Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

"H Toυρκία φιλοξένησε στην Κωνσταντινούπολη το συνέδριο των ισλαμιστικών ομάδων που αιματοκυλούν την Συρία!"

ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ - Η ΔΥΣΗ ΣΙΩΠΑ! - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Την ίδια στιγμή που ο ολόκληρος ο πλανήτης έχει σοκαριστεί με το "λουτρό αίματος" στην Συρία όπου οι ισλαμιστές αντάρτες σφαγιαζουν καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου,εθνικότητας, θρησκείας, και ηλικίας η Τουρκία διοργανώνει συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο οποίο θα παρευρεθούν οι αρχηγοί των ισλαμιστικών ομάδων!
 
Ταυτόχρονα η Άγκυρα υποτίθεται ότι συμμετέχει στον συνασπισμό κατά του ISIL!
 
Η συνάντηση των "Αρχηγών" έλαβε χώρα υπό άκρα μυστικότητα όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Taraf σε πολυτελές ξενοδοχείο (είχαν ανάγκη από ξεκούραση οι "αρχηγοί") υπό την αιγίδα του Ισλαμικού Συμβουλίου της Συρίας!
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι 72 ισλαμιστικών εξτρεμιστικών οργανώσεων.
 
Όπως αναφέρεται, ανάμεσα τους βρίσκονται 52 επώνυμοι αρχηγοί τζιχαντιστών που έχουν "διακριθεί" σε εκτελέσεις,σφαγές κατά προτίμηση αμάχων και ανυπεράσπιστων, καθώς δεν τους αρέσει η αντίσταση.
 
Πρόκειται για τις εξής οργανώσεις: Şam Askerleri Birliği, Şam Cephesi, FAVC, Allah tan Başκası Yok Diyenler, İslam Tarafları,Cephesi İslam Ordusu, Mucahitler Ordusu, Hums Kurtarma Harekatı, Nureddin Zenk Harekatı, Horan Amuda Gınbi, Rahman Faylak Grubu, Şam Grubu, Hums Grubu, Hür Ordu Komutanlığı, İslamın Özü Grupları,  Fatih Sultan Mehmet Birliği, (Ένωση του Fatih Sultan Mehmet), Yemrul Birliği, και άλλα καλά "παιδιά"
 
Το ζήτημα όμως έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.Όλοι αυτοί συγκεντρώθηκαν έξω από την "πόρτα" της Ελλάδας σε μια στιγμή ποπυ η χώρα μας κατακλύζεται από χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
 
Έχουμε το οξύμωρο την ίδια στιγμή που δυστυχισμένοι άνθρωποι αναζητούν την σωτηρία, οι υπαίτιοι της καταστροφής τους να έχουν ανενόχλητοι "meeting" όπου συζητούν πόσο καλά εφαρμόστηκαν τα σχέδια τους και πως θα μπορέσουν να προκαλέσουν και άλλες φρικαλεότητες. Φυσικά όλα αυτά μεταξύ τύρου και...χαβιαρίου.
 
Όλοι οι "εκπρόσωποι" υπέγραψαν κείμενο με το οποίο ορκίζονται την ανατροπή του Μ.Άσαντ.
 
Το ερώτημα που τίθεται είναι:  Γιατί επέλεξαν όλοι αυτοί να μαζευτούν τόσο κοντά στα ελληνικά σύνορα την στιγμή που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα στους πρόσφυγες να κρύβονται εκατοντάδες ισλαμιστές ενταγμένοι στο ISIL και τα παρακλάδια του, οι οποίοι θα εισέλθουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη και θα δημιουργήσουν "πυρήνες εν υπνώσει" που θα ενεργοποιούνται όποτε χρειαστεί άγνωστο από που και ποιον.
 του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου




Πηγή:
pronews.gr