Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

"ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΟΙ"

Fileas: Εάν κάποιοι νομίζουν οτι τυχαία βρεθήκαμε σε τούτον τον πλανήτη,κάνουν λάθος μεγάλο,όπως και όσοι νομίζουν οτι μπορούν να τον καταστρέψουν και να εξαλείψουν το ανθρώπινο Ον.
Ήρθαμε συγκεκριμένο χρόνο και έχουμε έργο να κάνουμε,όταν έρθει η ώρα,γιατί είμαστε η απόγονοι των σπορεων Ζωής των πλανητών και γιατί έρχεται η ώρα να προστατέψουμε αυτόν τον πλανήτη που κινδυνεύει άμεσα από τους εχθρούς του Φωτός.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :
<<Παρακολουθούμε τα πάντα που συμβαίνουν όχι μόνο στην επιφάνεια της Γαίας αλλά και στα έγκατα αυτής και στα βάθη της θάλασσας, από τους κραδασμούς που προκαλούνται ακόμη και από ξυπόλητο άνθρωπο. Αποτρέπουμε και διορθώνουμε δυσμενείς επιπτώσεις στη Γαία από τα ανθρώπινα λάθη, επεμβαίνοντας με τις υπερβατικές οντότητες.
"Οι μισάνθρωπες ενέργειες των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους, επισπεύδουν τον χρόνο επέμβαση μας. Απαιτείται μεγαλύτερη δραστηριότητα για την αφύπνιση των Ελλάνιων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε τους για τα μέλλοντα να συμβούν.
Οι καταστάσεις θα είναι συγκλονιστικές. Χωρίς ενημέρωση και προετοιμασία δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν αποστολή γιατί κινδυνεύει να διασαλευτεί η ψυχική τους κατάσταση. Η στιγμή της συνάντησης μεταξύ μας θα είναι μεγαλειώδης και γεμάτη συγκινήσεις>>

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ!!!




Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ