Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

"Πως μας δουλεύει ο Εβραίος Τραπεζίτης Μιχαήλ Σάλλας που απέκτησε με παρανομίες τεράστιες περιουσίες."

Ο τραπεζίτης Μιχαήλ Σάλλας της Τράπεζας Πειραιώς είναι εκείνος που χρηματοδοτούσε και χρηματοδοτεί τα διεφθαρμένα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και είναι εκείνος που εμπλέκεται στην μεγαλύτερη απάτη του ΑΙΩΝΑ που είναι η εξαγορά της Αγροτικής Τράπεζας με μηδέν κόστος για την Τράπεζα Πειραιώς.
Η σχετική πληροφορία προκύπτει και από την καταγγελία του Χαϊκάλη του βουλευτή των ΑΝΕΛ σχετικά με την εξαγορά του, ότι τα χρήματα για την εξαγορά των βουλευτών για να ψηφίσουν τους νόμους του Σαμαρά τα έδινε ο πρόεδρος “Σαλλας”.
Και εδώ φαίνεται απέκτησε ο Σάλλας την Αγροτική Τράπεζα χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ από την Τσέπη του, αλλά με χρήματα από τα μνημόνια τα οποία χρεωθήκαμε όλοι εμείς οι Έλληνες στο δημόσιο χρέος, και το πληρώνουμε ακριβά σήμερα με την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας μας.



Το κόλπο ήταν απλό ! Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είχαν πάρει τεράστια δάνεια από την Αγροτική Τράπεζα συνολικά και τα δυο κόμματα χρωστούσαν περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, έτσι για να γλυτώσουν αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες αυτά τα δάνεια έδωσαν – χάρισαν κατά την διάρκεια των κυβερνήσεων τους την Αγροτική Τράπεζα στον τραπεζίτη Σάλλα στην Πειραιώς η οποία αντί αυτού του ΔΩΡΟΥ, απλά πάγωσε την διεκδίκηση των χρωστούμενων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην Αγροτική Τράπεζα.
Διότι όσο έμενε η Αγροτική Τράπεζα στο δημόσιο τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έπρεπε ή να κληθούν να πληρώσουν τα χρωστούμενα ή να ανοίξει ο φάκελος της δανειοδότησης τους.
Διότι σήμερα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έπρεπε να πάνε στην φυλακή για αυτήν την μεγάλη απάτη, για το πως κατάφεραν και έβγαλαν εγκρίσεις τόσο μεγάλων δανείων υπερ των κομμάτων τους από την Αγροτική Τράπεζα ; Είναι μια ερώτηση χωρίς απαντήσεις μέχρι τώρα.

Τα δάνεια των συστημικών κομμάτων από την Αγροτική Τράπεζα και την Πειραιώς !
xreoi_ ton_kommaton
Η εξαγορά της Αγροτικής Τράπεζας από την Πειραιώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και έχει πολλές πλευρές.

1. Πως γίνεται να εξαγοράζει μια μικρότερη τράπεζα που είναι Πειραιώς μια μεγαλύτερη από αυτήν Τράπεζα που είναι η Αγροτική ; Διότι η Αγροτική Τράπεζα έχει τεράστια περιουσία, υποθηκευμένα χωράφια, ακίνητα των αγροτών, μηχανήματα, ουσιαστικά έχει υποθηκεύσει όλη την Ελλάδα με τα δάνεια συν τοις άλλοις έχει και μεγάλη ιδιόκτητη περιουσία σε ακίνητα.
Πως λοιπόν η τράπεζα Πειραιώς με ανύπαρκτο περιουσιακό στοιχείο μπροστά στην Αγροτική Τράπεζα αγοράζει το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδος και όλες τις περιουσίες των Ελλήνων μη διαθέτοντας για αυτόν τον σκοπό ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ;

2. Τα δυο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και το κυβερνών κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει δάνεια είτε από την Τράπεζα Πειραιώς είτε από την Αγροτική Τράπεζα, επομένως έχουν κοινό συμφέρον να συμφωνήσουν στην πώληση της Αγροτικής στην Πειραιώς, με σκοπό να διαγραφούν τα δικά τους δάνεια, είτε να αποσιωπηθεί η διεκδίκηση τους όπως και συμβαίνει. Δηλαδή προκύπτει ένα εμπορικό συμφέρον από αυτήν την συναλλαγή που δεν συνάδει με τον σκοπό ενός πολιτικών κομμάτων που πρέπει να επιδιώκουν την ιδεολογική τους επίτευξη και όχι εμπορικά κέρδη.
3. Έναντι ποιου τιμήματος η Τράπεζα Πειραιώς αγοράσει  εκατομμύρια στρέμματα γης, δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα κτισμάτων, χιλιάδες αγροτικά και μη μηχανήματα, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια κ.λπ, πως δικαιολογείται αυτό το ΔΩΡΟ στην Τράπεζα Πειραιώς από το πολιτικό σύστημα ;
4. Η Αγροτική Τράπεζα περνά υπό διαχείριση της Τράπεζας Πειραιώς χωρίς κόστος ΟΥΤΕ ένα ΕΥΡΩ για την Τράπεζα Πειραιώς, πως λοιπόν και με ποιο δικαίωμα η Τράπεζα Πειραιώς πουλάει μια περιουσία που δεν της ανήκει στα ξένα ΚΟΡΑΚΙΑ FOUNDS ;
Η διαχείριση σημαίνει βελτιώνω τις λειτουργίες μιας τράπεζας για να την κάνει ικανότερη, έρχομαι σε επαφή με τους πελάτες της τράπεζας για να επαναδιαπραγματευτώ τα δάνεια με σκοπό να τα εισπράξω, αλλά ΌΧΙ να πωλήσω στους ξένους με σκοπό αυτά στην συνέχεια να τα υφαρπάζουν από τον Ελληνικό λαό με κατασχέσεις.
Και φυσικά πως είναι δυνατόν να επιδιώκει ο Σάλλας κέρδος από μια δημόσια περιουσία για την απόκτηση της οποίας δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ !

5. Εάν ο τελικός σκοπός ήταν να πωληθεί όλη η αγροτική περιουσίας της Ελλάδος στα ξένα FOUNDS γιατί το Ελληνικό δημόσιο χρειαζόταν τον Σάλλα, δεν μπορούσε να το ξεπουλήσει το ίδιο το δημόσιο και να πάρει τα χρήματα και αντ’ αυτού να μειώσει τους φόρους προς τους πολίτες ;
Την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα μας δίνουν οι ίδιες οι πληροφορίες των ερωτημάτων, δηλαδή ότι το πολιτικό σύστημα είναι εξαρτώμενο από έναν συγκεκριμένο τραπεζίτη, από τον οποίον έχει λάβει και τα περισσότερα δάνεια και καθόλου απίθανο να έχει λάβει και μαύρο χρήμα, διαφορετικά δεν δικαιολογείται να χαρίζει το πολιτικό σύστημα την πλουσιότερη τράπεζα της χώρας στην ιδιωτική Τράπεζα Πειραιώς.
Η σιωπή του δικαστικού συστήματος την κατατάσσει στην κατηγορία της ενοχής ή της συνενοχής.


Η πρόσφατη δήλωση του Τραπεζίτη Μιχαήλ Σάλλα ότι είναι αντίθετος με την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας έρχεται σε σύγκρουση με τις πραγματικές πράξεις και προθέσεις του, καθώς ο ίδιος ξεπούλησε όλα τα δάνεια της αγροτικής τράπεζας εντελώς παράνομα στα ξένα ΚΟΡΑΚΙΑ με σκοπό εκείνα να προβούν τις κατασχέσεις της κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων Αγροτών μόλις δοθεί το πράσινο φως από την νομοθετική εξουσία.
Το μνημόνιο 3 που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας !





Πηγή:
epanellinismos.com