Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

"Η "ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ""

Η "Αδελφότητα του Ρόδου" έχει τεθεί σε λειτουργία ως εργαλείο για να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιτύχουν μια μεγάλη ανανέωση της πίστης και της πνευματικής τους γνώσης στα πλαίσια της προετοιμασίας για αλλαγή. Η Αδελφότητα έχει δεσμευθεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια με τεχνογνωσία και με πόρους που θα προέρχονται από τις εθελοντικές εισφορές των μελών της.

Η "Αδελφότητα του Ρόδου" επανεμφανίζεται σε όλο τον κόσμο, ενεργοποιώντας και πάλι ένα αρχαίο κύκλο των ιερειών της Ατλαντίδος, που αργότερα έγινε γνωστός στην Αίγυπτο με το ίδιο όνομα. Το Ρόδο είναι το ιερό σύμβολο της θεάς Ίσιδος. Αυτές οι ιέρειες συγκεντρώθηκαν ενωμένες στην καρδιά τους, για να επικαλεστούν και να επαναφέρουν στο προσκήνιο τις ενέργειες της θεάς του Έρωτα και της Αρμονίας. Αυτές οι ενέργειες είναι θεμελιώδεις για την ενότητα της Δημιουργίας. Χωρίς αυτές δεν μπορεί να υπάρξει ζωή, γιατί η θεϊκή Αρσενική Ενέργεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Αυτές οι θεϊκές Θηλυκές Ενέργειες επιστρέφουν σήμερα μέσω της θεάς σε διαφορετικές μορφές, μέσω ενός θεϊκού σχεδίου αγάπης και συνδημιουργίας, προκειμένου να θεραπευτεί η Γαία και η συλλογική ανθρώπινη συνείδηση και να αποκατασταθεί η ιερή σχέση που ενώνει κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη μας, σε μια νέα και άνευ προηγουμένου ακτινοβόλο και ευτυχισμένη Χρυσή Εποχή.

Οι ενέργειες του Θεϊκού Θηλυκού, αντιπροσωπεύουν την ηρεμιστική καταπραϋντική εξισορρόπηση, που θα απαιτηθεί έως, κατά και μετά την εκδήλωση του Γεγονότος, προκειμένου να εξελιχθούν όλοι οι μετασχηματισμοί ειρηνικά, με ασφάλεια και όσο το δυνατόν πιο ήπια.

Η "Αδελφότητα του Ρόδου" είναι η πνευματική αδελφή ψυχή, το θηλυκό αντίστοιχο με τις ομάδες υποστήριξης του Γεγονότος. Όταν το Θεϊκό Αρσενικό (οι ομάδες υποστήριξης Γεγονότος) κινείται σε ευθεία γραμμή, προκαλούμενο από το ενδιαφέρον του που μετατρέπεται σε δράση, το Θεϊκό Θηλυκό (η"Αδελφότητα του Ρόδου) ρέει σε σπείρες κινούμενο σιωπηλά προς τα εμπρός, εναρμονιζόμενο με την ειρήνη. Κανένα δεν μπορεί να ανθίσει χωρίς το άλλο: Είναι ερωτευμένο το ένα το άλλο και μόνο όταν κάθε μία από αυτές τις θεϊκές αρχές αποκατασταθούν στην πραγματική και υγιή τους έκφραση της επούλωσης, μπορούν να λειτουργήσουν μέσα μας και στον πλανήτη.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Cobra για την πηγή έμπνευσης που είχε για την ανάπτυξη της "Αδελφότητας του Ρόδου". Το άρθρο του στο blog 2012portal.blogspot.com "Γαλαξιακή Θεά", έχει ενισχύσει το ενδιαφέρον για την ένταξη στην Αδελφότητα αυτή τη σημαντική στιγμή. Επίσης στο άρθρο του σχετικά με "Το Μυστικό της Αθανασίας", η Αδελφότητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Εδώ θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικές με την "Αδελφότητα του Ρόδου.


http://prepareforchange.net/sisterhood-of-the-rose/sisterhood-of-the-rose-member-assistance-form/
http://prepareforchange.net/sisterhood-of-the-rose-organization-form/
http://prepareforchange.net/sisterhood-of-the-rose-directory-of-groups/
http://www.2012portal.blogspot.com/2015/08/galactic-goddess.html?m=1
http://www.2012portal.blogspot.com/2015/08/secret-of-imortality.html?m=1







Πηγή:
Nicos Kastanias

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ