγγαρία προηγείται της υπόλοιπης Ευρώπης, με την έννοια ότι έχει ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχει στην Κινεζική πρωτοβουλία του ‘’Δρόμου του Μεταξιού’’ με την κατασκευή εκτεταμένων υποδομών μεταφορών σε ολόκληρη την Ευρασία.

Αντίθετα, οι Κινεζικές και Αμερικανικές διαπραγματεύσεις για τα τμήματα της οικονομίας των ΗΠΑ που Κινέζοι θα επιτρέπεται να επενδύουν ναυάγησε την περασμένη εβδομάδα. Οι Κινεζικές πηγές λένε ότι αυτό συνέβη επειδή οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να ανοίξουν αρκετούς τομείς για Κινεζικές επενδύσεις. Πηγές του Πενταγώνου λένε πως οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν επειδή οι Κινέζοι ήταν απρόθυμοι να ξεκινήσουν την συγχώνευση κινεζικών ενόπλων δυνάμεων με το Πεντάγωνο. Πηγές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσθέτουν  πως οι Κινέζοι ήταν επίσης ακόμη απρόθυμοι να ανοίξουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές τους στα δυτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Φυσικά, όταν βλέπουν τι ζημιά έχουν προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο τα δυτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, η απροθυμία τους να τους επιτρέψουν να ‘’αλωνίζουν’’ ελεύθερα, φαίνεται αρκετά λογική.

Ακόμη και με αυτήν την χιονοστιβάδα των Ασιατικών χρημάτων να πλανάται πάνω από τις παγκόσμιες αγορές, εξακολουθούν να υπάρχουν ξέφρενες κινήσεις, για να κρατηθεί το παλιό δυτικό σύστημα σε κατάσταση αξιοπιστίας. Η τελευταία κίνηση σε αυτό το μέτωπο, σύμφωνα με πηγές της Ιαπωνικής δεξιάς πτέρυγας, υπήρξε αίτημα από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για την ανάληψη της Union Bank of Switzerland  από την ομάδα της Mitsubishi. Το πρόβλημα είναι ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν αφήσει τη Mitsubishi να κάνει τα οποιαδήποτε δέοντα. Η δεξιά πτέρυγα υπενθυμίζει πως το ίδιο συνέβη και όταν οι Ιάπωνες κλήθηκαν να ξεμπλέξουν την Merrill Lynch. "Μας ζητούν να γεμίσουμε μια μαύρη τρύπα" παραπονέθηκαν.

Η ομάδα της Mitsubishi, με τους στενούς δεσμούς της με τον David Rockefeller, είναι η κύρια δύναμη πίσω από το καθεστώς του σκλάβου Abe στην Ιαπωνία, σύμφωνα με πολλαπλές τοπικές πηγές. Ο Abe, λόγω του χαμηλού δείκτη νοημοσύνης του, στάλθηκε στο χαμηλού κύρους Πανεπιστήμιο Seikei που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Mitsubishi ως χάρη προς τον εγκληματία του πολέμου παππού του. Φαίνεται πως αναγκάζοντας τη Mitsubishi να αγοράσει UBS είναι η αποπληρωμή για την εκστρατεία στις ΗΠΑ να μπορέσει η Mitsubishi Heavy Industries για να ξεκινήσει εξαγωγή όπλων.

Η συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στην Ιαπωνία είναι μέρος ενός σχεδίου που προτάθηκε για πρώτη φορά από τον Ανώτατο Ναζί cabalist Richard Armitage περισσότερο από μια δεκαετία πριν. Η κυβέρνηση Άμπε βασίζει την τελική της δύναμη σε νόμους που αποσκοπούν στην ενσωμάτωση του Ιαπωνικού στρατού με το στρατό των ΗΠΑ. Αυτά αναμένεται να προωθηθούν έντονα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσο, υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ενδείξεις στην Ιαπωνία για εξέγερση κατά της κυβέρνησης του σκλάβου Σίνζο Άμπε. Πρόσφατα δύο ξεχωριστά εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ανοιχτά, πως το τσουνάμι και η πυρηνική καταστροφή στην Ιαπωνία την 11η Μαρτίου του 2011  ήταν το αποτέλεσμα σκόπιμης δολιοφθοράς.

Επίσης, αρκετοί άνθρωποι που συναντήθηκαν πρόσφατα με τον Abe είπαν ότι ήταν πολύ αδύνατος από την εντερική του νόσο.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σενάριο για να αντικατασταθεί ο Abe αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με διάφορες Ιαπωνικές πηγές. Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να κρατούνται μυστικές, αλλά οι P2 Τέκτονες, η MI6, οι Ασιατικές μυστικές κοινωνίες, η Ιαπωνική Yakuza και άλλες παρατάξεις πιέζουν γιαυτό το σενάριο. Μόνο λίγοι κορυφαίοι Χαζάροι σκλάβοι παραμένουν τώρα στην υποστήριξη του Άμπε. Τα ονόματά τους έχουν σημειωθεί και θα τους ζητηθεί να κάνουν στην άκρη αυτό το φθινόπωρο.

Επίσης, οι P2 Τέκτονες και το Βατικανό διαπραγματεύονται συμφωνίες με τους Ρώσους και το Πεντάγωνο για να βεβαιωθούν ότι η Δύση θα εξακολουθήσει να έχει ισότιμο λόγο με την Ασία στο αναδυόμενο νέο διεθνές χρηματοπιστωτικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Το γεγονός ότι η UBS συνδέεται με τους Τεύτονες Ιππότες και, επομένως, με τους Τέκτονες της Ρ2 είναι μια σαφής ένδειξη ότι το Βατικανό πιέζει για Ιαπωνική υποστήριξη (χρήματα) ώστε να διασφαλίσει το ότι δεν θα καταλήξουμε σε έναν Κινέζικο κόσμο.

Για το σκοπό αυτό ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τον Πάπα Francis στις 10 Ιουνίου για να πιέσει για έναν Ανατολικό-Δυτικό  χριστιανικό συνασπισμό, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Και οι δύο πρόκειται να πιέσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να απεμπλακεί από την Ουκρανία, την Συρία και αλλού, έτσι ώστε η Χριστιανική Δύση να μπορεί να σχηματίσει έναν ενιαίο συνασπισμό, δήλωσαν οι πηγές.

Εκτός από αυτό, η κατάργηση των Χαζάρων γκάνγκστερ και των αντιπροσώπων τους στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ συνεχίζει να ξετυλίγεται. Στην πιο πρόσφατη εξέλιξη, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει εκ των πραγμάτων κατηγορήσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου ότι είναι εγκληματίας πολέμου.

http://www.ohchr.org/Documents/HRBodies/HRCouncil/CoIGaza/A_HRC_CRP_4.docx

Η σύλληψή του αναμένεται να λάβει χώρα μόλις τα τελευταία στοιχεία του δικτύου του πυρηνικού του εκβιασμού αποσυναρμολογηθούν. Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι η διάλυση του είναι σχεδόν πλήρης και ότι ο Νετανιάχου θα μπει στη φυλακή "νωρίτερα παρά αργότερα."

Έχουμε επίσης την επιβεβαίωση σε συνδεδεμένη ιστοσελίδα της Μοσάντ ότι οι ισραηλινές δυνάμεις μεσολάβησης απειλούν να σκοτώσουν αθώους πολίτες σε μια προσπάθεια να σταματήσουν μια στρατιωτική εκστρατεία.

http://www.debka.com/article/24702/Syria-Hizballah-torpedo-understanding-between-Druze-and-Syrian-rebel-Nusra-Front-near-Israeli-border

Αυτό είναι ακριβώς το είδος της τακτικής που οδήγησε σε κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου εναντίον τόσων βαθμοφόρων και Ναζί  οπλιτών.

Υπήρξε επίσης μια στρατιωτική ανταρσία κατά της Χαζαρικής ψευδο-μουσουλμανικής κυβέρνησης στη Σαουδική Αραβία την περασμένη εβδομάδα και αυτό αναμένεται να δημιουργήσει μια χιονοστιβάδα από στρατιωτικές αποστασίες στο εν λόγω καθεστώς.

http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940405000535

Υπήρχε επίσης ένα άλλο σημάδι ότι η πίεση αυξάνεται στις κορυφαίες Χαζαρικές οικογένειες  Μπους και Κλίντον. Πηγές του Πενταγώνου λένε πως ο Walter Scheib, ο σεφ που μαγείρευε για τον Μπιλ Κλίντον και τον Μπους Τζούνιορ για 11 χρόνια, δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια μάταιη προσπάθεια αυτών των συμμοριών να καλύψουν τα ίχνη τους.

http://edition.cnn.com/2015/06/22/politics/white-house-chef-missing-found-dead/

Τέλος, μια ρωγμή, έχει οδηγήσει στη σύλληψη περισσοτέρων των χιλίων παιδεραστών στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.

http://www.huffingtonpost.com/2015/06/23/nationwide-sweep-to-protect-children_n_7642052.html

Αυτό ακολουθεί τη σύλληψη περισσότερων των εξακοσίων στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι.

http://www.cbc.ca/news/world/covert-police-operation-nets-660-suspected-pedophiles-in-u-k-1.2708340

Στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης, προσπάθειες για να προστατευθεί ένας παιδεραστής πολιτικός υψηλής ισχύος ανατράπηκαν την περασμένη εβδομάδα.

http://www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/28/lord-janner-face-trial-dpp-ruling-overturned-sexual-abuse-allegations

Πηγές:
http://blogdogcicle.blogspot.com/2015/06/benjamin-fulford-says-greek-domino.html
http://benjaminfulford.net/2015/06/29/greek-domino-falls-china-moves-in-to-pick-up-the-pieces/

Μτφρ: Γ. Βουδούρης 26 Ιουν. 2015 - https://www.facebook.com/george.voudouris1