Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

"Ελεγχόμενο χρηματοπιστωτικό σύστημα δημιουργεί ευκαιρία για την επανάσταση"

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ
Τρίτη,8 Σεπτεμβρίου 2015
BenjaminFulford
Χάος και συγκρούσεις στην κορυφή του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος έχουν δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία για να τεθεί οριστικά τέλος στον έλεγχο της Δύσης από την Χαζαρική μαφία.Επιπλέον, μια νέα κατηγορία ηγετών θα αναλάβει την εξουσία στο Πεντάγωνο και,εάν είναι σε θέση να συντονιστεί με το παγκόσμιο κίνημα αντίστασης, η ανθρωπότητα μπορεί να απελευθερωθεί από τη Βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους τόσο σύντομα όσο αυτό το φθινόπωρο.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να μπει στο κεφάλι των επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και των στελεχών των υπηρεσιών πληροφοριών σε όλο τον κόσμο είναι ότι η Δύση έχει κυριευτεί από μια ομάδα γκάνγκστερ και μαζικών δολοφόνων που πρέπει να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από την εξουσία το συντομότερο δυνατόν.

Για να το θέσω πιο ωμά, πρέπει να εξηγηθεί στους αμφιταλαντευόμενους και αναποφάσιστους στρατιωτικούς πως ο Χαζαρικός όχλος προσπαθεί ενεργά να δολοφονήσει αυτούς και τις οικογένειές τους με βιομηχανοποιημένες ασθένειες,τοξικές χημικές ουσίες, ανθυγιεινά τρόφιμα, πολλαπλές απόπειρες για να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος κλπ που σημαίνει ότι η αναποφασιστικότητα δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Η αυτοάμυνα είναι υποχρεωτική.

Αυτήν την Παρασκευή είναι επέτειος της μαζικής δολοφονίας της 11ης Σεπτεμβρίου, 2001 στη Νέα Υόρκη, και θα είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβουν δράση. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι όλα τα ενημερωμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας στις ΗΠΑ και όλες οι κυβερνήσεις εκτός των ΗΠΑ να απαιτήσουν την άμεση σύλληψη των δραστών του εγκλήματος αυτού.Οποιοσδήποτε από τον Ομπάμα και κάτω, που θα προσπαθήσει να σταματήσει τις συλλήψεις θα πρέπει ο ίδιος να συλληφθεί.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ήδη σαφείς ενδείξεις πως ο στρατός των ΗΠΑ έχει αναλάβει αποφασιστική δράσης κατά του όχλου των Χαζάρων.Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι η Χαζαρική τράπεζα JP Morgan έχει ‘’τεθεί υπό στρατιωτική επιτήρηση’’ γιατί "είναι το λειτουργικό σκέλος του Federal Reserve Board." Οι πηγές του Πενταγώνου εξηγούν ότι η JPM μοιράζει κουπόνια τροφίμων ή ηλεκτρονικές κάρτες παροχών, τις οποίες θα μπορούσε να τις σταματήσει προκειμένου να δημιουργηθούν ταραχές για τα τρόφιμα.




Η JPM κατελήφθη προκειμένου να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, οι στρατιωτικοί αναφέρουν σήμερα ότι πολλά από τα χρήματα της JP Morgan έχουν "εξαφανιστεί".Αυτήν την στιγμή ερευνούν αν η Morgan Stanley και Barclays Bank είναι υπεύθυνες για την κλοπή των χρημάτων, γιατί, εάν είναι, "θα πάθουν ότι και η Lehman", δηλαδή θα πτωχεύσουν και θα διαλυθούν.

Μια πηγή της MI5 στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την πλευρά της σημείωσε: ‘’Είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε ότι η Morgan Stanley στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πίσω από την έρευνα Chilcot σχετικά με την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου και την παράνομη εισβολή στο Ιράκ. Η MI5 σημειώνει επίσης ότι οι ανώτεροι μεσίτες της εξουσίας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως ο John Scarlett (πρώην επικεφαλής της MI6) και ο Jeremy Heywood (UK επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου) που μέχρι και σήμερα συνεργάζονται με τους μαζικούς δολοφόνους Benjamin Netanyahu και την οικογένεια Μπους προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο του Χαζαρικού όχλου στην Δύση.

Υπάρχει επίσης μια τεράστια συνεχιζόμενη οικονομική επίθεση ενάντια σε άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ελέγχονται από τους Χαζάρους. Αυτά παραπαίουν κάτω από μια συνδυασμένη επίθεση, με πωλήσεις αμερικανικών κρατικών ομολόγων (από την Κίνα), από την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου, από απώλειες των πετροδολαρίων σε παράγωγα, από μηδενικά επιτόκια (για δάνεια) και από την απαίτηση των εξαγωγέων να πληρώνονται με Κινεζικό γουάν.

Η ελεγχόμενη από τους Rockefeller Citigroup "στέλνει κλεμμένο χρυσό και κλεμμένα χρήματα στη Ρωσία σε μια προσπάθεια να μην πέσουν σε Κινεζικά χέρια,"σύμφωνα με το Πεντάγωνο και κινεζικές πηγές. Αυτό συμπίπτει με τις δηλώσεις του ανθρώπου του Rockefeller Χένρι Κίσινγκερ, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να έχουν φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία. Η Ρωσία είναι πιθανό να διεκδικήσει το χρυσό αυτό ως τον τσαρικό θησαυρό που τώρα επιστρέφεται.

http://nationalinterest.org/feature/the-interview-henry-kissinger-13615

Όπως αναφέρεται σε δελτίο που εκδόθηκε τον Αύγουστο, μια σαφής ένδειξη της έντασης του συνεχιζόμενου χρηματοπιστωτικού πολέμου φάνηκε, όταν ο κινεζικός σούπερ υπολογιστής Tianhe-1 χτυπήθηκε με ένα πυρηνικό όπλο ηλεκτρομαγνητικού παλμού στις 12 Αυγούστου, αμέσως μετά την υποτίμηση του γουάν από την Κίνα έναντι του δολαρίου ΗΠΑ στις 11 Αυγούστου.

http://www.pcworld.com/article/2971372/tianjin-explosion-shuts-down-chinese-supercomputer.html

Η κινεζική υποτίμηση χρησιμοποιήθηκε ως μέρος μιας επίθεσης στις θέσεις των παραγώγων των μεγάλων Χαζαρικών τραπεζών. Οι Χαζάροι απάντησαν με ένα κλεμμένο πυρηνικό όπλο. Αξιωματούχοι του Πενταγώνου έσπευσαν να εξηγήσουν στους Κινέζους ότι η επίθεση εναντίον τους προερχόταν από τον Χαζαρικό όχλο και όχι από το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ.

Οι Κινέζοι κατέστησαν σαφές ότι αναμένουν έντονη δράση από το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ κατά του Χαζαρικού όχλου αν θέλουν να αποφύγουν τον πόλεμο. Η δράση αυτή έχει ήδη αρχίσει, τους είπαν.

Ο στρατός των ΗΠΑ, οι Ρώσοι, οι Ιρανοί και οι σύμμαχοί τους ασκούν πλέον αυξανόμενη πίεση στον Χαζαρικό όχλο και το κράτος-μαριονέτα του Ισραήλ. Αυτές οι τρεις δυνάμεις τώρα συνεργάζονται για να επιτεθούν στον μισθοφορικό ισραηλινό στρατό ISIS στη Μέση Ανατολή. Η Αίγυπτος είναι επίσης έτοιμη να ενταχθεί στην συμμαχία του Ιράν, της Ρωσίας, και του Πενταγώνου,σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.

Μια στρατιωτική εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη από αυτούς τους συμμάχους, με στόχο την αποκοπή του πετρελαίου του ISIS που παρέχεται από το Ιράκ μέσω του Ισραήλ και της Τουρκίας. Κόβοντας αυτές τις διαδρομές των εξαγωγών πετρελαίου θα στερήσουν από τους Χαζάρους και τον ISIS μισθοφορικό στρατό τους την μεγαλύτερη πηγή των κεφαλαίων τους (εκτός από τα ναρκωτικά).

Οι Χαζάροι έχουν ήδη αντιμετωπίσει μια μεγάλη ήττα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τη συνεχιζόμενη προσέγγιση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν. Το γεγονός ότι το Χαζαρικό λόμπι, παρά τη μαζική εκστρατεία, δεν μπόρεσε να πάρει αρκετές ψήφους στο Κογκρέσο και τη Γερουσία για να ασκήσει βέτο στην συμφωνία του Ιράν αποτελεί σαφή απόδειξη πως οι Χαζάροι χάνουν τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, ο Χαζάρος μαφιόζος βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν έφθασε στην Ουάσιγκτον στις 4 Σεπτεμβρίου για να απαιτήσει την επιστροφή του χρυσού της Σαουδικής Αραβίας που φυλάσσεται στις ΗΠΑ. Του ειπώθηκε από τους Αμερικανούς ότι, αν επέμενε στις απαιτήσεις του το Βασίλειο του θα διαλυόταν. Επιπλέον, του ειπώθηκε πως η χώρα του θα αντιμετωπίσει ‘’σοβαρές συνέπειες’’ αν σταματήσει την παροχή πετρελαίου προς το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και αρχίσει να πουλάει στους Κινέζους. Ο Σαλμάν επίσης αναγκάστηκε να δεχθεί τη συμφωνία του Ιράν, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.

Η κατάσταση στην Ευρώπη επίσης έρχεται κορύφωση.Η μαζική κρίση των προσφύγων που είναι στην επικαιρότητα είναι κατασκευασμένη ως μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδίου της στοάς P2 (Βατικανό) να χρησιμοποιήσει μια σύγκρουση μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού για να τους εξαναγκάσει σε μια ενοποίηση των μονοθεϊστικών θρησκειών τους. Το σχέδιο προβλέπει μια κλιμάκωση της κρίσης των προσφύγων καθώς και άφιξη μεγάλων αποσπασμάτων από ‘’ένοπλους μαχητές ISIS" για να επιταχυνθεί η διαδικασία, σύμφωνα με πηγές του Γερμανικού ‘’Δεύτερου Ράιχ’’.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ έφθασαν σε μια μυστική συμφωνία για να προχωρήσουν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους στις 25 Σεπτεμβρίου. Κάποιο είδος συμφωνίας θα υπογραφεί στη συνέχεια,στις 25 Δεκεμβρίου, δήλωσαν οι πηγές. Το γενικό σχέδιο είναι να καταρρεύσει ολόκληρο το σημερινό σύστημα,προκειμένου να είναι σε θέση να το ξαναχτίσουν από την αρχή, όπως είπαν.

Η άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου, του Βλαντιμίρ Πούτιν, του Xi Jinping και άλλων ηγετών στις ΗΠΑ στα τέλη του Σεπτεμβρίου, δήθεν για να γιορτάσουν την 70η επέτειο του ΟΗΕ,μπορεί κάλλιστα να είναι ένα σημάδι για κάποιου είδους παγκόσμιας συνθήκης που πρόκειται να υπογραφεί.

Ένα άλλο σημάδι ότι κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο συμβαίνει, είναι το γεγονός ότι τα εναέρια αμυντικά συστήματα των ΗΠΑ στις ανατολικές ακτές, πρόκειται να κλείσουν κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού του Σεπτεμβρίου παρόλο που Κινεζικές και Ρωσικές ναυτικές δυνάμεις σταθμεύουν κοντά στις ακτές των ΗΠΑ. Η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο συνέβη ήταν στις 11 του Σεπτεμβρίου του 2001.

http://allnewspipeline.com/Multiple_Drills_Boston_September.php

Εν τω μεταξύ στην Ιαπωνία, υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι η κατάσταση δεν είναι ‘’ως συνήθως’’. Φαίνεται ότι σκλάβος ο πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε ψάχνει για καινούργιους χειριστές. Το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας όχι μόνο δεν εγκαταλείπει οποιοδήποτε πρόσχημα για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ή το Ιράν, αλλά επίσης σχεδιάζει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το δολάριο των ΗΠΑ στο εμπόριο με τη Ρωσία. Ιαπωνία εμπορεύεται ήδη με το Ιράν και την Κίνα χωρίς τη χρήση του δολαρίου ΗΠΑ.

Σε άλλες ειδήσεις από την Ιαπωνία, ο Yamaguchi Gumi, Japan, and the worlds’, το μεγαλύτερο συνδικάτο εγκλήματος διασπάστηκε,επίσης, πρόσφατα. Πηγές μέσα στο Yamaguchi Gumi και σε αντίπαλες συμμορίες λένε ότι η κατάτμηση ήταν ένα τοπικό ζήτημα που δεν σχετίζεται άμεσα με τα διεθνή γεγονότα. Ο Tsukasa Shinobu, ο επικεφαλής της συμμορίας, προέρχεται από Ναγκόγια (την πατρίδα της Toyota motors) και η αγανάκτηση εναντίον του ελέγχου Ναγκόγια φούσκωνε στο Κόμπε, την παραδοσιακή βάση της συμμορίας.

Δεν ήταν μόνο ότι η φατρία Ναγκόγια έπαιρνε τις αποφάσεων για το προσωπικού, αλλά επίσης απαιτούσε υπερβολικό φόρο τιμής, σύμφωνα με τις πηγές της συμμορίας. Είναι απίθανο αυτή η διάσπαση δεν θα οδηγήσει σε πόλεμο,επειδή και οι δύο παρατάξεις έχουν πάρα πολλά να χάσουν σε περίπτωση που συμβεί αυτό, είπαν οι πηγές. Την τελευταία φορά που έγινε διάσπαση της συμμορίας, όταν ο Goto gumi έφυγε το 2008, δεν έγινε πόλεμος.

Ο Tadamasa Goto, ο επικεφαλής της συμμορίαςGoto, τώρα ζει με συνταξιοδότηση στην Καμπότζη. Εάν ξεσπάσει έναςπόλεμος συμμοριών, οι συμμορίες θα εκκενώσουν την επίσημη έδρα τους, θα συγκαλύψουν την εμφάνισή τους και θα αρχίσουν να αλληλοσκοτώνονται.

Σε μια τελική σημείωση, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναγνώστες μου για την αποδοχή προγραμμένων άρθρων και για το ότι μου επέτρεψαν να πάρω την ετήσια άδειά μου στον Καναδά.

Ο Καναδάς οδεύει σε γενικές εκλογές στις 19 Οκτωβρίου και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το σιωνιστικό καθεστώς του Στίβεν Χάρπερ θα υποστεί αποφασιστική ήττα. Ο Καναδάς θα πρέπει στη συνέχεια να είναι σε θέση να βοηθήσει στην απελευθέρωση του ιδίου καθώς και των εξαδέλφων του στα Νότια, από τη Βαβυλωνιακή σκλαβιά χρέους.





Πηγή:
conspireplanet.blogspot.com
Μτφρ: Γ.Βουδούρης