Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

"Ο Κυβερνο-πόλεμος ξεσπάει σε πλήρη κλίμακα με σκανδάλη την Ελληνική χρεοκοπία. Το Πεντάγωνο παίρνει την Χαζαρική μαφία."


Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2015
Benjamin Fulford
Η ελληνική χρεοκοπία έχει ενεργοποιήσει έναν μείζονα πόλεμο κυβερνητικής και πληροφοριών που μαίνεται σε όλο τον κόσμο από την περασμένη εβδομάδα. Στον πόλεμο αυτό εμπλέκονται τράπεζες, εταιρίες αμυντικού υλικού, μεγάλες χρηματιστηριακές αγορές, επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών και πολλοί άλλοι.

Για παράδειγμα, οι κυβερνο-επιθέσεις της 8ης Ιουλίου που έκλεισαν το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, την Wall Street Journal, την United Airlines και αρκετές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ήταν αντίποινα για μια Αμερικανική επίθεση στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης, σύμφωνα με Κινεζικές πηγές και πηγές του Πενταγώνου. ‘’Αυτές οι επιθέσεις δεν ήταν παρά μόνο μια πρόβα’’, δήλωσαν πηγές του Πενταγώνου.


Η ελληνική χρεοκοπία ουσιαστικά χρεοκόπησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Federal Reserve Board, ακόμη και αν οι υπάλληλοι των οργανισμών αυτών εξακολουθούν να αγνοούν αυτόν τον ‘’ελέφαντα στο δωμάτιο τους’’ και προσποιούνται πως δεν συμβαίνει τίποτε. Ωστόσο, ο λόγος που δεν σέβονται την Ελληνική ψήφο του ’’Όχι’’ και απειλούν την ελληνική κυβέρνηση με βία εκτός αν τους επιτραπεί να λεηλατήσουν την Ελλάδα για την σώσουν είναι επειδή απλά δεν έχουν τα χρήματα που απαιτούνται για να συγκρατήσουν την κατάρρευση της Ελλάδας και των ιδίων. Όπως θα δούμε πάρα κάτω, η ελληνική κατάσταση εξελίσσεται γρήγορα σε επανάσταση πλήρους κλίμακας.

Σε κάθε περίπτωση, την πτώχευση των ιδρυμάτων αυτών ακολούθησε το επίσημο ξεκίνημα της τράπεζας BRICS των 200 δις δολαρίων και του ταμείου BRICS χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Οι χώρες BRICS κάλεσαν την Ελλάδα να συμμετάσχει, αλλά, φυσικά, η τράπεζα BRICS δεν πρόκειται να διασώσει τις εγκληματικές δυτικές τράπεζες που λεηλάτησαν την Ελλάδα, η συμμετοχή θα βοηθήσει μόνο τον ελληνικό λαό.

Οι Χαζάροι ελεγκτές του Federal Reserve Board, εξοργισμένοι από την τράπεζα BRICS, ήταν οι υποκινητές της επίθεσης στις κινεζικές χρηματιστηριακές αγορές, λένε πηγές του Πενταγώνου. Αυτό το σκάσιμο της φούσκας, οδήγησε σε μείωση 40% στα κινεζικά αποθέματα μέχρι που η κυβέρνηση να παρέμβει και να αναστείλει τις περισσότερες χρηματιστηριακές συναλλαγές. Η κινεζική αντεπίθεση ήταν το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης κ.λπ. Αυτή η επίθεση, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ακολουθήθηκε από μετεωρολογικό πόλεμο ως ισχυρός τυφώνας που στάλθηκε στην Κίνα συντρίβοντας την καρδιά της Σαγκάης και δημιουργώντας την ανάγκη για την εκκένωση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων.

Το Πεντάγωνο κάλεσε τη Δευτέρα τον σκλάβο των Χαζάρων πρόεδρο Ομπάμα για να του πει ότι μόλις αναβάθμισαν τις στρατιωτικές τους σχέσεις με το Βιετνάμ "σε στρατηγικό επίπεδο’’. Με άλλα λόγια, το Βιετνάμ θα συνεργαστεί με τους Αμερικανούς για να συγκρατήσουν τους Κινέζους. Παρά τη ρητορική εναντίον της Ρωσίας, το Πεντάγωνο συνεργάζεται ήδη με τους Ρώσους για να βεβαιωθεί ότι η Κίνα κινείται εντός ορίων, είπαν οι πηγές. Επίσης ειπώθηκε στον Ομπάμα να σταματήσει "να κεντρίζει την αρκούδα» και να επικεντρωθεί στο κύριο εχθρό, που είναι οι Χαζαρική μαφία, και στον πιθανό εχθρό, που είναι η Κίνα.

Υπάρχει τώρα μια άτυπη ανακωχή μεταξύ του Πενταγώνου και των Κινέζων, επειδή οι Κινέζοι σταμάτησαν την οικοδόμηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Το Πεντάγωνο και οι Κινέζοι επικεντρώνονται στο πραγματικό εχθρό, που είναι ο Χαζαρικός συρφετός. Ως μέρος της εκστρατείας για να δυσφημιστούν οι Χαζάροι, ο Ομπάμα αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημοσίως ότι η κυβέρνησή του (η ελεγχόμενη από τους Χαζάρους φατρία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ) εκπαίδευε την ISIL.

Βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=p2NkjNvwuaU

Αυτό ήταν μέρος της μεγάλης συνεχιζόμενης εκστρατείας του Πενταγώνου κατά του Ισραήλ και του Χαζαρικού όχλου. Ένα άλλο περιστατικό ήταν, όταν το Πεντάγωνο και ένας οργανισμός χάκερ κυκλοφόρησαν ένα βίντεο, που έγινε δημοφιλές, και το οποίον δείχνει την κινηματογράφηση ενός πλαστού αποκεφαλισμού από την ISIS.

http://www.veteranstoday.com/2015/07/11/staged-isis-beheading-video-hacked-from-mccain-staffer/

Ο Χαζάρος εγκληματίας πολέμου Μπέντζαμιν Νετανιάχου του Ισραήλ είχε επίσης χακαρισμένα τα ιδιωτικά του τηλέφωνα,  και έτσι κυκλοφόρησαν πληροφορίες για την άμεση συμμετοχή του στην εκστρατεία εκφοβισμού μέσω της ISIS. Ακόμη πιο θανατηφόρο για το εγκληματικό καθεστώς του Νετανιάχου ήταν το χάκινγκ των ισραηλινών στρατιωτικών συστημάτων πυραύλων με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση των Ισραηλινών συστοιχιών Patriot. Οι Ειδήσεις είπαν πως επρόκειτο για Γερμανική συστοιχία πυραύλων Patriot.

http://www.autoblog.com/2015/07/07/hackers-send-unexplained-orders-german-patriot-missile-battery/

Ωστόσο, είναι το χάκινγκ των ισραηλινών συστημάτων που άφησε τη χώρα αυτή εκτεθειμένη πλήρως στα Ιρανικά και άλλα βλήματα. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: "Σταματήστε να δημιουργείτε προβλήματα αλλιώς θα καταστραφείτε’’

Εκτός από αυτό, το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας είναι στα χέρια με το Πεντάγωνο, συνεχίζοντας να ξηλώνει όλους τους πράκτορες των Μπους και του Ισραήλ από τις καίριες θέσεις. Ο επί μακρόν υπουργός Εξωτερικών Σαούντ Αλ Φαϊζάλ, ο αδελφός του Tikri, ο Αρχηγός Πληροφοριών Μπαντάρ Μπους και πολλοί άλλοι ξηλώθηκαν στην αγωνιώδη προσπάθεια του καθεστώτος να επιβιώσει . Προσπαθούν απεγνωσμένα να αποτρέψουν μια πλήρη Αμερικανική ευθυγράμμιση με το Ιράν που θα τους άφηνε χωρίς πραγματικό προστάτη στη Μέση Ανατολή. Με άλλα λόγια, φοβούνται αιματηρή επανάσταση και αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί Σαουδάραβες πρίγκιπες έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα αυτή. Οι Σαουδάραβες και άλλες μοναρχίες του Κόλπου αγοράζουν και αποθηκεύουν όσο ασήμι μπορούν, έτσι ώστε να σώσουν κάτι από τις περιουσίες τους σε περίπτωση αλλαγής του καθεστώτος και παγώματος των τραπεζικών λογαριασμών τους. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα διάγραμμα που δείχνει πως το πετρέλαιο μετατρέπεται σε ασήμι.

http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2015/05/20150515_obo1.jpg

Επίσης, η JP Morgan και η Citibank έχουν εμπλακεί σε μαζική πώληση αργύρου μελλοντικής εκπλήρωσης (δηλ ασημόχαρτο), για να κατεβάσουν τις τιμές. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η τιμή του χαρτιού του αργύρου έχει πέσει ακόμα περισσότερο καθώς και το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ έχει ξεμείνει από ασημένια νομίσματα.

http://www.zerohedge.com/news/2015-07-07/us-mint-runs-out-silver-same-day-price-silver-plunges-2015-lows

Με άλλα λόγια, οι μέγα-τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν  τους υπερ-υπολογιστές τους για να ελέγχουν την τιμή αγαθών του πραγματικού κόσμου όπως το ασήμι.

Αυτή η κίνηση στα εμπορεύματα από τις μεγάλες τράπεζες των Ροκφέλερ και Μπους έρχεται καθώς το Χαζαρικό τραπεζικό σύστημα αντιμετωπίζει πρωτοφανή επίθεση. Η Goldman Sachs, για παράδειγμα, έχει εκτεθεί ως εγκληματική οργάνωση από την Ελληνική Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος.

http://greekdebttruthcommission.org/wp/?tag=maria-lucia-fattorelli

Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι η Goldman Sachs και άλλες τράπεζες φούσκωσαν με δόλο τους αριθμούς στο Ελληνικό δημόσιο χρέος, κάνοντας πράγματα όπως την δημιουργία ψεύτικων απωλειών από τα νοσοκομεία. Το δόλιο Ελληνικό χρέος χρησιμοποιείται τώρα ως εργαλείο για να λεηλατηθούν  τα πραγματικά Ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, όπως τα νησιά, τα λιμάνια, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας κ.λπ. Σύμφωνα με την βρετανική MI5, ο πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs και τώρα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Mario Draghi ήταν ο ιθύνων νους πίσω από αυτό το Ελληνικό σχέδιο λεηλασίας . Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο πρώην Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε δημοσίως στην Goldman Sachs ως βαμπίρ που ρουφάει την ζωή.

Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που έστω και αν το σύνολο του ελληνικού κοινοβουλίου και οι οικογένειές τους απειληθούν με θάνατο από τους Χαζάρους, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι περίπου το 80% του ελληνικού λαού δεν θα δεχτεί καμία δικαιολογία του ελληνικού κοινοβουλίου όσον αφορά την ψήφο τους, για χάρη των γκάνγκστερ της ΕΕ.

http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11735388/ThisIsACoup-Greece-bailout-demands-spark-social-media-backlash-against-Germany.html

Οι πηγές του Πενταγώνου λένε πως οι ελληνικές δραχμές είναι ήδη σε χρήση και ότι μια ελληνική έξοδος από το ευρώ είναι αναπόφευκτη. Αυτό που έρχεται τώρα, είναι χρεοκοπίες τραπεζών που προκαλούνται από συμβόλαια ανταλλαγής πιστωτικής αθέτησης (δηλαδή εγγυώνται ότι η Ελλάδα δεν χρεοκοπήσει), λένε οι πηγές.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα που έρχεται για την JP Morgan, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Λένε πως η JP Morgan έχει πουλήσει τα διπλάσια κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ, από όσα έχουν εκδοθεί στην πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, πωλούν δόλια κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ, προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή.

Υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα ζυμώσεων για τους Μπους / Ροκφέλερ και την Ιαπωνική κυβέρνηση σκλάβων. Την περασμένη εβδομάδα μια μυστική απόφαση της επιτροπής της Ιαπωνικής κυβέρνησης απέρριψε πρόταση της White Dragon Society για να δημιουργηθεί μια Υπηρεσία Μελλοντικού Σχεδιασμού με προϋπολογισμό 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η νέα υπηρεσία δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει, λόγω παρέμβασης των Ελευθερο Τεκτόνων , σύμφωνα με μια πηγή της  Ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, παρουσιάστηκαν στην Ιαπωνική κυβέρνηση ισχυρές αποδείξεις  και ντοκουμέντα ότι χρωστά 30 τρισεκατομμύρια δολάρια από την λεηλασία του χρυσού των Μαντσού, σύμφωνα με τις κινεζικές πηγές. Οι Ιάπωνες προσπάθησαν να αναβάλουν τη διευθέτηση αυτού του χρέους της μέχρι το φθινόπωρο, αλλά πιέζονται να ανταποκριθούν νωρίτερα, είπαν οι πηγές. Αναγκάζοντας τους Ιάπωνες να πληρώσουν αυτό το χρέος θα χρεοκοπήσει ο Ροκφέλερ, και ο Μπους που είναι οι μυστικοί ελεγκτές του Ιαπωνικού καθεστώτος σκλάβων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο σκλάβος πρωθυπουργός Abe αποστέλλεται σε έκτακτη αποστολή επαιτείας στην Κίνα το Σεπτέμβριο.

Σε μια τελική σημείωση, ένας Ρώσος πράκτορας ήρθε σε επαφή με την WDS την περασμένη εβδομάδα και έδωσε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς η Ουκρανική επανάσταση "Μαϊντάν" έλαβε πραγματικά χώρα. Ο παράγοντας διείσδυσε στην εξέγερση Μαϊντάν σαν φοιτητής. Του είπαν να πάει σε έναν οργανισμό βιτρίνα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου έδιναν στους νεαρούς διαδηλωτές δωρεάν φαγητό, στέγη και τους πλήρωναν επίσης με €25 ανά ημέρα. Εκτός από αυτά, σύμφωνα με τον πράκτορα, τους έδιναν ελεύθερα όσα ναρκωτικά τράβαγε η ψυχή τους. Επίσης είπε ότι οι διαδηλωτές της Μαϊντάν αποτελούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από μαστουρωμένος νεολαίους μεταξύ των ηλικιών 17 και 25. Ορίστε λοιπόν, το κράτος των ΗΠΑ να μοιράζει ναρκωτικά και χρήματα για να ανατρέψει ένα δημοκρατικά εκλεγμένο καθεστώς.

Το ίδιο Χαζαρικό καθεστώς απατεώνων της Ουάσιγκτον βρέθηκε να κάνει πειρατεία σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να φυτεύει σε αυτούς παιδικά πορνό. Αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί πληροφοριοδότες και άλλοι "ταραχοποιοί" έχουν δολίως συλληφθεί για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

http://arstechnica.com/security/2015/07/massive-leak-reveals-hacking-teams-most-private-moments-in-messy-detail/

Τι να κάνεις με μια κυβέρνηση που προωθεί παράνομες ναρκωτικές ουσίες, χρηματοδοτεί την τρομοκρατία, χρησιμοποιεί παιδικά πορνό και άλλα κόλπα για να συλλάβει αθώους ανθρώπους και κλέβει χρήματα από το 99% του πληθυσμού; Η απάντηση είναι σαφής, χρειαζόμαστε μια επανάσταση. Η επανάσταση μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει στην Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας.
Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι εξαπλώνεται μέχρι την καρδιά του σκότους, την Washington DC για να καθαριστεί και η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να αποκατασταθεί.

Αυτό θα αφαιρέσει την κύρια αιτία της τρομοκρατίας, τον πόλεμο και το χάος.



Πηγές:
http://blogdogcicle.blogspot.com/2015/07/benjamin-fulford-says-full-scale-cyber.html
http://benjaminfulford.net/2015/07/13/full-scale-cyber-war-erupts-in-wake-of-greek-default-pentagon-takes-on-khazarian-mafia/

Μτφρ: Γ. Βουδούρης