Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

"ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ CABAL"


Αν νομίζετε πως πρόκειται για ένα απλό πολιτικό γεγονός που θα επιδεινώσει την κατάσταση, ή θα οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία, είστε γελασμένοι:
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ CABAL-ΙΣΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ!

Γιατί είτε σας αρέσει είτε όχι, από την Ελλάδα ξεκίνησε ο πολιτισμός και είναι η Ελλάδα που έχει την ευθύνη να τον επαναφέρει. Ο βρόγχος - θηλειά που επιχειρούν οι Ιησουίτες με το δημιούργημα τους, την Ευρωπαϊκή Ένωση, να θέσουν στον λαιμό του Ελληνικού Λαού, θα είναι ο βρόγχος που θα πνίξει τους ίδιους.
Μην ξεχνάτε πως είναι οι Ιησουίτες που έστειλαν τους δολοφόνους της Blackwater/Academi στην Ουκρανία, οι οποίοι έριχναν στο ψαχνό εναντίον των πολιτών ανατρέποντας την νόμιμη κυβέρνηση και ανεβάζοντας τους ναζί στην εξουσία έχοντας έναν και μοναδικό σκοπό: Να κτυπήσουν τη Ρωσσία θέλοντας να προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο για να επιβάλουν τα σχέδια τους. Μετά την αποτυχία του σχεδίου τους, η ευρωπαϊκή "οικογένεια" σύσσωμη και ομόφωνη - με τις διαφωνίες της Ελλάδας και της Κύπρου - προχώρησε σε κυρώσεις εναντίον της Ρωσσίας!
Μην ξεχνάτε πως είναι οι Ιησουίτες μαζί με τον "εκλεκτό" λαό που δημιούργησαν την ISIS για τον ίδιο σκοπό.
Μην ξεχνάτε το μεγάλο ΟΧΙ της Κύπρου το 2004, που ενώ απειλούσαν τον Κυπριακό Λαό ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του, τον οδήγησαν σε εκείνη την ιστορική απόφαση.
- Και φυσικά η ευθύνη ανήκει στον Λαό και όχι στους κοστουμαρισμένους - και γραβατωμένους - καραγκιόζηδες της πολιτικής, που ξέρουν να γονατίζουν και να λένε μόνον yes. Πέστε όχι στις ευρωπαϊκές συμμορίες των τοκογλύφων και στήστε στον τοίχο αυτούς που οδήγησαν τον Ελληνισμό σ' αυτή την κατάσταση!



Πηγή:
Nicos Kastanias