Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

"Έλληνα αν δεν καταλάβεις κατ' επιλογή θα καταλάβεις κατ' ανάγκη..."


16/9/15
Έλληνα αν δεν καταλάβεις κατ' επιλογή τι συμβαίνει θα το καταλάβεις κατ' ανάγκη στο άμεσο μέλλον. Έχει μπει σε εφαρμογή ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI το οποίο περιλαμβάνει την πολυπολιτισμικότητα της Ευρώπης με σκοπό την ευκολότερη διαχείριση των μαζών. 

Καθημερινά περνούν παράνομα στη χώρα μας χιλιάδες λαθρομετανάστες και μάλιστα αποφασίστηκε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση ότι Έξι εκατομμύρια «πρόσφυγες» θα εγκατασταθούν «ημιμόνιμα» στην Ελλάδα. Αυτοί βρίσκονται σε "θρησκευτική αποστολή", σκοπός τους είναι η εξάπλωση του Ισλάμ. Με πρόφαση τον πόλεμο στη Συρία έρχονται στη χώρα μας ως πρόσφυγες πολέμου, χωρίς να κατάγονται οι ίδιοι από τη Συρία, αγοράζουν πλαστά χαρτιά στην Τουρκία για να φαίνονται Σύριοι. Μόνο το 20% από αυτούς είναι γυναικόπαιδα με τους περισσότερους να είναι σε μάχιμες ηλικίες (20 με 35...) Στόχος τους είναι οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης!


Στην Ελλάδα τώρα και αυτό είναι που πρέπει να καταλάβεις εδώ και πολλές δεκαετίες παίζεται ένα θέατρο, κάθε προεκλογική περίοδο όλοι γίνονται κομματικοί αντίπαλοι και μετά όλοι μαζί στη βουλή ψηφίζουν τα ίδια νομοσχέδια. Στην πραγματικότητα δεν νομοθετούν αυτοί, τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα απ'έξω και η δουλειά τους είναι να τα ψηφίζουν! Όποιο κόμμα κι αν ψηφίζεις η πλειοψηφία πάντα θα τα περνάει από τη βουλή η οποία κάνει οτι νομοθετεί ενώ έχει παραδώσει αυτήν την εξουσία στους δανειστές. Το παιχνίδι είναι στημένο και τα αποτελέσματα τα έχουμε δει κατ' επανάληψη, απορίας άξιον είναι γιατί εμείς παρακολουθούμε ακόμα το ίδιο έργο και μάλιστα συμμετέχουμε και σε αυτό.
Αν ψηφίσουν 3 εκατομμύρια έλληνες σε αυτές τις εκλογές και αυτοί σου πουν οτι ψήφισαν 4 προσθέτοντας 1 εκατομμύριο ψήφους εκεί που αυτοί θέλουν, θα το μάθεις ποτέ; Μπορείς να το ελέγξεις;

Το πρώτο βήμα για να λύσεις ένα πρόβλημα είναι:
Η κατανόηση του προβλήματος!

Τα ΜΜΕ έχουν αναλάβει να μην συμβεί ποτέ αυτό!!!
Τα πράγματα τρέχουν σε δύο ταχύτητες μία αυτή που σου δείχνει η τηλεόραση και μια αυτή που συναντάς έξω στον πραγματικό κόσμο. Παράδειγμα μπορούν να σου λένε ότι τα μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο αλλά εσύ βλέπεις τον κόσμο να αυτοκτονεί.. Αυτοί μπορεί να σου λένε ότι η οικονομία πάει καλύτερα αλλά το χρέος και οι φόροι να ανεβαίνουν συνεχώς.. Να σου λένε ότι μειώθηκε η ανεργία αλλά όλος ο κοινωνικός σου περίγυρος να έχει αντίθετη γνώμη με πολλούς από αυτούς άνεργους αν όχι και εσένα!
Η ελίτ (καθεστώς) συντηρεί τη βιτρίνα της, έχει ας πούμε τα πρώτα 10 κόμματα στις υπηρεσίες της(ψήφισε όποιο θέλεις..) έχει όλα τα μεγάλα κανάλια(δες όποιο θέλεις) τις μεγάλες εφημερίδες τα ραδιόφωνα, σελίδες στο ίντερνετ ακόμα και blogs. Αυτοί αποφασίζουν τι θα σκέφτεσαι, με τι θα προβληματίζεσαι, τι θα συζητάς στις παρέες σου και στην τελική που θα έχεις στραμμένη την προσοχή σου!!!

Για τις τράπεζες δεν το συζητάμε είναι όλες οι ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες δανείζουν τους προαναφερόμενους και τα χρέη τους μεταφέρονται σε εμάς ως δημόσιο χρέος!
Είναι άδικο κι αναρωτιόμαστε, δεν ελέγχεται το νομοθετικό σώμα από τη ανεξάρτητη δικαιοσύνη; 
Και μέχρι πριν την έξαρση των λαθρομεταναστών λέγαμε για το νομοθετικό σώμα και για τη δικαιοσύνη όποιος έλεγε για το στρατό του λέγανε δεν έχει καμιά δουλειά ο στρατός! Του στρατού η δουλειά είναι να φυλάει τα σύνορα και τελικά είδαμε και την τρίτη εξουσία να μην εκτελεί τα δέοντα για τα οποία πληρώνεται κιόλας, από όλους εμάς τους φορολογούμενους πολλά χρόνια τώρα και μάλιστα βαριά συγκριτικά με άλλες χώρες!
Ενημερωτικά να πούμε ότι έχει υπολογιστεί ότι για να συντηρηθεί ένα κράτος αρκεί μόνο ο φόρος Φ.Π.Α. στο 12 με 14% σε όλα τα καινούργια προϊόντα και μάλιστα αυτό έχει περάσει ως διάταξη στον παγκοσμίως γνωστό νόμο N.E.S.A.R.A.
Και στις τρεις εξουσίες υπάρχει ένα υγιές κομμάτι, λένε..! δεν το έχουμε δει να αποδίδει ακόμα πάντως.

Τα πράματα είναι πολύ σοβαρά, νομίζαμε ότι έχουμε κράτος που εργάζεται για μας που το πληρώνουμε και τελικά εμείς εργαζόμαστε γι' αυτό και αυτό εναντίον μας!!
Είμαστε Μόνοι μας πρέπει να το καταλάβουμε, όπως αν βλέπαμε ένα στημένο παιχνίδι δεν θα καθόμασταν ποτέ να παίζαμε στο ίδιο τραπέζι, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα για να μπορέσουμε να στηριχτούμε στα πόδια μας, μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που έχουμε το όποιο όλο και αυξάνεται! Ενημερώστε άπαντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστούς που δεν έχουν ίντερνετ, ένα παραπάνω σε γειτονιές και φροντίστε να οργανωθείτε σε μικρές κοινωνικές ομάδες. Θυμηθείτε ότι οι βασικές ανάγκες είναι τροφή νερό φάρμακα και αυτοπροστασία!
Έλληνα θυμήσου ότι πάντα σε πολεμούσαν και είναι ακόμα ίδιοι.. Αυτήν την φόρα έχουν έρθει με καλύτερο σχέδιο!! Δεν ειναι συνωμοσιολογία..

ΥΓ.
'Αρθρο 120, Παράγραφος 4. 
H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ακολουθηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό..



















































































Πηγή: