Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η μεγάλη ‘γιορτή αγάπης’ στον ΟΗΕ θα μετατραπεί σε προσπάθεια της κλίκας να φανεί συμπαθητική για να κρατηθεί στην εξουσία;

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015
Benjamin Fulford

Οι επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να δείξουν εάν οι ριζικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί αυτός ο πλανήτης πρόκειται να ανακοινωθούν ή αν απλά θα είναι οι ίδιοι παλιοί εγκληματίες που θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν να κρατούν στην εξουσία παρουσιάζοντας ένα ωραίο πρόσωπο.

Το ενδιαφέρον γεγονός για το εγγύς μέλλον θα είναι η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αποκρυφιστές που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη αξιώνουν να συγχρονίζουν τους χειρισμούς τους με τις κινήσεις στους ουρανούς.

Αυτό ακούγεται σαν ασυναρτησία, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι οι Πρόεδροι, Xi Jinping της Κίνας, Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, Μπαράκ Ομπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, Φρανσουά Ολάντ της Γαλλίας, Χασάν Ρουχανί του Ιράν κλπ, όλοι πρόκειται να μιλήσουν στα Ηνωμένα Έθνη κατά την ημερομηνία αυτή . Το ερώτημα είναι, αν θα ανακοινώσουν τη γέννηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ή μιας νέας εποχής, ή αν θα πουν απλώς κοινοτοπίες πριν πάνε πίσω στην ρουτίνα.

Αν οι ηγέτες απλά πουν μόνον ωραία πράγματα, αλλά θα αδυνατούν να δράσουν, μπορείτε να είστε σίγουροι πως μια αιματηρή επανάσταση θα είναι αναπόφευκτη. Το γεγονός είναι πως το σημερινό παγκόσμιο σύστημα και οι ηγέτες του έχουν επιφέρει την καταστροφή του 40% όλης της ζωής στη ξηρά και το 49% όλης της ζωής στη θάλασσα. Επιπλέον, ο ρυθμός της καταστροφής συνεχίζει να επιταχύνεται. Δεν είναι μόνο ότι το σύστημα καταστρέφει τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη αλλά και το ότι απομυζά πλούτο από όλους τους ανθρώπους εκτός από το περίπου 0,01% της κορυφής της ελίτ. Το γεγονός είναι ότι αντιμετωπίζουμε μια πλανητική έκτακτη ανάγκη του είδους που δεν έχει παρατηρηθεί από την εποχή της εξαφάνισης των δεινοσαύρων πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια. Ο δημιουργός, (είτε πρόκειται για τον Θεό ή την Φύση) θα μπορούσε κάλλιστα να αναρωτιέται αν ήρθε η ώρα να κάνει στους ανθρώπους ό, τι έκανε στους δεινόσαυρους. Ίσως αυτή τη φορά οι κατσαρίδες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν αν μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα.

Η μεγαλύτερη ελπίδα μας βρίσκεται στα όλο και μεγαλύτερα σημάδια μιας παγκόσμιας επανάστασης που συνεχίζει να αφαιρεί τους φαύλους, και ανίκανους της Χαζαρικής μαφίας που είναι υπεύθυνοι για τα τόσα βάσανα αυτού του πλανήτη.

Η μεγαλύτερη και πιο χαοτική δραστηριότητα εξακολουθεί να παρατηρείται στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η πλημμύρα των εκατομμυρίων προσφύγων στην Ευρώπη και η απειλή των δεκάδων επί πλέον εκατομμυρίων που θα φτάσουν στην συνέχεια προκάλεσε σοβαρές εσωτερικές διαμάχες στις Δυτικές δομές εξουσίας.

Η Γερμανική κυβέρνηση έχει επιτάξει κοινοτικά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και τα παρόμοια για να φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των προσφύγων, σύμφωνα με την Βρετανική MI6. Αυτό ώθησε τον Martin Dempsey, πρόεδρο του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο Πεντάγωνο, να πετάξει στην Γερμανία και την Τουρκία για την αντιμετώπιση της κατάστασης, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Ο ίδιος είπε στους Γερμανούς να επιβάλουν συνοριακούς ελέγχους και να σταματήσουν την πλημμύρα των προσφύγων. Είπε, επίσης, στους Γερμανούς, στους Τούρκους και στους γαλονάδες του ΝΑΤΟ να ευθυγραμμιστούν με τη Ρωσία στη Συρία εναντίον των Ισραηλινών, του ISIS και τους υποστηρικτές τους του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, δήλωσαν οι πηγές.

Για να βεβαιωθεί ότι το μήνυμά του έγινε αντιληπτό, ο 33-χρονος Sheik Rashid του Ντουμπάι, ένας από τους κορυφαίους υποστηρικτές του ISIS, θανατώθηκε από ‘καρδιακή προσβολή’, σύμφωνα με αμερικανικές πηγές πληροφοριών.

Επιπλέον, ο αμερικανικός στρατός είπε στον Πάπα Francis, στην Άνγκελα Μέρκελ και στους άλλους διαχειριστές της Ευρωπαϊκής δύναμης να σταματήσουν την μεγάλη διαδικασία κοινωνικής μηχανικής που αποσκοπεί στο να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους, προκειμένου να επιβάλουν την ένωση του Ισλάμ και του Χριστιανισμού.

Οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αρχίσει επίσης να ‘σφραγίζουν’ τα τουρκικά σύνορα με τη Συρία, προκειμένου να θέσουν τέλος σε αυτό το έργο κοινωνικής μηχανικής, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. ‘Αν το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία δεν θα πάρει αυτούς τους πρόσφυγες, γιατί θα πρέπει κάποιος άλλος να τους πάρει;» ρώτησε ρητορικά ο αξιωματικός του Πενταγώνου.

Ο εγκληματίας πολέμου δικτάτορας του Ισραήλ και ανώτερος σατανιστής Βενιαμίν Νετανιάχου έχει τόσο αποξενωθεί, ώστε το Ισραήλ έχει πλέον χάσει κάθε προστασία των ΗΠΑ. Ο Νετανιάχου αρνήθηκε επίσης συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στον ΟΗΕ. Για το λόγο αυτό ο Νετανιάχου έχει αναγκαστεί να πάει στη Ρωσία για να του προσφέρει τον έλεγχο των κοιτασμάτων φυσικού αερίου του Ισραήλ ως αποζημίωση για εγκλήματα πολέμου και ως χρήματα για προστασία, σύμφωνα με πηγές της CIA.

Επιπλέον, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ αναγκάστηκε από τους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς να επικοινωνήσει με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού για να παροτρύνει μια κοινή δράση κατά του Ισραήλ, δήλωσαν οι πηγές. Επιπλέον, οι γαλονάδες του Πενταγώνου υποχρεώνουν τον Κάρτερ να ζητήσει μια κοινή στάση Ρωσίας/ ΗΠΑ έναντι της Κίνας πριν από την επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping στις ΗΠΑ που ξεκινάει στις 22 του Σεπτεμβρίου.

Η επίσκεψη του Xi Jinping έχει ως στόχο την οικοδόμηση μιας στρατηγικής σχέσης μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις κινεζικές κυβερνητικές πηγές. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης και της στρατιωτικής διοίκησης, εξαρτώνται από τα κινεζικά χρήματα για να κρατήσουν τον εαυτό τους σε λειτουργία. Σε ό, τι ήταν - σχεδόν σίγουρα- μια κίνηση με στόχο την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύος τους, οι Κινέζοι ‘ξεφορτώθηκαν’ 184 δισεκατομμύρια $ κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και πιθανώς συνέχισαν να κάνουν το ίδιο, και τον Σεπτέμβριο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκδίδει πλαστούς αριθμούς του χρέους από τις 15 Μαρτίου και έχει καταφύγει στη μυθοπλασία πως κάποιοι "των hedge funds" έχουν αγοράσει όλα τα ομόλογα που πωλούν οι Κινέζοι για να μπορούν να προσποιούνται ότι δεν έχουν κηρυχθεί σε πτώχευση.

Το βασικό αντικείμενο διαπραγμάτευσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Xi στις ΗΠΑ θα είναι οι διμερείς επενδυτικές συνθήκες ΗΠΑ/Κίνας. Δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η πιο χρεωμένη χώρα στην ιστορία του κόσμου, και η Κίνα είναι η μεγαλύτερη πιστώτρια χώρα στον κόσμο, αυτή η συνθήκη θα είναι, για το ποια τμήματα της πραγματικής οικονομίας των ΗΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν οι Κινέζοι και ποια θα είναι εκτός ορίων. Οι Κινέζοι έχουν $ 21δις διαθέσιμα που θα μπορούσαν να ρίξουν στην πραγματική οικονομία των ΗΠΑ κι έτσι, είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να βεβαιωθούν ότι τα χρήματα αυτά έρχονται με έναν τρόπο που θα είναι επωφελής για τον μέσο Αμερικανό, καθώς και για τους Κινέζους επενδυτές. Η συμφωνία με τους Κινέζους για την κατασκευή ενός υπέρ-γρήγορου τρένου που θα συνδέει το Λος Άντζελες με το Σαν Φρανσίσκο είναι ένα παράδειγμα για το είδος της επένδυσης που πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη.

Φυσικά το στρατιωτικό/βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ δεν είναι χωρίς χαρτιά για να παίξει στις διαπραγματεύσεις του με την Κίνα. Έχει μόλις αναγκάσει την κυβέρνηση-μαριονέτα του Σίνζο Άμπε στην Ιαπωνία να περάσει νόμους που κάνουν πραγματικότητα το ότι ο Ιαπωνικός στρατός γίνεται μέρος του Πενταγώνου. Έχουν επίσης διαπραγματευθεί μια στρατηγική στρατιωτική σχέση με το Βιετνάμ και, όπως προαναφέρθηκε, αγωνίζονται σκληρά να προσελκύσουν και τους Ρώσους.

Τα άλλα χαρτιά που το στρατιωτικό/βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ έχει να παίξει είναι η απειλή να διακόψει τις εξαγωγές πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή προς την Κίνα και η απειλή χρήσης μετεωρολογικών και σεισμικών όπλων εναντίον της Κίνας.

Αυτό που οι Κινέζοι, το στρατιωτικό/βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, οι Ρώσοι και οι άλλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν είναι ότι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είμαστε αντιμέτωποι με μια πλανητική κρίση που απαιτεί πλανητικές λύσεις.

Μέρος της λύσης, φυσικά, περιλαμβάνει την αφαίρεση των Χαζάρων γκάνγκστερ που δεν κατέστρεψαν μόνο την οικονομία των ΗΠΑ, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Υπήρξε επίσης μεγάλη πρόοδος σε αυτό το μέτωπο. Ο Richard Grasso, ο πρώην επικεφαλής του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης παραδέχτηκε δημοσίως την περασμένη εβδομάδα πως η αγορά ήταν ‘στημένη’.

http://www.businessinsider.com/ex-nyse-chief-dick-grasso-says-stock-market-is-unfair-2015-9

Επιπλέον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ διερευνά τις μεγάλες τράπεζες σχετικά με τα τέλη που προκαθορίζουν τις αγορές αμερικανικών κρατικών ομολόγων.

http://nypost.com/2015/06/08/department-of-justice-probes-treasuries-market

Για το τι οι στρατιωτικές και οι δικαστικές αρχές των ΗΠΑ πρέπει να βεβαιωθούν, είναι ότι τα ιδρύματα αυτά τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους Ρίκο που έχουν στόχο την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Σύμφωνα με αυτούς τους νόμους επιβάλλουν πρόστιμα αλλά αυτό ΔΕΝ έχει νόημα, διότι το μόνο που κάνουν (οι γκανγκστερς) προκειμένου να πληρώσουν ένα πρόστιμο είναι να καταχωρούν μια λογιστική εγγραφή στα βιβλία τους. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συλληφθούν με χειροπέδες και να κατασχεθούν όλα τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία, αν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε ελπίδα για την αποκατάσταση της λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Το τι πραγματικά πρέπει να κάνει το στρατιωτικό/βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, αν οι ΗΠΑ θέλουν να παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο με την Κίνα μακροπρόθεσμα, είναι να κάνουν ότι έχουν κάνει και οι Κινέζοι. Να κρατικοποιήσουν την Κεντρική Τράπεζα. Η δύναμη της δημιουργίας χρήματος ανήκει στους ανθρώπους και όχι σε κάποιο ίδρυμα Χαζάρων μαφιόζων.

Σε μια τελική σημείωση, υπήρξε ένα ασυνήθιστο γεγονός στη ζωή μου την περασμένη εβδομάδα. Στις 15 Σεπτεμβρίου στις 22:00 περίπου βγήκα από το σπίτι μου για να πάω στο ψιλικατζίδικο. Έξω από την πόρτα μου ήταν δημοσιογράφοι και εικονολήπτες από όλα τα μεγάλα Ιαπωνικά τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες. Μου είπαν πως ο γείτονας μου της διπλανής πόρτας συνελήφθη για μια σειρά από εξελιγμένες εμπρηστικές επιθέσεις κατά Ιαπωνικών σιδηροδρομικών σταθμών και σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων. Κατέληξα να βρεθώ σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και εφημερίδες εκφράζοντας την έκπληξή μου να έχω ένα τέτοιο γείτονα (κρυβόταν καλά). Το όνομα του υπόπτου είναι Ησαΐα Noda και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν αντι-πυρηνικός ακτιβιστής για την πυρηνική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας με το 311 και το τσουνάμι . Είναι πολύ ασυνήθιστο για τους Ιάπωνες να χρησιμοποιούν ονόματα από την Παλαιά Διαθήκη και επιπλέον, αυτός ο τύπος, ο Ησαΐας δεν μοιάζει με τυπικό Ιάπωνα.

http://www.japantimes.co.jp/news/2015/09/16/national/crime-legal/musashino-man-nabbed-admits-aug-23-arson-fire-jr-east-electrical-substation/#.Vf_tppcmniA

Ο Ησαΐας είναι γνωστό ότι αναφέρεται στην «οργή του Κυρίου», όπως στον Ησαΐα 9:19 όπου αναφέρει, ‘Μέσα από την οργή του Κυρίου των δυνάμεων η γη σκοτείνιασε, και οι άνθρωποι έγιναν καύσιμο για την φωτιά’. Πείτε με παρανοϊκό, αλλά, θεωρώ πως είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτός ο τύπος ζούσε λίγα μέτρα από μένα από απλή σύμπτωση.



Πηγή: Benjaminfulford.net
Μτφρ: Γ. Βουδούρης - 22 Σεπτεμβρίου 2015