Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

"Το Αποκρύπτουν Όλα τα Δυτικά ΜΜΕ – Η Ισλανδία Έστειλε Φυλακή Ακόμα 5 Τραπεζίτες – Σπάστε τη Σιώπη"

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ… ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ… ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ… ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧ@@@ΙΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΛΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…


Η Ισλανδία Ανεβάζει Αισίως τον αριθμό Διεφθαρμένων Τραπεζιτών που έχει Στείλει στη Φυλακή στο 26…

Με τα 74 Έτη Να είναι η Ποινή Κάθειρξης Για τους Απατεώνες που βρίσκονταν στη ψηλά στη Λίστα της Διαφθοράς. Στις ΗΠΑ και υπόλοιπη Ευρώπη αντίθετα, οι κυβερνήσεις στηρίζουν τους δικούς τους τραπεζίτες.

Αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ισλανδία, δεν αναφέρονται καθόλου από οποιαδήποτε δυτική κύρια πηγή μέσων ενημέρωσης… Αυτό βέβαια διόλου δεν ενοχλεί τους Ισλανδούς που το τελευταίο διάστημα καταδίκασαν ακόμα πέντε υψηλά στην ιεραρχία τραπεζίτες. Οι οποίοι πήγαν στη φυλακή για άμεση συμβολλή στην κατάρρευση της οικονομίας της χώρας το 2008.

Πλέον πίσω από σίδερα των φυλακών βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος των CEOs των μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, και όχι οι έμποροι χαμηλού επιπέδου όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες (βλέπε Ελλάδα που κάνει κάποιες συλλήψεις για τα μάτια του κόσμου και για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μέτρα του Τρίτου Μνημονίου).

Οι περισσότεροι από αυτούς που φυλακίστηκαν θα εκτίσουν ποινές δύο έως πέντε ετών, σύμφωνα με όσα αποκαλύπει Ισλανδικό περιοδικό, το οποίο σημειώνει ότι τρία στελέχη της Landsbankinn και δύο της Kaupthing, μαζί με έναν εξέχων επενδυτή, έχουν διωχθεί.

Τα Εγκλήματά τους περιλαμβάνουν τη χειραγώγηση της αγοράς, υπεξαίρεση, καθώς και παραβίαση των πιστωτικών υποχρεώσεων. Η Χειραγώγηση της αγοράς είναι που κατέστρεψε την οικονομία της χώρας και αυτή πληρώνει η Ισλανδία μέχρι σήμερα. Με τους παγκόσμιους τοκογλύφους του ΔΝΤ να παίζουν μπάλα και εδώ… Τίποτα δεν είναι τυχαίο στις μέρες μας.

Το άρθρο εξηγεί ότι οι διώξεις ήταν δυνατές, επειδή αντί να προστατεύει και να επιβραβεύει τα ίδια τα υπεύθυνα για την κατάρρευση όργανα, και τους σύμμαχους γκάνγκστερ, η ισλανδική κυβέρνηση τους άφησε να αποτύχουν, και στη συνέχεια δημιούργησε μια χρηματοπιστωτική εποπτική αρχή για να επιβλέπει αυστηρά τις τράπεζες.




Πηγή:hellasforce.com