Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

"ΣΩΜΑ ΣΚΙΑΣ Η ΓΑΙΑ"

Η 7η Αποστολή :
-«Αποστέλλεται συνέχεια στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος μεγάλος αριθμός σκαφών με ισχυρές δυνάμεις της 7ης Αποστολής από τον αστερισμό της Αύρας, του Ωρίωνα, του Σειρίου και των Πλειάδων.
-Αποστολή των δυνάμεων αυτών είναι να βοηθήσουν τη Γαία να εξέλθει από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και να αποφευχθεί η οικολογική καταστροφή της.


-Ολόκληρο το σύμπαν είναι γεμάτο με λογικά όντα και άπειρες μορφές ζωής και μόνο οι κάτοικοι της Γαίας έχουν εκτραπεί τόσο πολύ από τη φωνή της λογικής.
-Οι πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος, (Ερμής, Αφροδίτη, Ουρανός), κατοικούνται από φωτεινές οντότητες ενεργειακής υφής, αραιάς υλικής σύνθεσης και είναι προσαρμοσμένες στις ενεργειακές συνθήκες του πλανήτη τους.
-Πολλές από τις οντότητες αυτές σε τακτά χρονικά διαστήματα, παίρνουν εντολή ενσάρκωσης στη Γαία, προκειμένου να τη βοηθήσουν να βγει από τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
-Οι επιστήμονες της Γαίας, σας παραπλανούν και δεν σας αποκαλύπτουν την αλήθεια, γιατί είναι υποταγμένοι στα κρόνεια ιερατεία και τον σιωνισμό.»




Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ