Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

"Η επίμαχη φράση του Cobra"

"Θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν υπήρξε σημαντική πληροφόρηση τις τελευταίες εβδομάδες. Οι περισσότερες αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης δεν έχουν λάβει κάτι σημαντικό ή έχουν ζητήσει να μην απελευθερωθεί οτιδήποτε σημαντικό μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιες αναγκαίες ενέργειες των Φωτεινών Δυνάμεων."
Φαίνεται ότι η έλλειψη πληροφόρησης από την "Sphere Being Alliance" στον Cobra τον έκανε να φερθεί απρεπώς σε ορισμένα κανάλια πληροφόρησης του Corey Goode, ο οποίος παρά τα λεγόμενα του Cobra, παρέχει συνεχή και λεπτομερή πληροφόρηση
ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ COBRA ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο COREY GOODE

Ο Goode καθιστά σαφές πως δεν του έχει δοθεί καμιά πληροφόρηση περί του ότι θα συμβεί το "Γεγονός" αυτό το Φθινόπωρο, όπως ισχυρίζεται ο Cobra. Αντίθετα εκείνο που γνωρίζει είναι πως η "κλίκα" πρότεινε στα "Γαλάζια Όντα των Σφαιρών" να αρχίσουν μια προοδευτική πληροφόρηση της ανθρωπότητας αρχομένης από τον προσεχή Νοέμβριο και να απελευθερώνουν ταυτόχρονα και κάποιες τεχνολογίες, σε διάστημα που θα διαρκούσε μέχρι και 50 χρόνια(!), ούτως ώστε να εξαντληθεί ο χρόνος ζωής των εν ζωή μελών της "κλίκας" χωρίς να δικαστούν και να τιμωρηθούν. Επεδίωκαν δηλ. αμνηστία, όμως η "Συμμαχία των Σφαιρών" απέρριψε την πρόταση τους.
Ο Goode καθιστά σαφές πως "Γεγονός" ή οτιδήποτε άλλο, θα επισυμβεί σε απροσδιόριστο χρόνο και με την προϋπόθεση ότι η ανθρωπότητα θα επιτύχει συνειδησιακό άλμα.
* Ο Cobra λαμβάνει την πληροφόρηση του από τους Πλειάδειους, ενώ ο Goode εκπροσωπεί την "Sphere Being Alliance" και λαμβάνει απ' ευθείας τις πληροφορίες από τα "Γαλάζια Φτερωτά Όντα" τα οποία τον μεταφέρουν - με τρόπο που εξήγησε επανειλημμένα - στα σκάφη τους.






Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ