Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

"Οι Ρώσοι και οι Ιρανοί κάτοχοι της νέας υπερτεχνολογίας για ελεύθερη ενέργεια"

ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ (MAGRAVS) ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΘΕΣΕ ... ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

Η διαστημική τεχνολογία άμυνας αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Keshe και χρησιμοποιεί μαγνητικά και βαρυτικά πεδία δύναμης (Magravs), αποδεικνύοντας ότι είναι η καλύτερη μέθοδος για να μπλοκαριστούν τα συστήματα επικοινωνιών σε οποιαδήποτε συχνότητα.



Το σύστημα είναι ικανό να φράξει όλες τις γραμμές επικοινωνίας και να εμποδίσει άμεσα όλες τις επικοινωνίες σε μια μεγάλη περιοχή, ακόμη και από απόσταση.
Αυτό σημαίνει ότι και όλες οι δορυφορικές επικοινωνίες μπορούν άνετα να μπλοκαριστούν

Η απόφαση αυτή των ΗΠΑ αποδεικνύει ότι δεν έχουν κανένα σύστημα που να μπορεί να ξεπεράσει μια τόσο ισχυρή και προηγμένη τεχνολογία, και με τη βοήθεια ενός διατάγματος προσπαθούν να θέσουν εκτός νόμου τις νέες τεχνολογίες και να χαρακτηρίζουν οργανώσεις όπως το Ίδρυμα Keshe, ως οργάνωση απατεώνων.

Η τεχνολογία Magravs μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προστασία σκαφών στο απώτερο διάστημα από υψηλά επίπεδα μαγνητικών ζωνών και ακτινοβολιών, που ανιχνεύονται, με αποτέλεσμα τα συστήματα και οι επιβάτες να παραμένουν ασφαλή.

Το μήνυμα του ιδρύματος Keshe προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι το εξής:

Εξοχότατε Πρόεδρε Ομπάμα,

Σας προσφέρουμε μια πορεία προς την πραγματική παγκόσμια ειρήνη μέσα από την ανάπτυξη της νέας αυτής τεχνολογίας για όλο το ανθρώπινο γένος, και ελπίζουμε να είστε αρκετά ανοιχτός για να ακούσετε πρώτα και στη συνέχεια να εκδώσετε διάταγμα που να μπορεί να επιφέρει αυτή η ειρήνη.

Τι θα κάνετε αν δεχτείτε επίθεση από ισχυρότερο αντίπαλο; Το διάταγμα που εκδώσατε στις 23 Απριλίου 2012, κάνει τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα να θέλουν να μάθουν ποια είναι η αδυναμία της αμυντικής ικανότητας των ΗΠΑ, που σας οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση.

Σας προσφέρουμε ένα μονοπάτι προς την πραγματική παγκόσμια ειρήνη μέσα από την ανάπτυξη της νέας αυτής τεχνολογίας για όλο το ανθρώπινο γένος.
Σας καλούμε όπως δεχτείτε να προβούμε σε μια άμεση παρουσίαση της τεχνολογίας μας σε εσάς στο γραφείο σας, όπου θα μπορούσε να είναι παρών και ο πρόεδρος του Ιράν, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τη θεμελιώδη αλλαγή που μπορεί να επιφέρει στην ανθρωπότητα. Στη συνέχεια, ας μιλήσουμε για μια πραγματική παγκόσμια ειρήνη.

Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά από πλωτές μπανιέρες, αν η τεχνολογία Magravs χρησιμοποιηθεί εναντίον τους και οι διάδρομοι προσνήωσης και απονήωσης των F16 και F18s, θα καταστούν μουσεία με άχρηστα σιδερένια πουλιά αν τα ηλεκτρονικά τους συστήματα έλθουν σε επαφή με την τεχνολογία αυτή. Οι βιομηχανίες πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων θα πρέπει να τα επανασχεδιάσουν από το Α έως το Ω για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ποτέ ξανά.

- Πρόεδρε Ομπάμα, σας καλούμε να κατανοήσετε την αλλαγή που θα επιφέρει η τεχνολογία Magravs και σας προσκαλούμε στο τραπέζι για να συζητήσουμε για την ειρήνη στον κόσμο."


[Αντίγραφο του εκτελεστικού διατάγματος της κυβέρνησης των ΗΠΑ που θέτει εκτός νόμου τις νέες τεχνολογίες:http://content.govdelivery.com/attachments/USTREAS/2012/04/23/file_attachments/108232/2012iransyria.eo.rel.pdf]

Περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης:

"Ο καθηγητής Keshe θα διδάξει εντελως ΔΩΡΕΑΝ online ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ελεύθεση ενέργεια)"



Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ