Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

"Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ (HORSE HEAD)"

Στο νεφέλωμα του Ωρίωνα (NGC 2024), που ονομάζεται και "Κεφαλή του Ίππου", βρίσκεται η κοσμική Πύλη του Σύμπαντος η οποία το συνδέει με την "Βάση της Δημιουργίας". Είναι η "Πύλη του Αναδυόμενου Φωτός", το οποίο διαχέεται από αυτήν προς ολόκληρο το Σύμπαν, το "Πάλλευκο Φως της Δημιουργίας", το οποίο εκχέεται ακαριαία σαν ζωογόνος αύρα, προς όλο το φάσμα της ζωής του Σύμπαντος.


Είναι η Πύλη της "Ατραπού των Μυημένων" που ακολουθούσαν οι Μύστες, όταν κατακτούσαν τον τίτλο του Ιεροφάντη των Ελληνικών Μυστηρίων. Εδώ βρίσκεται η "Φωτεινή Σήραγγα των Ψυχών" που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι λίγο πριν τον θάνατο τους και είναι αυτό που αποκαλούν "Υπέροχο Φως" πολλοί άνθρωποι που επανέρχονται στη ζωή, μετά από στιγμιαίο θάνατο τους..


Εδώ βρίσκεται η "Πύλη της Αιωνιότητας και των Πεδίων της Μακαριότητας", που οδηγεί στα πεδία του "Υπέρτατου Φωτός", η οποία είναι "Η Ατραπός των Μυημένων" που ακολουθούσαν οι Μύστες των Ελληνικών Μυστηρίων όταν κατακτούσαν τον τίτλο του Μεγάλου Ιεροφάντη.

Εδώ διαδραματίζονται όλες οι μεταφυσικές διαδικασίες του καθαρμού των ψυχών των ανθρώπων για να ανέλθουν σε ανώτερο επίπεδο φωτός, καθώς και όλες οι προετοιμασίες για την ενσάρκωση τους στην Γη ή σε άλλους πλανήτες.

Όταν η ψυχή εγκαταλείψει το νεκρό σώμα φεύγοντας από την γήινη σφαίρα, έλκεται από το υπερυψηλής πυκνότητας λευκό άστρο β' του Ωρίωνα (Rigel), για να γίνει ο εξαγνισμός του αστρικού σώματος μέσα από το καθαρτήριο του πυρ, αποβάλλοντας όλες τις σκιές των αρνητικών πράξεων στο γήινο επίπεδο.

Ακολούθως η ψυχή οδεύοντας μέσα από την "Πύλη των Ψυχών", οδηγείται στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων του Ωρίωνα (Nebula-42), όπου εκεί οι ψυχές αναγνωρίζονται μεταξύ τους και ανάλογα με το επίπεδο ανόδου τους, λαμβάνουν εντολή νέας ενσάρκωσης, ή ανόδου σε ανώτερα επίπεδα φωτός..