Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

"GARDACIL ΕΝΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ"

GARDACIL…θανάσιμα επικίνδυνο εμβόλιο!

6.248 μόνιμες βλάβες και 144 θάνατοι μετά τη λήψη του εμβολίου Gardasil HPV (για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας) :

Σύμπτωση ή Σκάνδαλο?

Από το Νοέμβρη του 2013, έχουμε 31,741 παρενέργειες, που περιλαμβάνουν 6248 μόνιμες βλάβες και 144 καταγεγραμμένους θανάτους, μετά τη λήψη εμβολίων Gardasil. Κι αυτά ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ!!


Οι Φαρμακευτικές εταιρίες που φτιάχνουν το εμβόλιο, καθώς και το Υπουργείο Υγείας που κρατάει τις πατέντες και βγάζει κέρδη από το εμβόλιο, λένε ότι όλα αυτά είναι σύμπτωση. Τα κατεστημένα ΜΜΕ, είναι ακόμα χειρότερα: Αρνούνται ότι συμβαίνουν αυτά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο και ακούστε τις ιστορίες των κοριτσιών που έχουν αναπηρίες και πέθαναν, και αναρωτηθείτε γιατί δεν αναφέρονται αυτά τα περιστατικά και γιατί τα ΜΜΕ προσπαθούν να τα λογοκρίνουν (αποκρύψουν) όσο το δυνατόν περισσότερο.

σημείωση: Τα ΜΜΕ της Αγγλίας προσπαθούν να το αποκρύψουν.

Τα ΜΜΕ τα δικά μας, είναι ακόμα χειρότερα, διότι όχι μόνο αποκρύπτουν τις τρομακτικές συνέπειες, αλλά ΠΡΟΑΓΟΥΝ αυτόν τον εμβολιασμό κι από πάνω!

http://healthimpactnews.com/2013/6248-permanent-injuries-and-144-deaths-following-gardasil-hpv-vaccine-coincidence-or-scandal/

Η κατάσταση χειροτερεύει. Παρά την έρευνα του FDA, το Gardasil παραγγέλθηκε από όλο και περισσότερους κυβερνητικούς φορείς , όπου απαιτούν τα νέα κορίτσια να εμβολιαστουν για να εισέλθουν στην 6η τάξη του σχολειου.

Πόσα περισσότερα θα αναγκαστεί να υποφέρουν, ή να πεθάνουν, πριν αυτο το πράγμα σταματήσει;

Αυτό πρέπει να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα ..

Το Cervarix είναι ένα άλλο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αντίστοιχο του Gardasil, το οποίο σχεδιάστηκε από την εταιρία GlaxoSmithKline για τους 2 τύπους του ιού HPV (16 και 18). 

Οι παραπάνω προβληματισμοί σχετικά με το Gardasil, αφορούν και τη χρήση του Cervarix.




Δείτε επίσης:
Δωδεκάχρονη πέθανε μόλις της έκαναν το «αντικαρκινικό» εμβόλιο HPV Gardasil

Πηγή:
katohika.gr