Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"


"Εάν οι Θεοί συνομιλούν μεταξύ τους, τότε χρησιμοποιούν την Ελληνική Γλώσσα". ΚΙΚΕΡΩΝ.


"Τα Ελληνικά φύλλα και η Ελληνική γλώσσα γεννήθηκαν στην Ελλάδα". Γερμανός γεωγράφος Μούκε.

"Οι Έλληνες υπήρχαν στην Ελλάδα όχι τρεις αλλά τριαντατρείς χιλιετίες". Καθηγητής Πανε/μίου Θεσσαλονίκης, Κ. Θεοχάρης.

"Το Ελληνικό Μεσογειακό φύλο, είναι ηλικίας 100.000 ετών και συμπίπτει με τον HOMO SAPIENS (Λογικό άνθρωπο). Η Ινδοευρωπαϊκή θεωρία υπάρχει μόνο στην φαντασία των δημιουργών της. Η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών!". Καθηγητής ανθρωπολόγος Δρ. του Πανεπιστημίου Μόσχας, Άρης Πουλιανός.

Ο Γάλλος αρχαιολόγος Πωλ Φόρ που αποκρυπτογράφησε τις επιγραφές των όστρακων των Πιλικάτων της Ιθάκης το 1931 και τα χρονολόγησε στο 4.000-3.000 π.Χ. αποφάνθηκε ότι: " Οι Έλληνες είναι αυτόχθονες"!

Ο καθηγητής Πανε/μίου Καίμπριτς ΗΠΑ, RENFREW γράφει: "Η μεταναστευτική θεωρία είναι αβάσιμη, εάν έγιναν μετακινήσεις πληθυσμών δεν έφεραν μαζί τους κανέναν πολιτισμό. Ο Αιγαίος πολιτισμός είναι αυτόχθων"!
______________________________________________________


Όλη η ιστορική ανηθικότητα άρχισε όταν ακόμη η Ελλάδα ήταν υπόδουλη στους Τούρκους και δεν υπήρξε αντίδραση. Δυστυχώς και σήμερα δεν υπάρχει αντίδραση. Κανένα άλλο κράτος δε έχει δεχτεί και δεν δέχεται ακόμη, τόσες επιθέσεις όσες η Ελλάδα! Να υποθέσω ότι όλοι οι νοήμονες άνθρωποι, καταλαβαίνουμε τον λόγο! .............



Πηγή:
Ελένη Ξένου
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ