Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

"Βίντεο αποδεικνύει γιατί τα Glock είναι τόσο καλά πιστόλια!"

Όλα τα όπλα παθαίνουν εμπλοκές. Το ζήτημα είναι μετά από πόσο αριθμό φυσιγγίων..... Ένα βίντεο που αποδεικνύει γιατί τα Glock είναι τόσο καλά πιστόλια! Οι λάτρεις αυτού του όπλου θα μείνουν εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα, και όσοι τα μισούν θα απογοητευθούν! Κάποια στιγμή ο χρήστης λαχανιάζει από τις βολές......
Ένα βίντεο που αποδεικνύει γιατί τα Glock είναι τόσο καλά πιστόλια! Οι λάτρεις αυτού του όπλου θα μείνουν εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα, και όσοι τα μισούν θα απογοητευθούν!
Ο δημιουργός του βίντεο πυροδοτεί γεμιστήρες των 32 φυσιγγίων από την SGM Tactical με πυρομαχικά PINEY MOUNTAIN. Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των φυσιγγίων, ο ρυθμός βολής και τεράστιες οι πιέσεις και η θερμοκρασία που ασκούνται στο όπλο, που αυτό κάποια στιγμή δείχνει να μην αντέχει και σταματά να λειτουργεί ... αλλά σίγουρα τέτοια σκληρή δοκιμασία δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά, ακόμα και σε καταστάσεις πραγματικής μάχης!

Το πιστόλι της δοκιμής είναι ένα Glock 17 Gen 3 στο οποίο η Quiet Riot Firearms έχει προβεί στις αναγκαίες τροποποιήσεις για να πραγματοποιηθεί αυτή η απίστευτα σκληρή δοκιμή (το πιστόλι πυροβολεί κατά ριπάς)!




Πηγή:
guns-gr.com