Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

"Οι Κούρδοι κερδίζουν στον πόλεμο τους Τούρκους"

pkk
Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε επιθέσεις του PKK σε στρατιωτικές βάσεις. Oι Τούρκοι στρατιώτες τρέμουν τον τελευταίο καιρό και τη "σκιά" τους από τον συνεχή ανταρτοπόλεμο των Κούρδων μαχητών. Ο μαινόμενος πόλεμος μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων, θα έχει και συνέχεια μέσα στις τουρκικές πόλεις μετατρεπόμενος σε έναν άγριο και αιματηρό αστικό πόλεμο.


Οι Κούρδοι πάνοπλοι μαχητές δυνάμεις επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά σε μια νέα επιχείρηση καταδρομικού χαρακτήρα σε σταθμό της τουρκικής στρατοχωροφυλακής στην περιοχή Dogubeyazit, σε αντίποινα για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς και το άδικο θάνατο δεκάδων Κούρδων αμάχων στην περιοχή του όρους Καντίλ. Τούρκοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και 24 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση αυτή.

Οι Κούρδοι με την δυναμική που διαθέτουν για την δημιουργία του δικού τους κράτους ετοιμάζονται από καιρό για την τελική μάχη με την Άγκυρα, η οποία είναι αναπόφευκτη. Στις τάξεις των Κούρδων που εδρεύουν σε Συρία , Ιράκ και Τουρκία υπάρχουν χιλιάδες εμπειροπόλεμοι μαχητές, που διαθέτουν καλό οπλισμό για χερσαίες επιχειρήσεις με τον τουρκικό στρατό.




Πηγή:
http://voicenews.gr