Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

"DNA: Ο Μινωικός πολιτισμός γεννήθηκε στην Ελλάδα, οι σύγχρονοι Έλληνες είναι γηγενείς απόγονοι των αυτοχθόνων προγόνων Μινωιτών!"

Ήταν ουσιαστικά ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός στην Ευρώπη. Παρά τις θεωρίες που έχουν διατυπωθεί για την προέλευση του Μινωικού πολιτισμού, μια πρόσφατη ανάλυση DNAαπό αρχαία λείψανα που βρέθηκαν στην Κρήτη έδειξε ότι ο λαμπρός αυτός πολιτισμός γεννήθηκε και άνθισε στην Ελλάδα. Οι Μινωίτες ως φορείς σύνθετης κουλτούρας και πολιτισμού είναι γέννημα θρέμμα της γης της Κρήτης.
Παλαιότερες θεωρίες ήθελαν την Εποχή του Χαλκού να έχει ανθίσει στην Αφρική και την Ανατολία, όχι την Ευρώπη. Όμως, η έρευνα που δημοσιεύεται στο Nature Communications journal, καταρρίπτει αυτό το σενάριο.


Ο πρώτος που μελέτησε εντατικά το Μινωικό πολιτισμό ήταν ο Βρετανός αρχαιολόγος, Sir Arthur Evans. Ο Evans είχε ισχυριστεί ότι ο πολιτισμός αυτός πρέπει να είχε τις ρίζες του αλλού, ότι οι Μινωίτες είχαν μεταναστεύσει από το Δέλτα του Νείλου της Αιγύπτου προς την Κρήτη.
Την οριστική όμως απάντηση δίνει μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον καθηγητή Ιατρικής και Επιστημών Γονιδιώματος του Πανεπιστημιου Washington κύριο Γεώργιο Σταματογιαννόπουλο, η οποία ανέλυσε δείγματα DNA από σκελετούς που βρέθηκαν σε σπηλιά στο οροπέδιο Λασιθίου στην Κρήτη τα οποία συνέκρινε με δείγματα από άλλους 135 σύγχρονους και αρχαίους ανθρώπινους πληθυσμούς.
Όπως αναφέρουν οι ερευνητές στο άρθρο τους που δημοσιεύεται στο «Nature Communications», ο Μινωικός πολιτισμός αναπτύχθηκε κατά την Εποχή του Χαλκού από αυτόχθονες κατοίκους της Κρήτης, οι οποίοι ήταν απόγονοι των πρώτων ανθρώπων που αποίκισαν το νησί, 9.000 χρόνια περίπου πριν από σήμερα.
Για τη μελέτη χρησιμοποιήθηκε το μιτοχονδριακό DNA, δηλαδή το DNA που υπάρχει στα κυτταρικά οργανίδια που ονομάζονται μιτοχόνδρια και τα οποία αποτελούν τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας του κυττάρου. Τα μιτοχόνδρια μεταβιβάζονται στους απογόνους μέσω της μητέρας. Διαπιστώθηκε ότι το μιτοχονδριακό DNA των Μινωιτών δεν έφερε ομοιότητες με αυτό των Αιγυπτίων ή των άλλων αφρικανικών πληθυσμών. Αντίθετα, εντοπίστηκαν μεγάλες γενετικές ομοιότητες με τους σύγχρονους και αρχαίους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Τέλος, η ανάλυση έδειξε το υψηλότερο ποσοστό συγγένειας των Μινωιτών με τον σύγχρονο πληθυσμό της Κρήτης αλλά και σύγχρονων Ελλήνων από την υπόλοιπη χώρα.
Σύμφωνα με τον κ Σταματογιαννόπουλο το σενάριτών έχει ως εξής: «Πριν από περίπου 9.000 χρόνια, υπήρξε εκτεταμένη μετανάστευση ανθρώπων της Νεολιθικής Εποχής από περιοχές της Ανατολίας που αντιστοιχούν σήμερα σε μέρη της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής. Τότε έφτασαν στην Κρήτη και οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού. Η ανάλυση μιτοχονδριακού DNA που πραγματοποιήσαμε και η σύγκριση με άλλους πληθυσμούς, δείχνει ότι οι Μινωίτες έχουν την ισχυρότερη γενετική συσχέτιση με πληθυσμούς της Νεολιθικής Εποχής καθώς και με αρχαίους αλλά και σύγχρονους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα με τον πληθυσμό της Κρήτης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά μας, ο Μινωικός πληθυσμός αναπτύχθηκε πριν από 5.000 χρόνια στην Κρήτη από προγόνους που κατοικούσαν στο νησί ήδη και είχαν φτάσει εκεί 4.000 χρόνια νωρίτερα».
Ο έλληνας καθηγητής σημείωσε επίσης ότι «οι γενετικές αναλύσεις παίζουν έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην πρόβλεψη και στην προστασία της υγείας του ανθρώπου. Η μελέτη μας υπογραμμίζει το γεγονός ότι η ανάλυση του DNA μπορεί να μας βοηθήσει όχι μόνο να έχουμε ένα πιο υγιές μέλλον αλλά να κατανοήσουμε και την ιστορία μας. Παρόμοιες έρευνες  θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τις γενετικές σχέσεις μεταξύ Μινωιτών και Μυκηναίων και μεταξύ των ελληνικών φυλών της Κλασσικής Ελλάδας».
Πηγή: popaganda.gr

Δικά μας σχόλια:  Ένα από τα σχέδια των σιωνιστών που πολεμούν με κάθε τρόπο το Ελληνικό έθνος και θέλουν να αποδείξουν ακριβώς το αντίθετο είναι η στημμένη μετανάστευση από την Αφρική και Ασία, με σκοπό την σταδιακή αφομοίωση  αυτών των πληθυσμών από τους γηγενείς Έλληνες, για να κατασκευαστεί στις επόμενες γενεές ένα νέο έθνος πανσπερμίας  που δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά και όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία ομοιότητας με τους Αρχαίους προγόνους μας.
Αυτό το σχέδιο προωθείται σχεδόν απ’ όλες τις προδοτικές ιδεολογίες που κατασκευάστηκαν με τα χρήματα των σιωνιστών τραπεζιτών και επιδιώκουν την ολοκληρωτική εξαφάνιση εθνικών ταυτοτήτων όλων των Ευρωπαίων.


Ο τελικός στόχος του σιωνισμού είναι η υφαρπαγή της ιστορίας μας, εφ’ όσον επιτύχουν την αλλοίωση της εθνικής σύνθεσης μας, για αυτό και αποδίδουν ελληνική ιθαγένεια στους Αφρικανούς και Ασιάτες.
Ουσιαστικά η λέξη Ιθαγένεια καθορίζει την απόλυτη εθνική καταγωγή, σε μερικές γενιές οι Αφρικανοί και Ασιάτες έχοντας την Ελληνική εθνική ιθαγένεια μπορούν να διεκδικήσουν την εδαφική υπόσταση της Ελλάδος ως δική τους, καθώς θα παρουσιάζονται εκείνοι γηγενείς και ΟΧΙ εμείς οι πραγματικοί Έλληνες που έχουν και καταγωγή.
Ταυτόχρονα οι γεννήσεις ατόμων από μικτούς γάμους θα είναι απόδειξη για τους σιωνιστές του μέλλοντος ότι εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση με τους Έλληνες που ζούσαν στον τόπο αυτό, άρα δεν πρέπει να μας ανήκουν και τα Αρχαία ως εθνική κληρονομιά, ούτε θα μας ανήκει η ίδια η χώρα μας !
Ότι αφορά την προπαγάνδα τους ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες, είναι η προπαγάνδα για να λυγίσει ψυχολογικά τους Έλληνες έτσι ώστε να αναμιχθούν με άλλες φυλές πιο εύκολα, ενώ τα στοιχεία όλων των ερευνών μέσω DNA αποδεικνύουν ότι στατιστικά κατά μεγάλο ποσοστό 90% +  είμαστε ίδιοι με τους Αρχαίους Έλληνες.
Αν ο κάθε Έλληνας ήταν ενήμερος για αυτό θα αντιμετώπισε εντελώς διαφορετικά τις καταστάσεις !
Μεγάλο είναι το κενό έλλειψις μιας Εθνικής θρησκείας που θα θωράκιζε τους Έλληνες από τους σιωνιστές, διότι το Εβραιογεννές και Εβραιόδουλο Ορθόδοξο μόρφωμα υπηρετεί πιστά των διαχρονικό Ιουδαϊκό σκοπό της αλλοίωσης του Ελληνικού πληθυσμού !


Δείτε επίσης:

"Οι Μινωίτες ήταν οι πρώτοι Ευρωπαίοι" (Ηχητικό - συνέντευξη)
Πηγή:
epanellinismos.com