Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

"ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΝΕΤΙ, (ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ), ΣΕ… ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ"

1435126999949Άλλη μια φρικιαστική συνήθεια του Ισλάμ αποκαλύπτει η ίδια η τουρκική εφημερίδα Sabah, σε έρευνα της όπου αναφέρεται ότι κάθε χρόνο τρία εκατομμύρια μικρά κορίτσια από μουσουλμανικές οικογένειες υφίστανται το βάρβαρο ισλαμικό έθιμο του σουνέτι, δηλαδή της κλειτοριδεκτομής.

Η μουσουλμανική αυτή αρχή προκαλεί αηδία ακόμα και σε μουσουλμανικές χώρες όπως η Τουρκιά, αλλά στην πραγματικότητα εφαρμόζεται σε πολλές περιοχές της ανατολικής Τουρκίας ακόμα και μέσα στην Κωνσταντινούπολη από φανατικές ισλαμικές οικογένειες. Την βαρβαρότητα αυτή έχει ενισχύσει τα τελευταία χρόνια η μεγάλη άνοδος του Ισλάμ με την εδραίωση στην εξουσία των ισλαμιστών του Ερντογάν και μια από τις μεγάλες παρενέργειες αυτής της κατάστασης, είναι η φρικτή αυτή συνήθεια.


Σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά στοιχεία η πρακτική αυτή εφαρμόζεται σε πολλές μουσουλμανικές χώρες της Αφρικής, αλλά και σε χώρες της Ασίας. Τον Ιούλιο του 2014 οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους δηλαδή οι Τζιχαντιστές, διέταξαν ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων σε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 11 έως 46 χρονών στην πόλη της Μουσούλης στο Ιράκ. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις του ΟΗΕ, 4 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια ενδέχεται να επηρεαστούν από το διάταγμα.
Αλλά  και στην Ευρώπη όπου επίσημα η κλειτοριδεκτομή θεωρείται έγκλημα και διώκεται ποινικά, σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο ακρωτηριασμός φαίνεται πως έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες όπου υπάρχουν μεγάλες μουσουλμανικές μειονότητες όπως η Αυστρία, το Βέλγιο, η Δανία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, οι Κάτω Χώρες, η Πορτογαλία, η Σουηδία, αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Μόνο το 2013, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν γιατροί, σε Αγγλία και Ουαλία είχαν υποστεί το μαρτύριο του ακρωτηριασμού των γεννητικών τους οργάνων, 66.000 γυναίκες και 24.000 κορίτσια μικρότερα των 15 ετών. Και στη Γαλλία αρκετές υποθέσεις που έχουν φτάσει στη δικαιοσύνη μαρτυρούν πως η βάναυση αυτή πρακτική έχει μεταναστεύσει εδώ και καιρό στην Ευρώπη.
Και ενώ αποκαλύπτονται όλα αυτά τα «ωραία» από αυτή την θρησκεία, εμείς εδώ στο… Ελλαδιστάν, ετοιμαζόμαστε μετά βαΐων και κλάδων να αναγείρουμε όσα περισσότερα τζαμιά μας επιβάλει μια αρρωστημένη προοδευτικότητα μας και να αφήσουμε ελευθέρους του παράνομους μουσουλμάνους να αποκτούν όλο και περισσότερα πολιτικά δικαιώματα, φυσικά για να ψηφήσουν τα «προοδευτικά» κόμματα του δημοκρατικού τόξου, (τρομάρα τους!)
Δηλαδή προοδευτικότητα με…κλειτοριδεκτομές! Μπράβο μας!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Πηγή:
nikosxeiladakis.gr