Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

"Θεϊκές ενέργειες, αλληλοκατηγορίες, φόβοι και ελπίδες καθώς ο σιωνιστικός εφιάλτης καταρρέει"


Benjamin Fulford
15 Σεπτεμβρίου,2015


Η 14η επέτειος του 911 μπορεί να είναι η τελευταία που περνάει χωρίς οι δράστες αυτού του εγκλήματος να δουν επιτέλους την δικαιοσύνη. Υπήρχαν κάποια πολύ ασυνήθιστα"ουράνια" γεγονότα που σχετίζονται με αυτήν την επέτειο. Το ένα ήταν ένα διπλό ουράνιο τόξο στη Νέα Υόρκη

http://www.weather.com/news/news/new-york-city-rainbow-911-anniversary

το οποίον εμφανίστηκε περίπου την ίδια στιγμή που ένα ακόμη (επιβεβαιώνεται από εμένα) εμφανίστηκε στο Τόκιο. Ακόμη πιο απόκοσμο ήταν το γεγονός ότι ένας κεραυνός χτύπησε έναν γερανό ο οποίος ανήκει στον όμιλο κατασκευών BinLaden στη Μέκκα, σκοτώνοντας 107 ανθρώπους.


http://www.dailymail.co.uk/news/article-3231117/At-62-people-dead-crane-collapses-Grand-Mosque-Mecca.html 

Σαν εκπρόσωπος των ΗΠΑ "ο δήθεν εν ενεργεία" πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πήρε την εντολή να μην εμφανιστεί σε οποιαδήποτε τελετή για την 911, αλλά αντ 'αυτού να πάει να μιλήσει σε στρατιώτες.Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ash Carter μίλησε κατά τη διάρκεια τελετής στο Πεντάγωνο, όπου υποσχέθηκε ότι ‘’δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα πάρει -ώστε οι δράστες αυτού του εγκλήματος- να μην ξεφύγουν από το μακρύ χέρι και την σκληρή γροθιά της δικαιοσύνης ... θα σας βρούμε", και "δεν θα ξεχάσουμε ποτέ."

Αν ο στρατός των ΗΠΑ είναι ειλικρινής, τότε ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ και οι περισσότεροι από τους άλλους νεοσυντηρητικούς που υπέγραψαν το"Σχέδιο για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα» σε έγγραφο του 2000 θα συλληφθούν. Το έγγραφο αυτό παροτρύνει για ‘’ένα νέο Περλ Χάρμπορ’’ ώστε να δικαιολογηθεί μια μεγάλη εισβολή στην Μέση Ανατολή.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό μοιάζει με το τέλος του παιχνιδιού για το σιωνιστικό καθεστώς του Ναζί Νετανιάχου στο Ισραήλ καθώς τα ρωσικά στρατεύματα και το Ιράν μπαίνουν στο παιχνίδι, ενώ το Πεντάγωνο βοηθά ή εθελοτυφλεί. Αυτήν την στιγμή έχουμε πηγές που συνήθως είναι διαμετρικά αντίθετες μεταξύ τους, όπως η συνδεδεμένη με την Μοσάντ ‘Debka’ και η συνδεδεμένη με το Πεντάγωνο ‘Veterans today’,συμφωνώντας ότι τα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται στο κατώφλι του Ισραήλ.

http://www.debka.com/article/24885/Putin%E2%80%99s-offer-to-shield-develop-Israel%E2%80%99s-gas-fields-predated-Russia%E2%80%99s-military-buildup-in-Syria

http://www.veteranstoday.com/2015/09/11/syrian-right-observatory-russians-hit-israelis-on-golan-drive-to-tel-aviv/

Το άρθρο της Debka είναι αποκαλυπτικό επισημαίνοντας πως ‘η στρατιωτική ισχύς του Ισραήλ είναι σημαντική, αλλά κανείς δεν πάει γυρεύοντας για μια στρατιωτική σύγκρουση με τους Ρώσους’, και ολοκληρώνει λέγοντας πως το Ισραήλ θα πρέπει να ζητήσει Ρωσική προστασία. Η Ρωσική White Dragon Society κάνει σαφές πως οποιαδήποτε Ρωσική προστασία του Ισραήλ δεν θα σημαίνει ‘εργασίες ως συνήθως’ για το εν λόγω κράτος απατεώνων. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι τι έχει να πει μια πηγή του Πενταγώνου σχετικά με το Ισραήλ: "Το Ισραήλ έχει κάνει επιθέσεις στον κυβερνοχώρο στην Σαουδική Αραβία, στην Τουρκία και στην Βουλγαρία για να κρύψει τα ίχνη του. Η αμμοθύελλα στις 8 Σεπτεμβρίου

http://www.huffingtonpost.com/entry/deadly-sandstorm-middle-east_55eee28ce4b002d5c0768943

είχε ως στόχο το Ισραήλ, και η στοχοποίηση των υποβρυχίων του θεωρούνται πλέον δίκαιο παιχνίδι, και μπορεί να χτυπηθούν με πυρηνικά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Αμερικανοί έχουν προσφέρει προστασία στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής εναντίον των ισραηλινών πυραύλων.
Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες της ΜΙ6, από την πλευρά τους, αναφέρουν ότι η λεγόμενη κρίση των προσφύγων της Συρίας περιλαμβάνει μόνο Σιίτες και όχι Σουνίτες μουσουλμάνους. Στους Σιίτες πρόκειται να δοθούν Τουρκικά διαβατήρια για να μπορέσουν να ψηφίσουν στις Τουρκικές εκλογές, προκειμένου να βοηθήσουν τον Πρόεδρο Ερντογάν να ανακτήσει την πλειοψηφία του στη Βουλή, λένε οι πηγές.

Εν τω μεταξύ, στον οικονομικό κόσμο, υπάρχουν όλο και περισσότερα σημάδια κατάρρευσης του σημερινού προτύπου. Ο Claudio Borio, Επικεφαλής της Νομισματικής και Οικονομικής Υπηρεσίας της BIS, της κεντρικής τράπεζας των κεντρικών τραπεζών, περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών αγορών, πως ‘θυμίζει το παλιό ανέκδοτο σχετικά με τον χαμένο τουρίστα, ο οποίος, αφού ρώτησε για το ποια κατεύθυνση έπρεπε να πάρει, του είπαν:‘Αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα ξεκινούσα από εδώ’." Και συνέχισε λέγοντας ‘Εμείς δεν βλέπουμε μεμονωμένες δονήσεις, αλλά την απελευθέρωση της πίεσης που έχει σταδιακά συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια κατά μήκος των μεγάλων ρηγμάτων."

https://www.bis.org/publ/qtrpdf/r_qt1509_ontherecord.htm 

Ο Borio αναφερόταν στη μαζική παραγωγή ρευστότητας από τις κεντρικές τράπεζες κατά τατελευταία χρόνια ως την πηγή του επικείμενου μέγα-σεισμού.

Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ έχει, όπως η MI5 το έθεσε, ‘γίνει απατεώνας και αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ για την Ελλάδα’. Η πηγή της MI5 επίσης προβλέπει ‘60-70% πτώση’ στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές ‘πολύ σύντομα’.

Η Κίνα και η Ρωσία, από την πλευρά τους, πιέζουν σκληρά για να τερματίσουν τη χρήση του δολαρίου των ΗΠΑ στο εμπόριο του πετρελαίου, και έτσι να τελειώνουν με τα πετρο-δόλαρα μια και καλή.

Πηγές υπηρεσιών των ΗΠΑ λένε ότι η πρόσφατη υποτίμηση του κινεζικού γιουάν έχει χτυπήσει την Goldman Sachs ιδιαίτερα σκληρά. ‘Οι εγκληματίες της Goldman Sachs, που βασίζουν τις διαπραγματεύσεις τους σε εμπιστευτικές πληροφορίες, πήραν ‘το μπάνιο τους στο Yuan΄είπε μια πηγή. ‘Σε αντίθεση με το τι γινόταν στις ΗΠΑ, όπου πάντα είχαν πληροφορίες εκ των προτέρων, εδώ είχαν ‘τυφλωθεί ‘ και η μυθική οικονομική τους μαγεία αποκαλύφθηκε πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από το παλιό καλό σύστηματων εμπιστευτικών πληροφοριών, κοινότυπο εγκληματικό κόλπο που μεταμφιέζεται ως εξυπνάδα.

Το Πεντάγωνο, η CIA και άλλες υπηρεσίες των ΗΠΑ πιέζουν τώρα το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να λάβε σοβαρά μέτρα κατά των εγκληματιών στην Wall Street, στην Ουάσιγκτον και αλλού. Η νοθεία των χρηματοπιστωτικών αγορών, η δωροδοκία των πολιτικών, οι δολοφονίες και τα ψέματα της Χαζαρικής μαφίας όλα έρχονται και ‘δένουν’.

Ο στρατός των ΗΠΑ έχει επίσης απαγορεύσει πλέον την συνέχιση  της παραγωγής των βιο-εργαστηρίων που παράγουν μεταδοτικές ασθένειες όπως την γρίπη των πουλερικών, τον ιό SARS, τον Ebola κλπ. Μπορείτε να είστε βέβαιοι πως οι μαζικοί δολοφόνοι πίσω από τη δημιουργία αυτών των εργαστηρίων θα δουν πως είναι το εσωτερικό ενός κελιού στην φυλακή, αν όχι το εσωτερικό ενός θαλάμου εκτελέσεων, σύντομα.

Μια πηγή της Ουάσινγκτον επίσης είπε στον συγγραφέα του παρόντος πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ, εκτός από το Πεντάγωνο και τους άλλους οργανισμούς, κατευθύνεται προς ένα συνολικό ‘κλείσιμο’ στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Όπως πολλοί έχουν παρατηρήσει, οι επίσημοι αριθμοί του δημόσιου χρέους των ΗΠΑ δεν έχουν αλλάξει από τις 15 Μαρτίου που σημαίνει ότι μαγειρεύουν τα βιβλία τους, πράγμα το οποίον είναι το σίγουρο σημάδι της πτώχευσης.

Εν τω μεταξύ, φαίνεται πως ο συγγραφέας του παρόντος έχει τεντώσει κάποια νεύρα πρόσφατα. Κάποιος μου τηλεφώνησε από τηλεφωνικό θάλαμο, λέγοντας "Skull and Bones’" και στη συνέχεια το έκλεισε. Πρόσφατα, όταν ήρθε μια άλλη κλήση από τηλεφωνικό θάλαμο είπα ‘δειλέ’, πριν προλάβει να πει ‘Skull  and Bones’. Έκλεισε το τηλέφωνο και κάλεσε αμέσως μετά και είπε ότι γινόταν πολλή κουβέντα αυτές τις μέρες στην στοά των Ελευθερο-Τεκτόνων του Τόκιο σχετικά με το να θανατωθώ. Μια Τεκτονική στοά που εδρεύει στη Νέα Υόρκη έστειλε επίσης ένα e-mail  με το οποίο απειλούσαν την κόρη μου. Ένας ανώτερος Τέκτων στο Λονδίνο σχολίασε ότι ‘όλες αυτές οι επικοινωνίες μεταξύ Τεκτόνων στην περίπτωσή σας είναι εξαιρετικά αντιεπαγγελματικές και θα γίνουν αισθητές."

Υπήρξε επίσης μια έξαρση επικοινωνιών και επαφών με αφορμή ένα σχετικά πρόσφατο άρθρο μου σχετικά με τους κληρονόμους των 30τρις $  της ιστορικής περιουσίας των Manchu. Την 4η Μαΐου του 2015 σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο έγραφα: ‘Η σημερινοί κληρονόμοι του χρυσού των Manchu είναι οι Kim Young Hee (金 英 姫)και Zhang Seung Shik (張勝 植)."

Τώρα λοιπόν όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση δείχνουν ο ένας τον άλλον σε μια σύγχυση απαιτήσεων και ανταπαιτήσεων. Ο Zhang Seung Shik ισχυρίζεται ότι Kim Young Hee δεν είναι κληρονόμος των Manchu, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας πράκτορας που δίνει αναφορά σε κάποιον Βορειο-Κορεάτη στρατηγό.  Η Kim Young Hee ή Song Seul Hee (όποια κι αν είναι αυτή) ισχυρίζεται ότι ο Zhang είναι ένας μικρο-απατεώνας και λέει επίσης ότι τον έχει καταγγείλει στην αστυνομία.

Εν τω μεταξύ ο κ. Κ, ο ανώτερος Κινέζος πράκτορας που έκανε την αρχική εισαγωγή ισχυρίζεται ότι είναι και οι δύο απατεώνες και απολογείται για το ότι είχε εγγυηθεί γι 'αυτούς αρχικά. Ο κ. Κ ισχυρίζεται επίσης ότι η Kim/Song Young/Seul Hee και ο Zhang κρύβονται από την αστυνομία μετά την πρόσφατη σύλληψη του αφεντικού τους στη Νότια Κορέα.

Ωστόσο, λέει πως το αφεντικό τους, που συνελήφθη, ήταν ο Pu Chao-chi,πρώην κορυφαίος εκπρόσωπος της Ταϊβάν στη Νότια Κορέα. Επιπλέον, ο κ. Κ εισήγαγε επίσης ένα τρίτο πρόσωπο που υποστήριξε ότι έχει τα γνήσια έγγραφα (ένα πάκο πάχους12 εκατοστών) και διεκδικεί τα δικαιώματα για τα  30τρις $, την περιουσία χρυσού των Μαντσού. Φαίνεται πως η διεκδίκηση των δικαιωμάτων για τα 30τρις έχει προκαλέσει πολλές ίντριγκες και αντι-ίντριγκες.

Φυσικά, για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, η Τράπεζα της Ιαπωνίας, η Κεντρική Τράπεζα της Νότιας Κορέας, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στηρίζονται σε απάτες και κλεμμένες ιστορικές περιουσίες. Μέχρι τώρα, απλά ήταν σε θέση ισχύος και είχαν αρκετή δύναμη για να συλλαμβάνουν κάποιον άλλο, αν προσπαθούσε να κάνει το ίδιο πράγμα που έκαναν και αυτοί.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν κάποια από αυτά τα άτομα, έχουν νομικές βάσεις, ο κληρονόμος μιας τέτοιας περιουσίας, ενός τόσο μεγάλου ποσού, θα έπρεπε να είναι ο λαός του πλανήτη και όχι κάποιο μεμονωμένο άτομο, και δεν έχει καμία σημασία πόσο αριστοκρατική είναι η καταγωγή του. Έτσι, πρότεινα πως οι ενάγοντες πρέπει το ποσόν των 30τρις $ να το καταθέσουν στο Ίδρυμα White Dragon.

Εάν τα κεφάλαια κατατεθούν εκεί, η WDF θα πραγματοποιήσει αμέσως μια συνέντευξη Τύπου για να ζητήσει βοήθεια για τη δημιουργία ενός συστήματος με το οποίο οι άνθρωποι του πλανήτη θα μπορούν να αποφασίσουν πώς να διανεμηθούν τα χρήματα με βάση κάθε άτομο, μία ψήφος. Σίγουρα θα είναι ένα καλύτερο σύστημα από αυτό που λειτουργεί τώρα και ελέγχεται από γκάνγκστερς.

Θα ήθελα επίσης να επισημάνω εδώ ότι έχω έρθει σε επαφή με κάποιον που ισχυρίζεται ότι κόβει τα δάχτυλα των ανθρώπων ένα-ένα, προκειμένου να εξαχθούν πληροφορίες πριν περικλείσει τα σώματά τους σε μολύβι και τα ρίξει στον ωκεανό. Ο ίδιος λέει ότι έχει εργαστεί για τον Πρόεδρο της Τράπεζας Τόκιο Mitsubishi UFJ.

Ζήτησα από τα κεντρικά της τράπεζας να σχολιάσουν αυτούς τους ισχυρισμούς, αλλά αρνήθηκαν. Έχω τον αριθμό του τηλεφώνου του και την κάρτα του για αναφορά. Το σημείο που θέλω να καταλήξω είναι, το να σας δείξω τι γίνεται στον κόσμο με την τρέχουσα κατάσταση του τραπεζικού συστήματος, Αυτό είναι το είδος του ατόμου με το οποίον πρέπει να μιλήσει κανείς για να έρθει σε επαφή με έναν ανώτερο τραπεζίτη;


Πηγή: http://benjaminfulford.net/  - 15Σεπτεμβρίου, 2015

Μτφρ: Γ.Βουδούρης – https://www.facebook.com/enallaktikienim?ref=hl - 16 Σεπτεμβρίου, 2015