Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

"Γερμανία: 29 ολιστικοί ιατροί «δηλητηριάστηκαν» σε συνέδριο – Υποψίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας"

Οι ανακριτές ψάχνουν την περίπτωση η δηλητηρίαση των τριών δεκάδων ολιστικών ιατρών να μην είναι τυχαία, ενδεχομένως και απόπειρα ανθρωποκτονίας


Το περιστατικό έγινε σε πρόσφατο συνέδριο στο Αμβούργο, στη Γερμανία. Οι αναλύσεις δείχνουν ότι οι 29 θεραπευτές αρρώστησαν μετά την έκθεσή τους σε ένα επικίνδυνο και παράνομο φάρμακο με αμφεταμίνη, γνωστό ως 2C-Ε, ή «Aquarust.
Οι αρχές αναφέρουν ότι οι 29 ολιστικοί γιατρούς, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομοιοπαθητικό συνέδριο για την υγεία, θα μπορούσε «να είχαν λάβει εθελοντικά το φάρμακο ως μέρος ενός “πειράματος”».



018694998_30300Ωστόσο, από τις εκθέσεις προκύπτει ότι κανένας από τους θεραπευτές είχε λάβει κάτι οικειοθελώς και ότι κάποιος θέλησε να τους αρρωστήσει από πρόθεση ή /ακόμα και προσπάθησε να τους δολοφονήσει. Η γερμανική πηγή ειδήσεων DW.com μιλά για «μαζική δηλητηρίαση”, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 4, και κινητοποίησε περίπου 160 μέλη του προσωπικού διάσωσης, 15 ασθενοφόρα, ακόμη και ένα ελικόπτερο.
Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση από τη δηλητηρίαση που δεν μπορούσαν να μιλήσουν, ενώ για μερικά η κατάσταση τους ήταν απειλητική ακόμα και για τη ζωή τους.
Κάθε ένα από τα θύματα, οι οποίοι κυμαίνονται σε ηλικίες μεταξύ 24 και 56, βρέθηκαν να πάσχει από κάποιο συνδυασμό προβλημάτων αναπνευστικού, παραισθήσεις, καρδιακά και κράμπες.
Σύντομα θα διεξαχθούν ανακρίσεις, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας στο DW.com

Τυχαίο περιστατικό;


Πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς στη συνέχεια της “γκαντεμιάς” των εναλλακτικών θεραπευτών που ξεκίνησε όλως μυστηριωδώς αυτό το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Απανωτοί θάνατοι, αυτοκτονίες, μέχρι και εξαφανίσεις. Τελικά φαίνεται ότι η Big Pharma είναι πλέον συνώνυμο της Big Mafia και… επισήμως:


Δείτε επίσης:

ΗΠΑ: Απανωτοί μυστήριοι θάνατοι κι εξαφανίσεις ιατρών εναλλακτικής θεραπείας




Πηγή:
nea.allnewz.gr