
Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2015
Benjamin Fulford
Benjamin Fulford
Η Ελληνική χρεοκοπία και το επακόλουθο Ελληνικό «Όχι» στις επόμενες
πληρωμές αίματος στους τραπεζίτες, έχει δημιουργήσει μιαν αίσθηση
επείγοντος στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για ένα νέο
χρηματοπιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με δυτικές και Ασιατικές πηγές. Την
ίδια στιγμή, ο Χαζαρικός όχλος καταφεύγει σε όλο και πιο μάταιες απειλές
και δημιουργεί περιστατικά τρομοκρατίας, σε μια προσπάθεια να εξορκίσει
την αναπόφευκτη αποπομπή του από τον έλεγχο των τραπεζών.
Το γεγονός ότι το 61% των Ελλήνων πολιτών ψήφισαν να αρνηθούν να πληρώσουν για τα απερίσκεπτα λάθη των τραπεζιτών δείχνει πως η πλειοψηφία των απλών ανθρώπων σε αυτή τη χώρα αναγνωρίζει την εγκληματική φύση του δυτικού τραπεζικού συστήματος. Το γεγονός είναι πως οι Έλληνες γνωρίζουν τώρα πως δεν είναι νομικά υπεύθυνοι για τα χρέη που έχουν προκύψει από τους μαφιόζους τραπεζίτες και ως εκ τούτου δεν θα πληρώσουν. Αυτό έθεσε σε κίνηση το πρώτο ντόμινο που θα οδηγήσει σε αναπόφευκτη χρεοκοπία το Χαζαρικό τραπεζικό σύστημα και την εγκληματική θυγατρική του που είναι γνωστή ως ΕΤΑΙΡΙΑ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Μια Ελληνική χρεοκοπία, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι μόνο το πρώτο ντόμινο που θα ακολουθηθεί από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το ΔΝΤ έχει εκδώσει μια έκθεση που ζητά μια καθυστέρηση 20 χρόνων στις Ελληνικές πληρωμές του χρέους, διότι αν το ΔΝΤ ανακοινώσει πως τα δάνειά του προς στην Ελλάδα, δεν πληρώνονται, θα πρέπει επίσης να παραδεχτεί ότι και το ίδιο είναι αφερέγγυο. Μεγάλες πιστώτριες χώρες του κόσμου, όπως η Κίνα και άλλες Ασιατικές χώρες αρνούνται να δανείσουν περισσότερα χρήματα στο ΔΝΤ, διότι παραμένει ένα de facto εργαλείο των εγκληματιών της Ουάσιγκτον που ασκούν το δικαίωμα βέτο στο εν λόγω όργανο. Η κλίκα της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να διασώσει το ΔΝΤ αλλά ούτε και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επειδή και οι ίδιες έχουν κηρυχθεί σε πτώχευση, όπως μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι ‘μαγειρεύουν’ τα βιβλία τους. Οι ΗΠΑ έχουν κρατήσει το χρέος τους ‘παγωμένο’ στα18,112 τρις δολάρια από τότε που δεν μπόρεσαν να κάνουν μια πληρωμή που έπρεπε να γίνει στις 15 Μαρτίου.
Επιπλέον, άλλα ντόμινο έχουν επίσης αρχίσει να πέφτουν. Στην φασαρία για την Ελλάδα, μεγάλο μέρος της προσοχής του κόσμου έχει εκτραπεί από το γεγονός ότι μια άλλη θυγατρική της Αμερικής, η ναζιστική κυβέρνησης στην Ουκρανία, έχει επίσης χάσει μια πληρωμή και έχει πτωχεύσει. Επιπλέον, η αποικία AMERICA Πουέρτο Ρίκο, γνωστή από πολλούς και ως η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ, έχει επίσης δημοσίως δηλώσει ότι δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τα χρέη της.
Το νέο στοιχείο σε αυτό είναι ότι η μόλυνση έχει πλέον εξαπλωθεί και στην Κίνα, τον μεγαλύτερο πιστωτή της χρεοκοπημένης ΑΜΕΡΙΚΗΣ και, συνεπώς, είναι η χώρα που θα μείνει με τον π....ο στο χέρι. Κινεζικές χρηματιστηριακές αγορές υποχώρησαν κατά 30% τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω των λιανικών πωλήσεων των επενδυτών. Οι ιδιώτες επενδυτές γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως η πραγματική Κινεζική οικονομία χωλαίνει, επειδή δεν βρίσκονται αγοραστές στο εξωτερικό για τα βιομηχανικά προϊόντα τους.
Η Κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση προσπάθησε επίσης να πάρει κονδύλια την περασμένη εβδομάδα, στέλνοντας εκπροσώπους της αυτοκρατορικής οικογένειας Μαντσού στα κεντρικά γραφεία της Bank of Tokyo Mitsubishi-UFJ, σε μια προσπάθεια να εξαργυρώσουν γνήσια ιστορικά ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την επίσημη Κινεζική κυβέρνηση. Στην τράπεζα, τους υποδέχθηκαν κατώτερα στελέχη που προσπάθησαν πολύ σκληρά να παρουσιάσουν γραφειοκρατικά εμπόδια στην είσπραξη των ομολόγων. Στο τέλος, παρά το γεγονός ότι τα ομόλογα ήταν γνήσια, οι Κινέζοι και οι Μαντσού έφυγαν με άδεια χέρια, επειδή η αναγνώριση των ομολόγων θα προκαλούσε χρεοκοπία της Ιαπωνικής κυβέρνησης και του Ιαπωνικού χρηματοοικονομικού συστήματος.
Το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ιαπωνίας είναι ήδη στο χείλος του γκρεμού λόγω των χρημάτων που αποστραγγίζονται για να επιβραδυνθεί η πτώχευση της Αμερικής. Χρηματοδοτώντας την Αμερική είναι το γιατί μια πρόσφατη έρευνα από την Ιαπωνική κυβέρνηση δείχνει ότι το 62,4% των Ιαπώνων δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί απέτυχαν επίσης την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για την εκταμίευση των ιστορικών χρηματοοικονομικών μέσων, διότι και πάλι, το παλιό οικονομικό σύστημα απλά δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα γνήσια χρέη που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των ετών, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρώτη χρεοκοπία μιας Ευρωπαϊκής χώρας στην μεταπολεμική εποχή έχει προσθέσει νέα επείγουσα μορφή στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με ανθρώπους που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.
Στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με στόχο τη δημιουργία ενός εναλλακτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι εκπρόσωποι της White Dragon Society έχουν στείλει επισήμως πρόταση στην Ιαπωνική αυτοκρατορική οικογένεια και την Ιαπωνική κυβέρνηση ζητώντας τη δημιουργία ενός ταμείου 7 τρις δολαρίων για να χρηματοδοτηθεί η δημιουργία μιας υπηρεσίας για τον μελλοντικό σχεδιασμό. Η Ιαπωνική αυτοκρατορική οικογένειας και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ενέκριναν το σχέδιο αρχικά, αλλά ζήτησαν μια πιο λεπτομερή, έγγραφη πρόταση. Η πρόταση αυτή εστάλη τη Δευτέρα (6 Ιουλ. 2015), λίγο πριν δημοσιευθεί το παρόν ενημερωτικό.
Η πρόταση απαιτεί μια Ιαπωνική κυβερνητική αντιπροσωπεία να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, την έδρα των ΗΠΑ, της ΕΕ, το Βατικανό, τη Μόσχα, την Αφρικανική Ένωση, τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας και άλλα κέντρα εξουσίας για να πάρει επίσημη υποστήριξη για την Υπηρεσία Μελλοντικού Σχεδιασμού (η ανεπίσημη υποστήριξη έχει ήδη δοθεί).
Η Υπηρεσία Μελλοντικού Σχεδιασμού θα είναι πολύ διαφορετική από την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ή ακόμα και από την τράπεζα των BRICS που μόλις ξεκινάει, ή την Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και την Τράπεζα Επενδύσεων, υπό την έννοια ότι θα έχει προϋπολογισμό 70 φορές μεγαλύτερο, ώστε να παρέχει σε ετήσια βάση 10.000 δολάρια σε αξία αγαθών και υπηρεσιών σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη. Επιπλέον, ενώ η τράπεζα BRICS και η AIIB παρ’ όλον ότι βοηθάνε στο να απομονωθεί η φατρία της κλίκας της Ουάσιγκτον, εξακολουθούν να λειτουργούν με το Βαβυλωνιακό μοντέλο δουλείας του χρέους. Με άλλα λόγια, δανείζουν χρήματα με τόκο τα οποία αναμένεται να εξοφληθούν ή αλλιώς αρχίζουν οι κατασχέσεις. Η Υπηρεσία Μελλοντικού Σχεδιασμού θα λειτουργεί επί πιστώσει, και δεν θα απαιτεί την επιστροφή, παρά μόνο την επαλήθευση ότι τα κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν εκεί που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν. Νέα κεφάλαια θα παρακρατούνται από τις διεφθαρμένες και ανίκανες ομάδες και οι οποίες σταδιακά θα παρακμάζουν .
Το μόνο που θα χρειαστεί στην Υπηρεσία Μελλοντικού Σχεδιασμού για να αποκτήσει κεφάλαια είναι οι κυβερνήσεις να την χρηματοδοτούν με κυβερνητικό νόμισμα. Φυσικά, κάνοντας αυτό, θα μπει ένα τέλος στον σχεδόν μονοπωλιακό έλεγχο της Χαζαρικής Μαφίας στη δημιουργία του Fiat χρήματος και με αυτόν τον τρόπο τελειώνοντας το Βαβυλωνιακό καθεστώς τους χρέους δουλείας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δει μια έξαρση των απειλών που προέρχονται από τους Χαζάρους. Η τελευταία βγήκε από τον δικτυακό τόπο DEBKA που είναι συνδεδεμένος με την Μοσάντ όπου ο πράκτορας της Μοσάντ Simon Elliot (γνωστός και ως El Μπαγκτάντι) απείλησε να ανατινάξει τις Αιγυπτιακές πυραμίδες και την Σφίγγα.
Υπήρξε επίσης μια επίθεση εναντίον του Αιγυπτιακού στρατού την περασμένη εβδομάδα από Ισραηλινούς μισθοφόρους που προσποιηθήκαν (και δεν ξεγέλασαν κανέναν) πως είναι "ISIS".
Υπήρξαν επίσης πολλά νέα περιστατικά μαζικών σκηνοθετημένων περιστατικών, και εκδηλώσεις θεάτρου δρόμου, σε διάφορες χώρες και αποδίδονται σε «ριζοσπάστες ισλαμιστές» (δηλαδή Χαζάρους) που έχουν αφήσει το παγκόσμιο κοινό μουδιασμένο και αδιάφορο. Για παράδειγμα, βρετανικές πηγές έστειλαν σε μένα πειστικά στοιχεία που δείχνουν πως το μακελειό της Τυνησίας κατά των Βρετανών τουριστών ήταν ένα ακόμη μονόπρακτο.
http://aanirfan.blogspot.co.uk/2015/07/kollerstrom-on-sousse-attack.html
Στις ΗΠΑ εν τω μεταξύ, ένας Αφροαμερικανός συνελήφθη για βανδαλισμούς σε μια αφροαμερικανική εκκλησία, όπου με ρατσιστικά γκράφιτι καλούσε σε δολοφονία αφροαμερικανών. Με άλλα λόγια, ο οικιακός σκλάβος Ομπάμα ακολουθεί τις εντολές του Χαζάρου κυρίου του και προσπαθεί να ξεκινήσει έναν ρατσιστικό πόλεμο. Ευτυχώς, η πολυ-πολιτισμικές, πολυεθνικές Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον γόνιμο έδαφος για το δόλωμα του ρατσισμού.
Ο Τεκτονική Στοά P2 (σημ. μτφ. Η P2 ελέγχει το Βατικανό) στην Ιταλία έστειλε ένα μήνυμα στην WDS την περασμένη εβδομάδα λέγοντας ότι έχουν βαρεθεί και έχουν αγανακτήσει με τον Βενιαμίν Νετανιάχου και σχεδιάζουν να τον ξεφορτωθούν το συντομότερο δυνατόν. Μετά από τη δημόσια επισήμανση των Ηνωμένων Εθνών πως αυτό το τέρας είναι εγκληματίας πολέμου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι μέρες του είναι μετρημένες.
Υπάρχουν επίσης αυξανόμενες ενδείξεις μιας πολύ συστηματικής επίθεσης εναντίον του Διαδικτύου και των ηλεκτρικών υποδομών στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με το FBI, τουλάχιστον 11 επιθέσεις στο διαδίκτυο και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης των ΗΠΑ έχουν διεξαχθεί πρόσφατα από πολύ εξελιγμένους επιτιθέμενους.
http://www.zerohedge.com/news/2015-07-03/fbi-admits-11-attacks-against-internet-power-grid-lines-california-year
Εκτροχιασμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο που προκαλούν τεράστιες εκρήξεις ή απελευθέρωση τοξικών αερίων επίσης συμβαίνουν με ρυθμό περίπου έναν την εβδομάδα, που δείχνουν συστηματικές δολιοφθορές κατά των υποδομών της Αμερικής. Ο ρυθμός των δολιοφθορών αναμένεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων και το φθινόπωρο.
Για το σκοπό αυτό, την περασμένη εβδομάδα, 2.500 άρτια εκπαιδευμένοι Ναζί μισθοφόροι μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στο Κολοράντο για ακόμη αβέβαιους λόγους. Αυτοί οι μισθοφόροι δίνουν αναφορά στους συνδεδεμένους με τους Χαζάρους εργαζόμενους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και όχι στις τακτικές, πατριωτικές ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.
Μία ενδεχομένως συνδεδεμένη εξέλιξη, φαίνεται να είναι και μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σταματήσει μια εμπνευσμένη από τους Γνωστικούς Ιλλουμινάτι επανάσταση εναντίον της κλίκας. Η αστυνομία Koganei, στο Τόκιο, έχει συλλάβει τον Grandmaster των Γνωστικών Ιλλουμινάτι Αλέξανδρο Ρωμανώφ και τον έχει κλείσει σε ψυχιατρείο. Εκεί, σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας του, με την βία του χορηγούν φάρμακα και ναρκωτικά τους τελευταίους 2 μήνες. Ένα μέλος της οικογένειας του, λέει ότι συμπεριφέρεται βίαια και με αστάθεια και ότι επιτέθηκε σε ανθρώπους με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Σύμφωνα με τον ίδιο, (την τελευταία φορά που μίλησα μαζί του), ήταν ο ίδιος θύμα της βίας και όχι αντίστροφα. Ο ίδιος είπε ότι είχε μεγάλες μελανιές στα πόδια του που θα χρειαζόταν ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ για να γίνουν.
Σε κάθε περίπτωση, πηγές των Γνωστικών Ιλλουμινάτι λένε πως εκπρόσωποι τους καταφθάνουν στην Ιαπωνία σύντομα για να πάρουν τη θέση του στο συντονισμό των δραστηριοτήτων τους ενάντια στην κλίκα .
Το White Dragon Society αποδοκιμάζει τη βία και εργάζεται σκληρά για να λειτουργήσει ως ουδέτερος διαμεσολαβητής μεταξύ των Γνωστικών Ιλλουμινάτι και της κλίκας. Ωστόσο, εάν η κλίκα δεν κάνει πραγματικές παραχωρήσεις τύπου ιωβηλαίου σύντομα, τότε η βίαιη, αιματηρή και χαοτική επανάσταση θα είναι μια βεβαιότητα.
Πηγές:
http://blogdogcicle.blogspot.com/2015/07/benjamin-fulford-says-top-secret.html
http://benjaminfulford.net/2015/07/06/top-secret-negotiations-continue-as-greek-%E2%80%9Cno%E2%80%9D-vote-pressures-western-oligarchy-to-surrender/
Μτφρ: Γ. Βουδούρης - https://www.facebook.com/george.voudouris1