Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ!

«Déjà vu». Έχετε ποτέ βιώσει; Η γνώριμη σκέψη ότι έχετε πάει κάπου ή έχετε κάνει κάτι πριν, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε κάποια εξήγηση.
Η μετενσάρκωση ή η θεωρία προηγούμενης ζωής είναι μερικές εξηγήσεις. Ενώ είναι δύσκολο να αποδειχθεί, αυτή η ιστορία κάνει πραγματικά καλή δουλειά σε αυτό.Ένα τρίχρονο αγόρι άρχισε να λέει πολύ παράξενες ιστορίες για την λεγόμενη «προηγούμενη ζωή του." Προφανώς οι γονείς του δεν τον πήραν στα σοβαρά. Οι φανταστικοί φίλοι, το να μιλάνε μόνα τους και η πίστη στη νεράιδα των δοντιών είναι όλα πρότυπο συμπεριφοράς στα παιδιά. Αλλά τα πράγματα πήραν μια εξαιρετικά περίεργη τροπή.


Ο μικρός οδήγησε τους γονείς του στο σημείο όπου ισχυρίζεται ότι θάφτηκε μετά τη δολοφονία του! 
Έτσι οι γονείς άρχισαν να σκάβουν.
Και τι βρήκαν; Απλά... ένα ανθρώπινο πτώμα! 
Κι όχι μόνο αυτό. 
Το παιδί κατόπιν ισχυρίστηκε ότι δολοφονήθηκε με ένα τσεκούρι, και τους οδήγησε στο σημείο όπου το πραγματικό τσεκούρι θάφτηκε! 
Απίστευτο έτσι;
Το κόκκινο σημάδι στο μέτωπο του αγοριού είναι μια ιδιομορφία, για την οποία όμως το αγόρι έχει μια εξήγηση. 
Είναι το μέρος όπου χτυπήθηκε με το τσεκούρι! 
Ακόμα πιο αλλόκοτο είναι όταν το παιδί ήταν σε θέση να αποκαλύψει το παλιό όνομά του, το μέρος όπου είχε ζήσει, και εδώ είναι το σοκ - ποιος τον είχε σκοτώσει! 
Το μικρό αγόρι αντιμετώπισε κατά μέτωπο ακόμη και τον δολοφόνο του, ο οποίος τελικά παραδέχτηκε τι είχε κάνει. »




Πηγή:
revealedtheninthwave.blogspot.gr