Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

"Ο Λαφαζάνης καλεί τα μέλη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ σε ξενοδοχείο για να πάρουν αποφάσεις"

Ï ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ËÁÖÁÆÁÍÇÓ ÓÔÏÕÓ ÄÉÁÄÑÏÌÏÕÓ ÔÇÓ ÂÏÕËÇÓ (EUROKINISSI)Στο έλεος της Αριστερής Πλατφόρμας βρίσκεται κυριολεκτικά η κυβέρνησης αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, που «απειλείται» με διάσπαση.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος -όπως δηλώνει σε συνεργάτες του- δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στη Βουλή τέτοια μέτρα, ενώ την ίδια στιγμή τον καλεί να τα πάρει πίσω έστω και στο και πέντε, έχει καλέσει τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας για να συνεδριάσουν το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.


Την ίδια στιγμή, από χθες το απόγευμα κυκλφορεί έντονη φημολογία σύμφωνα με τις οποίες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος επηρεάζει περί τους 30 βουλευτές θα αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας δικό του κόμμα. Επισημαίνεται ότι ο κ. Λαφαζάνης οι εν λόγω 30 βουλευτές, είναι αποφασισμένοι να καταψηφίσουν τη συμφωνία, ενώ πολλαπλασιάζουν τις παρασκηνιακές κινήσεις. Σε περίπτωση, που διαγραφούν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, οι εν λόγω βουλευτές μπορούν να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα στη βουλή, πιο ισχυρή από αυτή της Χρυσής Αυγής και του Ποταμιού και να είναι ουσιαστικά η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.




Πηγή:
crashonline.gr